AmiiiiiinnnnnnİnşaAllah Nes arkadaş da mutlu sonuc alır yarın
Maalesef piyasadan kalkmis doktorun ilacini degistirsin dedilerKızlar su cylno hiç bir yerde bulamadım
Bende kanki olduk hergun arayip soyle yap boyle yap diyolar rabbim nazarlardan saklasin gec oldu ama ilk defa kendimi degerli hissettirdirdilerbundan sonra ölümüne kankiyiz doktorumla
Zazacigim cok sukur ! Cok cok sevindim muhtesem bir haberKızlar üst dünkü
Alt bugünkü
Sizce koyulaşmışmı?
Seninde hamile haberını almaya az kaldı canımmmm inşallahhBende kanki olduk hergun arayip soyle yap boyle yap diyolar rabbim nazarlardan saklasin gec oldu ama ilk defa kendimi degerli hissettirdirdiler
InşallahSizinde güzel sonuçlarınızı bekliyoru
Amiiiiin insallahhhh canim evet ya cok heyacanliyim sanku ilk defa gidiyormus gibi hissediyorumSeninde hamile haberını almaya az kaldı canımmmm inşallahh
Süper,MaşallahAyyy çokkkk sevindimmmmmmmBen yarını beklerken dört gözle Yemin ediyorum kendi pozitifimi almış gibi yüreğim hop etti Tüm kalbimle inanıyordumm olacağına Sağlıkla işerlesin ve tam vaktinde sağlık mutluluk huzurla bolluk bereketle kısmetiyle gelsinler kucağına inşşşş Hepimize umut oldun yoldaş oldun yol gösterdin Allah ta ne dileğin varsa ne muradın varsa versinn inşşş Yaşamın boyu herşey gönlünce olsunn Valla gözlerim doldu öok sevimdimmmm
Yarın güzel haber alacağız İnan bizi heyecan da bırakıyorsun işte ne yapacan yarını bekleyeceğiz artık heyecan dorukta bütün güzel enerjilerimizi yarın sana Z Zaza74 vr S sadesutlu arkadaşımıza yollayacağız
Bu heyecan normal çünkü öncekilerde olumsuzluklar olmuş bu sefer herşey farklı olacak hamilelik sonrası minnak tatlı mı tatlı bir bebiş getirecek sanaAmiiiiin insallahhhh canim evet ya cok heyacanliyim sanku ilk defa gidiyormus gibi hissediyorum
Caaan DurubalımAyyy çokkkk sevindimmmmmmmBen yarını beklerken dört gözle Yemin ediyorum kendi pozitifimi almış gibi yüreğim hop etti Tüm kalbimle inanıyordumm olacağına Sağlıkla işerlesin ve tam vaktinde sağlık mutluluk huzurla bolluk bereketle kısmetiyle gelsinler kucağına inşşşş Hepimize umut oldun yoldaş oldun yol gösterdin Allah ta ne dileğin varsa ne muradın varsa versinn inşşş Yaşamın boyu herşey gönlünce olsunn Valla gözlerim doldu öok sevimdimmmm
Sibracım inşallah benim güzel sonucum senin güzel sonucuna karışsınlarAhhh hemm dee nasıl bir koyulaşmaaa süperrr vallaaaAllahımmm çok şükür, sağlıkla kucağına al inşaallahh
Zazaacım, bir yandan baktımm eee bii de tersten bir üstten bakıyoomm daaa.. bunlar yaa üçüz yaaa dördüüzzz
Hadi hayırlısııı
Caaan Beyzoşum inşallah dualarınızla doğururum bunuAyyyyyyy gözüüüünnn aydınnn canımmmmm Allaha şükürrSag saglim kucagınıza almayı nasip etsın Allahh
Bende sizi çok seviyorum canlarımZazaaaa ya yemin ederim sevinçten ağlıyorum öyle mutluyum kihiç görmediğin bir insanla böyle bir bağ da kurulabiliyormuş. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bakalım kaç tane tuttu heyecan ve merak sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?