yurt dışında nikah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tayland'da cocugu kaçırılan 2 kisi var bildigim, 2 si de Turk, biz balayina gitmistik Tayland'a. peh gozeldi.

ya ulkeler hakkinda bazen gozume denk geliyor. Evham degil ki bu google ac tayland yaz direkt cocuk kacirma cikiyor.

Italyadaki olayda bizzat akrabamin basina geldi ordan biliyorum. Hani desem sadece onlara oldu ama baya baya unlu bu konuda. Ha yere gire degisir belki ama

Italya da arkadasimin donunu biraktilar ustunde bi tek, oyle boyle carpmak degil

Feribotlar nisan sonu gibi baslayip ekim basi bitiyordu diye aklimda kalmis, Bodrum, Kusadasi, Marmaris, Ayvalik bi de bir yerden daha vardi sanki...
Tabi araya pandemi girdi, Egede aramizda soguk ruzgarlar da var iptal etmislerdir belki...
Gerci Bodrum-Kos seferi iptal olmaz yaw, bagirsam duyacaklar :))

sonra birde evhamli
Diyolar bana.. ya bu turkiyede oluyor yani soyguncu her yerde var.. ama daha batiya gittikce azalir boyle seyler
Yok beya heryerde karsilasiyosun her turlu insanla, ama Tayland kucuk yasta sex iscisi olarak calistirdigi icin gercekten cocuk kacirma olaylari oluyo, bi tanesinin annesi aklini kaybetti, kadini tanimiyorum, onun psikiyatristi benim arkadasim. 1 kisi daha duydum öyle gene Turk.

Yurtdışında güven sorunu yaşayan arkadaşlar; biz Türkiye gibi güvensiz düzensiz bi ülkede survive olmuşuz bize her yer nezih gelir. Ben ilk kez yurtdışına çıkarken Rusya’ya gitmiştim önce bi güvenlik kaygısına girdim sonra lan sen İstanbul’da yaşayan insansın sana bi şey olmaz dedim. Cidden Petersburg Moskova bana Eskişehir gibi kolay geldi

Organizasyon dan kastım seremoni değil. Gelsinler saçımı yapsınlar konsolosluğa götürsünler fotoğrafımızı çeksinler şehirde bu.
Saçını kendin yap, fotoğrafçıyla beden diliyle pazarlık yap, taksiciye de bağırarak "turko konsolosee" de tamam işte. Ne organizasyonu ne şirketi aallasen. İtalya da 7 göbek sicilyali olsan bile Antep işi gelin başı yapacak kuaför bulman imkansız zaten, al bir Dyson hair, at bavuluna. Her şeye de organizasyon şirketi aramak yeni moda oldu. Cinsiyet partisi, Baby shower, düğün, after party....zart zurt fenalık geliyor bazen...bı işinizi de kendiniz organize edin be kardesim

Son düzenleme:
Kesinlikle katilmiyorum.
Almanyada yasiyorum. Italyanin cok sehrinde defalarca bulundum.
Biyere selam vererek gir karsiliginda selam vermezler, yolda insan durdurup ozur dileyerek yer sor 10 taneden bir kisi ilgilenir digerleri bilmiyorum bile demez ceker gider, italyada esimle sarjimiz bitti kac dukkana girip telefonumuzu sarj etmeyi rica ettik hicbirisi kabul etmedi. Ve bir cok daha olumsuz ornegim var italyanlarla ilgili.
Birisi italyanlar cok yakisikli, milleti cok sicak demis gitmeyenler de inanmis bence.
Almanlara soguk derler ama sistematik, kuralcidirlar. Evet cok samimi ya da laubali degiller ama kesinlikle cok dengeli bir mesafe ve hos tarzlari var. Almanyada yardim istediginizde italyanin gostermediyi yardimi soguk suratsiz denen Almanlar severek gostereceklerdir.
Yani bazi seyler ciddi anlamda yanlis biliniyor o yuzden ilk kez gidecek olanlar şoka ugramasinlar.

Almanya'da metroda kayboldum, gorevli Ingilizce konuşuyorum diye yardim bile etmemisti bana, Almanlar da pek yardimsever degil bence. Insanlardan en cok yardimi Fransa'dan gordum ben Avrupa'da, bi de Yunanistan'da.

Almanya'da metroda kayboldum, gorevli Ingilizce konuşuyorum diye yardim bile etmemisti bana, Almanlar da pek yardimsever degil bence. Insanlardan en cok yardimi Fransa'dan gordum ben Avrupa'da, bi de Yunanistan'da.
Almanyada havalimaninda bile ingilizce konusmazlar, almanca konusurlar illa. ama turkce anons yapilan havalimanlari var keisnlikle yardimsever toplum degil.

Ben venedikte fotoğrafımı çekmesini istediğim kişiyle arkadaş olmustum, hatta bir defterim var, selamlaşma cumleleini falan yazıyorum, benim için bir sürü şey yazdı, venedikte üstte resim atmıştım, bataklığa battım diye. Beni bataklıktan kurtaran çocuk da hem beni çıkarmak için mücadele etti,hem ayağımı temizleyeyim diye çeşmeye götürdü, gayet hoşsohbetti. Yol sorduğum herkes yardımcı oldu, hatta birine 'piacede di konoserti' dedim tanistigima memnun oldum diye, bana yanlışın var dedi, aldı eline defterimi düzeltti kelimemi:)
Çok cana yakınlardi.birseyler ikram edenler oldu. Hiç yalnızlık cekmemistim.
Fransızlara da yabancıları sevmezler denmişti ama metroda tanıştığım amca bana tüm montmarte'yi gezdirdi, Amelie filmini sevdiğimi öğrenince filmin çekildiği yerlere götürdü, son olarak arkadaşlarıyla karşılaştık bir kafede, bana Özel şarkı söylediler, şarap üstüne sarap - eskargot ikram ettiler, para kabul etmedikleri için bahşiş kutusuna para atmistim,dönüşte de metro kapandığı için le consulat'tan otobüsüme koşa koşa kırk dakikada gitmiştik.
Almanlara gelince, şimdiki sevgilim alman. Çok samimi, konuşkan, sıcakkanlı bir insan. Kuralcı mi bilmem ama değil sanki ya. Tek alman özelliği çöp atarken çok geriliyor onda da öğrettim "bizde kağıt çöpü gıda çöpü vs ayrımı yok, yere değil çöpe atsan şükür sebebi" diye, hala biraz gerilse de artık tüm çöpleri aynı kaba atma konusunda kendini gelistirdi
Bugune kadar bana hiç kotusu gelmedi şükür, ama insanlar da çeşit cesittir... Yine de güler yüzünü koruyup onların dillerinde birkaç kelime konuşursan sıcakkanlık göstereceklerine inaniyorum herkesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…