İnşallah canım aminnn Rabbım emeklerımızın karsılıgını versin inşallah hepımızın yüzü gülsünSenin adına çok sevindimbu Dr işi çok önemli bir aşama bencee Sana uğur getirsin, Beyzacımmm hadii inşaallahh sonuç da iyi olsun
Koyulaşmışmı ne demek bariz bağırıyor ben kıpkırmızıyım diye :) ohh çok şükür zazam :)Kızlar üst dünkü
Alt bugünkü
Sizce koyulaşmışmı?
Zaza inan çok sevindim koyulaşmış gebesin tebrikler, hiç tereddüt etme bu sefer olacak sağlıkla kucağına alacaksın inan bunaKızlar üst dünkü
Alt bugünkü
Sizce koyulaşmışmı?
Tatlım çok sevindim . Sağlıkla bebeğini kucakla inşallahYaptım kuzum
İnşallah yarın kan testimde beni mutlu eder
O bebeler gelecek. Saglikla dogacak..Kızlar üst dünkü
Alt bugünkü
Sizce koyulaşmışmı?
Zazacim cokkkkk... sevindim.Allah tamamina erdirsin bebekler geliyorrrrrrrKızlar üst dünkü
Alt bugünkü
Sizce koyulaşmışmı?
Siz test yaptiniz mi?
Ay çok şükürrrKızlar üst dünkü
Alt bugünkü
Sizce koyulaşmışmı?
Canım bu çift çizgi yaşasın inş yarın kanda da kesin sonucu alırız çok mutlu oldum yuppiYaptım kuzum
İnşallah yarın kan testimde beni mutlu eder
Sizinde güzel sonuçlarınızı bekliyoruz
İnş canım çok sevindim senin rahat ve güvende hissetmen önemliKızlar bende istedıgım doktoru kafaya aldımokadar iyi bir doktorki ben senin tedavinde kontrolun yapacagım dedi
Gerci benım doktor 40 euro istiyordu ultrasyona bu 47 euro dedi
Ama olsun kendımı rahat hissettim ve olumluyduİnşallah sonuc iyi olur ve gebelıgıde o takıb eder
İnş canım çok sevindim senin rahat ve güvende hissetmen önemlibebekleri takip ederkende ahbap gibi olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?