• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Z Zaza74 zazacım canımm çok mutlu oldum hayırlısıyla yarın da çok daha güzel sonuçların olur ve sağlıkla 9 ayı tamamlarsın bizim için umut oluyorsun sen mutlu ol hepimiz mutlu oluruz emin ol bunu o güzel kafandan çıkarma :KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar:
İnşallah kızlar dualarınızla bunu doğururum🤲❤️

Ayy Zazam çok ama çok mutlu oldum rabbim yüzünü güldürsün ins sen bu yolda çok şeylere katlandin ins bu sefer oldu darısı bizlerin başına yarın test yapacaklara herkese dua ediyorum bu yıl bizim yilimiz olacak ins 🤗🤩💃🙏👍🤲
Nainebim inşallah sende sağ salim bebişine kavuş ve sağlık dolu ömür yaşa❤️❤️❤️🤲

Tatlım çok sevindim . Sağlıkla bebeğini kucakla inşallah🙏Kesinlikle gebelik var ve çoğul gebelik gibi. Hayırlı olsun şimdiden. Zazacım lütfen gebelik sonrası ilaç protokolünüde paylaş bizimle.
Tamam canım
Öyle yapıcam❤️😘

Z Zaza74 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤩🤩🤩🤩 transfere girmeden once soyle bir bakayim dedim pat diye onume dustu sonucun , daha dun yanlislikla demistim ya yarin sonucunu goreyim de motive gireyim diye zirka ogretmenim de tabloya bakmadim diye kizmisti🤣🤣🤣🤣 ay ben gorunce icimdeki firtinalar yerini gunesli bir havaya biraktii 🥳🥳🥳🥳 cooook sevindim cok ama coooookkk🐣🐣🐣🐣🐣🐣 demistim sana🤗🤗🤗

Back