Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nainebim inşallah sende sağ salim bebişine kavuş ve sağlık dolu ömür yaşaAyy Zazam çok ama çok mutlu oldum rabbim yüzünü güldürsün ins sen bu yolda çok şeylere katlandin ins bu sefer oldu darısı bizlerin başına yarın test yapacaklara herkese dua ediyorum bu yıl bizim yilimiz olacak ins
İnşallahZaza inan çok sevindim koyulaşmış gebesin tebrikler, hiç tereddüt etme bu sefer olacak sağlıkla kucağına alacaksın inan buna
Tamam canımTatlım çok sevindim . Sağlıkla bebeğini kucakla inşallahKesinlikle gebelik var ve çoğul gebelik gibi. Hayırlı olsun şimdiden. Zazacım lütfen gebelik sonrası ilaç protokolünüde paylaş bizimle.
Çok teşekkür ederim kardeşimZazaaaa allahım ne güzel bir haber
Çok şükür bin şükür ikiz gibi sağlıkla kucağına al inşallah
Ayyy inşallah
Caaan inşallah biri benimle olsun yemin ederim çok mutlu olurumO bebeler gelecek. Saglikla dogacak..
Kalbini ferah tut. 4 u de tutmus diyecen bize
İnşallah kuzumZazacim cokkkkk... sevindim.Allah tamamina erdirsin bebekler geliyorrrrrrr❣
Canım az kaldı bende seninle bekliyecem güzel sonucunu almayaAy çok şükürrr Bi oh dedim valla. Sağlıkla ilerlesin inşallah Bende seninle bekledim transferden beri
İnşallah kuzumCanım bu çift çizgi yaşasın inş yarın kanda da kesin sonucu alırız çok mutlu oldum yuppi
Caaan canım bacım Allah sanada istediğin evladını versinZazammm cift cizgiyi gördük çok şükür inşaAllah yarın kan sonucun da mutlu eder burayı Rabbim sana kalbine göre versin canım bacım
Bunu degil cnm bunları Allahın izniyle o günlerıde görecez. Kızzz bak bırsürü teyzesı var artık isimleri icin bızlerdende fikir alırsınCaaan Beyzoşum inşallah dualarınızla doğururum bunu
Zaza ablacimm cok cok sevindim allah cektigin butunnn skintilari bir gun bile hatirlatmayacak guzel gunler göstersin bebelerinle insallah saglikla kucagina aldigin gunleride gorelim hep birlikteBende sizi çok seviyorum canlarım
Canim benim insallah cumlemize inşallah ❤❤❤❤❤❤Bu heyecan normal çünkü öncekilerde olumsuzluklar olmuş bu sefer herşey farklı olacak hamilelik sonrası minnak tatlı mı tatlı bir bebiş getirecek sana
Vallahiii cokkk heyacanliyimmm yarin icin canim kardesim senin adinaAyyy inşallah
Yarın güzel kan sonuçlarımızla bayram edelim
Nasıl sevindim anlatamam günün en güzel haberiYaptım kuzum
İnşallah yarın kan testimde beni mutlu eder
He valla yıne bana kaldıBeyzosummm aminnnn cok aminn hadi sen de kafalamissin doktoru iyissin zoladex elinde kaldi