• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba canım ben de nisan ayında düşünüyorum merak ettiğim bir kaç soru var yardımcı olabilir misin?

İlk önce nisan da tüp bebeği düşünüyorum bunun için martta mı başlamam gerek, rahim filmi istiyor mu?

Türkiye de istediğin doktoru seçebiliyor musun yumurta takibi için?

Sperm donörü olacak kişiyi kendin seçebiliyor musun, bebeklik fotoğrafını gösteriyorlar mı?

Kıbrıs britishte mesela yumurta toplamaya gidip 6 gün kalıyorlar transferde Taze transfer oluyormuş aynı ay içinde, sizinde öyle miydi?

Çift embriyo koyuyorlar mı? Siz öyle mi tercih etmiştiniz?

Merak ettiklerim bunlar çok teşekkür ederim, bende bir sorun yok 25 yaşındayım. Eşim azospermi

Merhaba, tabiki seve seve yardımcı olmaya çalışırım.

Evet Martta başlaman gerekiyor, ilk süreçlerine telefonla başlıyorsun, kendisi sana ilaçlarını söylüyor, Türkiyedeki herhangi bir doktora gidebilirsin, rahim filmi istiyordu. İstediğin doktorun yumurta takibini yapabilir. Ahmet hoca şunu istiyorum bunu istiyorum diye söylüyor zaten.

Donörü de kendin seçebiliyorsun, dediğin gibi çocukluk resmine bakıyorsun, kan grubu boy kilo meslek vb bilgileri de oluyor.

Bizde taze embriyo transferi olmadı, dondurulup 1 ay sonra transfer oldu, yumurta toplama için de transfer için de günübirlik gitmen yeterli.

Çift embriyo da 3 embriyo da koyabiliyorlar, Ahmet hoca yönlendiriyor bu konuda da, tabiki son karar sizin.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Evet Martta başlaman gerekiyor, ilk süreçlerine telefonla başlıyorsun, kendisi sana ilaçlarını söylüyor, Türkiyedeki herhangi bir doktora gidebilirsin, rahim filmi istiyordu. İstediğin doktorun yumurta takibini yapabilir. Ahmet hoca şunu istiyorum bunu istiyorum diye söylüyor zaten.

Donörü de kendin seçebiliyorsun, dediğin gibi çocukluk resmine bakıyorsun, kan grubu boy kilo meslek vb bilgileri de oluyor.

Bizde taze embriyo transferi olmadı, dondurulup 1 ay sonra transfer oldu, yumurta toplama için de transfer için de günübirlik gitmen yeterli.

Çift embriyo da 3 embriyo da koyabiliyorlar, Ahmet hoca yönlendiriyor bu konuda da, tabiki son karar sizin.

Merhabalar neden taze embriyo transferi olmadı acaba bilgi verebilir misiniz? Yani ne gibi durumlarda dondurulup 1 ay sonra gidiliyor

Merhabalar neden taze embriyo transferi olmadı acaba bilgi verebilir misiniz? Yani ne gibi durumlarda dondurulup 1 ay sonra gidiliyor
Yani şöyle, toplanan yumurta sayısına göre diye biliyorum. Çok yumurta toplanınca -ki bende 24 ya da 26 tane toplanmıştı- rahimde oluşabilecek yumurtaların yerine sıvı birikmesi riskinden dolayı dondurulmuştu. En önemlisi doktorumuz Ahmet bey bu şekilde önerdiği için bu yolu seçtik

Yani şöyle, toplanan yumurta sayısına göre diye biliyorum. Çok yumurta toplanınca -ki bende 24 ya da 26 tane toplanmıştı- rahimde oluşabilecek yumurtaların yerine sıvı birikmesi riskinden dolayı dondurulmuştu. En önemlisi doktorumuz Ahmet bey bu şekilde önerdiği için bu yolu seçtik
Aaa anladım benim de 2 kere gitmem gerekicek de yumurta toplanıcak daha sonra transfere gidecektim o yüzden sordum teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim yardımınız için 🙏🙏🙏

Back