İnşallah canım aminnn Rabbım emeklerımızın karsılıgını versin inşallah hepımızın yüzü gülsünSenin adına çok sevindim bu Dr işi çok önemli bir aşama benceeSana uğur getirsin, Beyzacımmmhadii inşaallahh sonuç da iyi olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım aminnn Rabbım emeklerımızın karsılıgını versin inşallah hepımızın yüzü gülsünSenin adına çok sevindim bu Dr işi çok önemli bir aşama benceeSana uğur getirsin, Beyzacımmmhadii inşaallahh sonuç da iyi olsun
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnBir ağızdan hepimiz Amiiiiinnnn diyelim
Koyulaşmışmı ne demek bariz bağırıyor ben kıpkırmızıyım diye :) ohh çok şükür zazam :)Kızlar üst dünkü
Alt bugünkü
Sizce koyulaşmışmı?
Zaza inan çok sevindim koyulaşmış gebesin tebrikler, hiç tereddüt etme bu sefer olacak sağlıkla kucağına alacaksın inan bunaKızlar üst dünkü
Alt bugünkü
Sizce koyulaşmışmı?
Tatlım çok sevindim . Sağlıkla bebeğini kucakla inşallahKesinlikle gebelik var ve çoğul gebelik gibi. Hayırlı olsun şimdiden. Zazacım lütfen gebelik sonrası ilaç protokolünüde paylaş bizimle.Yaptım kuzum
İnşallah yarın kan testimde beni mutlu eder
O bebeler gelecek. Saglikla dogacak..Kızlar üst dünkü
Alt bugünkü
Sizce koyulaşmışmı?
Zazacim cokkkkk... sevindim.Allah tamamina erdirsin bebekler geliyorrrrrrr❣Kızlar üst dünkü
Alt bugünkü
Sizce koyulaşmışmı?
Siz test yaptiniz mi?
Ay çok şükürrr Bi oh dedim valla. Sağlıkla ilerlesin inşallah Bende seninle bekledim transferden beriKızlar üst dünkü
Alt bugünkü
Sizce koyulaşmışmı?
Canım bu çift çizgi yaşasın inş yarın kanda da kesin sonucu alırız çok mutlu oldum yuppiYaptım kuzum
İnşallah yarın kan testimde beni mutlu eder
Sizinde güzel sonuçlarınızı bekliyoruz
İnş canım çok sevindim senin rahat ve güvende hissetmen önemli bebekleri takip ederkende ahbap gibi olursunuzKızlar bende istedıgım doktoru kafaya aldım okadar iyi bir doktorki ben senin tedavinde kontrolun yapacagım dedi
Gerci benım doktor 40 euro istiyordu ultrasyona bu 47 euro dedi
Ama olsun kendımı rahat hissettim ve olumluydu İnşallah sonuc iyi olur ve gebelıgıde o takıb eder
bundan sonra ölümüne kankiyiz doktorumlaİnş canım çok sevindim senin rahat ve güvende hissetmen önemli bebekleri takip ederkende ahbap gibi olursunuz