Kuzu koyulaşmış hiç stres yapmaKızlar üst dünkü
Alt bugünkü
Sizce koyulaşmışmı?
Çok teşekkür ederim bende en çok bu süreci merak ediyordumİçine sinen bir tüp bebek dr.un seni takip etsin ve onun protokolünü uygulayıp Kıbrıs’da Britsh beye Gynolife’da deneyebilirsiniz. İkinisininde labları çok iyi ve ilgili. Ama kendi dr.unla ve drunun senin için yaptığı yumurtaya takiple bir merkezde karar kılman iyi olur düşüncesindeyim,
kesinliklee koyulaşmış,yerini saglama aliyolar günvegünnKızlar üst dünkü
Alt bugünkü
Sizce koyulaşmışmı?
Kızlar üst dünkü
Alt bugünkü
Sizce koyulaşmışmı?
Dünyanınnn bütüüüüüüüün aminleriiiBir ağızdan hepimiz Amiiiiinnnn diyelim
Ahhh hemm dee nasıl bir koyulaşmaaa süperrr vallaaaKızlar üst dünkü
Alt bugünkü
Sizce koyulaşmışmı?
Güzel sonuçlarla dön inşaallahBirazdan doktora gıtcemtedavi sürecimde kadın beni kabul etmezse elimdeki son zoladexı ona yapıp kacıcam
iyide hayatım yaş tek başına yumurta rezervi konusunda belirleyici kriter değil. Genetik,stres, diyabet, sigara, alkol, sağlıksız beslenme vs vs bir sürü sebebi var.Ayrıca en son ne kadar süre önce tüp bebek dendin? Ve yumurtalar hemen bitmez.en güzeli bir dahaki muayene sırasında sağ ve sol yumurtalıklarına bakılmasını iste hatta direk AMH baktır.Kafan rahatlasın bu kısmını stres yapma.Zaten 10 tane yumurta dondurduk yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam.Stokta var zaten.
Bu kısım hepimiz için geçerli.Hepsi bir yumurtaya, bir sperme bakar. Kün fe yekün ( ol der ve oluverir). İşte biz sadece ol diyeceği ve oluvereceği zamanı bilmiyoruz.Ama oluvermesi için elimizden geleni yapıyoruz.(tevekkül).Gerisi Allahın takdiri.İnşallah hepimiz sağlıkla, hayırlısıyla ol dediklerinden olalım.
Ayyyyyyy gözüüüünnn aydınnn canımmmmm Allaha şükürrKızlar üst dünkü
Alt bugünkü
Sizce koyulaşmışmı?
Senin adına çok sevindimKızlar bende istedıgım doktoru kafaya aldımokadar iyi bir doktorki ben senin tedavinde kontrolun yapacagım dedi
Gerci benım doktor 40 euro istiyordu ultrasyona bu 47 euro dedi
Ama olsun kendımı rahat hissettim ve olumluyduİnşallah sonuc iyi olur ve gebelıgıde o takıb eder
Zazaaaa ya yemin ederim sevinçten ağlıyorum öyle mutluyum kiKızlar üst dünkü
Alt bugünkü
Sizce koyulaşmışmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?