• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayyyyy rabbim nazarlardan saklasin kizlarrr ne guzel haberler aliyoruz insanin morali yerine geliyor hamiş haberleriyle. Transfer sonucu bekleyen transfere gidecek tum kardeslerim darisi hepimizin başına inşallah 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Ayyy çokkkk sevindimmmmmmm🙏🙏🙏Ben yarını beklerken dört gözle ❤️❤️Yemin ediyorum kendi pozitifimi almış gibi yüreğim hop etti 🙏🙏Tüm kalbimle inanıyordumm olacağına Sağlıkla işerlesin ve tam vaktinde sağlık mutluluk huzurla bolluk bereketle kısmetiyle gelsinler kucağına inşşşş🙏🧿🧿🧿Hepimize umut oldun yoldaş oldun yol gösterdin Allah ta ne dileğin varsa ne muradın varsa versinn inşşş 🙏🙏Yaşamın boyu herşey gönlünce olsunn Valla gözlerim doldu öok sevimdimmmm🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️
Süper,Maşallah🧿

Hayır ben yapmadım, korktum o çizgiyi göremem diye. . Yarın iyi ya da kötü paylaşırım.
Şimdi Z Zaza74 ya sevinme zamanı 🤗
Yarın güzel haber alacağız İnan bizi heyecan da bırakıyorsun işte ne yapacan yarını bekleyeceğiz artık heyecan dorukta bütün güzel enerjilerimizi yarın sana Z Zaza74 vr S sadesutlu arkadaşımıza yollayacağız 😘🤣🤣👏🙏🏻

Amiiiiin insallahhhh canim evet ya cok heyacanliyim sanku ilk defa gidiyormus gibi hissediyorum 🙏🙏🙏🙏🙏
Bu heyecan normal çünkü öncekilerde olumsuzluklar olmuş bu sefer herşey farklı olacak hamilelik sonrası minnak tatlı mı tatlı bir bebiş getirecek sana 😘👏

Ayyy çokkkk sevindimmmmmmm🙏🙏🙏Ben yarını beklerken dört gözle ❤️❤️Yemin ediyorum kendi pozitifimi almış gibi yüreğim hop etti 🙏🙏Tüm kalbimle inanıyordumm olacağına Sağlıkla işerlesin ve tam vaktinde sağlık mutluluk huzurla bolluk bereketle kısmetiyle gelsinler kucağına inşşşş🙏🧿🧿🧿Hepimize umut oldun yoldaş oldun yol gösterdin Allah ta ne dileğin varsa ne muradın varsa versinn inşşş 🙏🙏Yaşamın boyu herşey gönlünce olsunn Valla gözlerim doldu öok sevimdimmmm🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️
Caaan Durubalım
İnşallah gittiğin yerde muradına ulaşırsın🤲❤️

Ahhh hemm dee nasıl bir koyulaşmaaa süperrr vallaaa👍👏👏👏 🧿🧿🧿Allahımmm çok şükür, sağlıkla kucağına al inşaallahh🙏🙏🙏🙏
Zazaacım, bir yandan baktımm eee bii de tersten bir üstten bakıyoomm daaa.. bunlar yaa üçüz yaaa dördüüzzz🤣🤣🤣❤️💃💃💃💃
Hadi hayırlısııı❤️😘
Sibracım inşallah benim güzel sonucum senin güzel sonucuna karışsınlar🤲❤️

Zazaaaa ya yemin ederim sevinçten ağlıyorum öyle mutluyum ki🥰 hiç görmediğin bir insanla böyle bir bağ da kurulabiliyormuş. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bakalım kaç tane tuttu heyecan ve merak sürüyor🥰
Bende sizi çok seviyorum canlarım❤️❤️❤️❤️

Back