- 20 Eylül 2018
- 4.380
- 3.123
- 32
Canım öncelikle çok geçmiş olsun rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah benim bu 4.Denemem olucak fakat herşey nasip kısmet tabiki 5 aylıkken evlatlarımı kaybettim geçen sene ikizdi.Malesef coranadan dolayi nasip olmadı kucağımıza alamadik .benim yaşım 32 tekrar başladım bu ay içinde transferim olucak bende İsmet hocoda tedavi görüyorum.cok ilgili ve hızlı ilerliyor beklemiyorum çok birde dondurulmuş taze olunca daha çabuk ilerliyor ben memnunum şu an tedavideyim tavsiye ederim hit için bişey diyemem hiç gitmedim hastaneyi de bilmiyorum açıkçası ama yakındogu üniversitesini tavsiye ediyorum.Merhaba kızlar, ben 42 yaşındayım Acıbadem de 10 kere tüp bebek denedim zaten yumurtam azdı olan da kalitesizdi. Aldığım hormonlar endometriozis hastalığımı ilerletti ve geçen ay yumurtalılarımı aldırmak zorunda kaldım. Çok yorucu bir dönemden çıktım fakat yaşım da geçtiği için hemen yumurta donasyonuna başlamak istiyorum. Endo ameliyatımı yapan Hoca Yakındoğu Ü. İsmet Hocayı tavsiye etti. Benim kafamda da şöyle bir şey oluştu ünv ile işler daha mı yavaş ilerler. Hit ya da başka özel bir yerde hızlı mı ilerleriz kafam çok karıştı. İsmet hoca ile tedavi olan arkadaş yorumlarınıza ihtiyacım var