• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçine sinen bir tüp bebek dr.un seni takip etsin ve onun protokolünü uygulayıp Kıbrıs’da Britsh beye Gynolife’da deneyebilirsiniz. İkinisininde labları çok iyi ve ilgili. Ama kendi dr.unla ve drunun senin için yaptığı yumurtaya takiple bir merkezde karar kılman iyi olur düşüncesindeyim,
Çok teşekkür ederim bende en çok bu süreci merak ediyordum 🥲 🙏🏻💐

Kızlar üst dünkü
Alt bugünkü
Sizce koyulaşmışmı?

Ayyy çokkkk sevindimmmmmmm🙏🙏🙏Ben yarını beklerken dört gözle ❤️❤️Yemin ediyorum kendi pozitifimi almış gibi yüreğim hop etti 🙏🙏Tüm kalbimle inanıyordumm olacağına Sağlıkla işerlesin ve tam vaktinde sağlık mutluluk huzurla bolluk bereketle kısmetiyle gelsinler kucağına inşşşş🙏🧿🧿🧿Hepimize umut oldun yoldaş oldun yol gösterdin Allah ta ne dileğin varsa ne muradın varsa versinn inşşş 🙏🙏Yaşamın boyu herşey gönlünce olsunn Valla gözlerim doldu öok sevimdimmmm🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️

Kızlar üst dünkü
Alt bugünkü
Sizce koyulaşmışmı?
Ahhh hemm dee nasıl bir koyulaşmaaa süperrr vallaaa👍👏👏👏 🧿🧿🧿Allahımmm çok şükür, sağlıkla kucağına al inşaallahh🙏🙏🙏🙏
Zazaacım, bir yandan baktımm eee bii de tersten bir üstten bakıyoomm daaa.. bunlar yaa üçüz yaaa dördüüzzz🤣🤣🤣❤️💃💃💃💃
Hadi hayırlısııı❤️😘

iyide hayatım yaş tek başına yumurta rezervi konusunda belirleyici kriter değil. Genetik,stres, diyabet, sigara, alkol, sağlıksız beslenme vs vs bir sürü sebebi var.Ayrıca en son ne kadar süre önce tüp bebek dendin? Ve yumurtalar hemen bitmez.en güzeli bir dahaki muayene sırasında sağ ve sol yumurtalıklarına bakılmasını iste hatta direk AMH baktır.Kafan rahatlasın bu kısmını stres yapma.Zaten 10 tane yumurta dondurduk yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam.Stokta var zaten.

Bu kısım hepimiz için geçerli.Hepsi bir yumurtaya, bir sperme bakar. Kün fe yekün ( ol der ve oluverir). İşte biz sadece ol diyeceği ve oluvereceği zamanı bilmiyoruz.Ama oluvermesi için elimizden geleni yapıyoruz.(tevekkül).Gerisi Allahın takdiri.İnşallah hepimiz sağlıkla, hayırlısıyla ol dediklerinden olalım.
Zirkaa Zirkaa muhteşemsinn👏👏 tespit ve yorumların harika ve gerçeğin taaa kendisii👌aynen katılıyorum sanaa❤️🤗🥰

Kızlar bende istedıgım doktoru kafaya aldım🤣 okadar iyi bir doktorki ben senin tedavinde kontrolun yapacagım dedi 🥰
Gerci benım doktor 40 euro istiyordu ultrasyona bu 47 euro dedi🤣🤣
Ama olsun kendımı rahat hissettim ve olumluydu ☺️İnşallah sonuc iyi olur ve gebelıgıde o takıb eder

Kızlar bende istedıgım doktoru kafaya aldım🤣 okadar iyi bir doktorki ben senin tedavinde kontrolun yapacagım dedi 🥰
Gerci benım doktor 40 euro istiyordu ultrasyona bu 47 euro dedi🤣🤣
Ama olsun kendımı rahat hissettim ve olumluydu ☺️İnşallah sonuc iyi olur ve gebelıgıde o takıb eder
Senin adına çok sevindim🥰 bu Dr işi çok önemli bir aşama bencee👌Sana uğur getirsin, Beyzacımmm🐞🙏hadii inşaallahh sonuç da iyi olsun🙏🙏🙏

Kızlar üst dünkü
Alt bugünkü
Sizce koyulaşmışmı?
Zazaaaa ya yemin ederim sevinçten ağlıyorum öyle mutluyum ki🥰 hiç görmediğin bir insanla böyle bir bağ da kurulabiliyormuş. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bakalım kaç tane tuttu heyecan ve merak sürüyor🥰

Yaptım kuzum
İnşallah yarın kan testimde beni mutlu eder🤲🤲❤️
Z Zaza74 zazacım canımm çok mutlu oldum hayırlısıyla yarın da çok daha güzel sonuçların olur ve sağlıkla 9 ayı tamamlarsın bizim için umut oluyorsun sen mutlu ol hepimiz mutlu oluruz emin ol bunu o güzel kafandan çıkarma :KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back