• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim dönüşünüz için 🙏🏻💐 umarım hepimiz yavrularımıza kısa sürede kavuşuruz 🙏🏻🙏🏻
Hosgeldin canim sende aramiza .dogru yerdesin. oncelikle cok gecmis olsun merkez secerken iyi dusun tart bic oyle karar ver canim. Hersey hayirli olur senin icin insallah rabbim yar ve yardimcin olsun insallah🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏💐💐💐💐💐

Açıkcası bu konuya çok takılmıyordum hatta daha erken diyordum ama en son tüp bebek tedavisinde doktorum 30 yaşın altında olman çok güzel dedi ve yaşın yumurta rezervi için önemli olduğunu söyledi..bu da aklıma yer etti 🙏Kusura bakmayın🙏🏻💐 eşimde sperm sorunu olduğu için bende de bir sorun olursa diye korkuyorum.. o zaman şansımız daha da düşecek
Hic birsey imkansiz deildir canim artik herseyin caresi var arkadaslarima katiliyorum sekerim yasin cok genc daha .insallah yakin zamanda anne olursun canim olucaksinda hic üzülme

Bu konu başlığı ile erken menapoza girmiş, kendi yumurtası olmayan, kendi yumurtası olsa bile eşinde hiç sperm olmadığı için yine çocuk hasreti çeken anne adaylarına da bir nebze sanal umut olacaktır.

Diğer yandan bu yolu seçip çocuk sahibi olanların deneyimlerini ve geçtikleri süreçlerini bizle paylaşacağı bir ortam hepimiz için sanal sinerji yaratmaya yardımcı olacaktır...

Hayattaki en büyük zorluk olan çocuk hasretimizle tüm duygu ve düşüncelerinizi paylaşmaya davet ediyorum.

!!!!!!Çocuk sahibi olmak için seçilen bu yol aslında ülkemizde yasak olup hapis cezası vardır.!!!!!!

Ama bir çok ülkedede yasak değildir. Anne olma isteğinin en derin varolma isteği olduğunu bilen bizler için bu yasak caydırıcıdır. Burada yazılanlar sadece hayal dünyamızdır..

Sevgiyle kalın

TARİHÜYE ADIİŞLEMMERKEZ
1 TEMMUZ S sadesutlu TRANSFERKİEV
2 TEMMUZ Z Zaza74 , @Nes6373BETA HCG TEST-
2 TEMMUZ@ZumromİLK GÖRÜŞMEKİEV
5 TEMMUZ@MutluyasamTRANSFERKIBRIS
7 TEMMUZ@sibra631BETA HCG TEST
10 TEMMUZ S Szr_ İLK GÖRÜŞMEİSTANBUL
10 TEMMUZ@12345hayatTRANSFERKİEV
12 TEMMUZ A az sekerli , @AigleİLK GÖRÜŞMEKİEV
TEMMUZ E Eftalios TRANSFERKIBRIS
AĞUSTOS Zirkaa Zirkaa , B BeyzaNur- , @bir hayalim varTRANSFERKİEV
AĞUSTOS/EYLÜL@mektup01TEDAVİ BAŞLANGICIKİEV
EYLÜL@La Luna, @Angel1427TEDAVİ BAŞLANGICIKIBRIS
Eklemiş cnm😍

Açıkcası bu konuya çok takılmıyordum hatta daha erken diyordum ama en son tüp bebek tedavisinde doktorum 30 yaşın altında olman çok güzel dedi ve yaşın yumurta rezervi için önemli olduğunu söyledi..bu da aklıma yer etti 🙏Kusura bakmayın🙏🏻💐 eşimde sperm sorunu olduğu için bende de bir sorun olursa diye korkuyorum.. o zaman şansımız daha da düşecek
İçine sinen bir tüp bebek dr.un seni takip etsin ve onun protokolünü uygulayıp Kıbrıs’da Britsh beye Gynolife’da deneyebilirsiniz. İkinisininde labları çok iyi ve ilgili. Ama kendi dr.unla ve drunun senin için yaptığı yumurtaya takiple bir merkezde karar kılman iyi olur düşüncesindeyim,

Eklentiler

• 032D694B-CE99-46B9-933F-E6182424F4D9.png
    032D694B-CE99-46B9-933F-E6182424F4D9.png
    796,2 KB · Görüntüleme: 139
Back