Hosgeldin canim sende aramiza .dogru yerdesin. oncelikle cok gecmis olsun merkez secerken iyi dusun tart bic oyle karar ver canim. Hersey hayirli olur senin icin insallah rabbim yar ve yardimcin olsun insallahÇok teşekkür ederim dönüşünüz içinumarım hepimiz yavrularımıza kısa sürede kavuşuruz
Hic birsey imkansiz deildir canim artik herseyin caresi var arkadaslarima katiliyorum sekerim yasin cok genc daha .insallah yakin zamanda anne olursun canim olucaksinda hic üzülmeAçıkcası bu konuya çok takılmıyordum hatta daha erken diyordum ama en son tüp bebek tedavisinde doktorum 30 yaşın altında olman çok güzel dedi ve yaşın yumurta rezervi için önemli olduğunu söyledi..bu da aklıma yer ettiKusura bakmayın eşimde sperm sorunu olduğu için bende de bir sorun olursa diye korkuyorum.. o zaman şansımız daha da düşecek
Eklemiş cnmBu konu başlığı ile erken menapoza girmiş, kendi yumurtası olmayan, kendi yumurtası olsa bile eşinde hiç sperm olmadığı için yine çocuk hasreti çeken anne adaylarına da bir nebze sanal umut olacaktır.
Diğer yandan bu yolu seçip çocuk sahibi olanların deneyimlerini ve geçtikleri süreçlerini bizle paylaşacağı bir ortam hepimiz için sanal sinerji yaratmaya yardımcı olacaktır...
Hayattaki en büyük zorluk olan çocuk hasretimizle tüm duygu ve düşüncelerinizi paylaşmaya davet ediyorum.
!!!!!!Çocuk sahibi olmak için seçilen bu yol aslında ülkemizde yasak olup hapis cezası vardır.!!!!!!
Ama bir çok ülkedede yasak değildir. Anne olma isteğinin en derin varolma isteği olduğunu bilen bizler için bu yasak caydırıcıdır. Burada yazılanlar sadece hayal dünyamızdır..
Sevgiyle kalın
TARİH ÜYE ADI İŞLEM MERKEZ 1 TEMMUZ S sadesutlu TRANSFER KİEV 2 TEMMUZ Z Zaza74 , @Nes6373 BETA HCG TEST - 2 TEMMUZ @Zumrom İLK GÖRÜŞME KİEV 5 TEMMUZ @Mutluyasam TRANSFER KIBRIS 7 TEMMUZ @sibra631 BETA HCG TEST 10 TEMMUZ S Szr_ İLK GÖRÜŞME İSTANBUL 10 TEMMUZ @12345hayat TRANSFER KİEV 12 TEMMUZ A az sekerli , @Aigle İLK GÖRÜŞME KİEV TEMMUZ E Eftalios TRANSFER KIBRIS AĞUSTOS Zirkaa , B BeyzaNur- , @bir hayalim var TRANSFER KİEV AĞUSTOS/EYLÜL @mektup01 TEDAVİ BAŞLANGICI KİEV EYLÜL @La Luna, @Angel1427 TEDAVİ BAŞLANGICI KIBRIS
Hoş buldumHosgeldin canim sende aramiza .dogru yerdesin. oncelikle cok gecmis olsun merkez secerken iyi dusun tart bic oyle karar ver canim. Hersey hayirli olur senin icin insallah rabbim yar ve yardimcin olsun insallah
Haydi güzel sonuçla dBirazdan doktora gıtcemtedavi sürecimde kadın beni kabul etmezse elimdeki son zoladexı ona yapıp kacıcam
zirka bugün yolda nöbeten dönücekti
Canım evde hiç test yaptın mı ?Haydi güzel sonuçla d
zirka bugün yolda nöbeten dönücekti
Buraya girer girmez hall edicek
Yapmaz olurmuyumCanım evde hiç test yaptın mı ?
İçine sinen bir tüp bebek dr.un seni takip etsin ve onun protokolünü uygulayıp Kıbrıs’da Britsh beye Gynolife’da deneyebilirsiniz. İkinisininde labları çok iyi ve ilgili. Ama kendi dr.unla ve drunun senin için yaptığı yumurtaya takiple bir merkezde karar kılman iyi olur düşüncesindeyim,Açıkcası bu konuya çok takılmıyordum hatta daha erken diyordum ama en son tüp bebek tedavisinde doktorum 30 yaşın altında olman çok güzel dedi ve yaşın yumurta rezervi için önemli olduğunu söyledi..bu da aklıma yer ettiKusura bakmayın eşimde sperm sorunu olduğu için bende de bir sorun olursa diye korkuyorum.. o zaman şansımız daha da düşecek
aaa yaptin mi evde idrar testiiYapmaz olurmuyum
dünden ıslatıyorum testleri
Yaptım kuzumaaa yaptin mi evde idrar testii
İkizler geliyor inşallah annesiYaptım kuzum
İnşallah yarın kan testimde beni mutlu eder
Yaptım kuzum
İnşallah yarın kan testimde beni mutlu eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?