Bak canım
1-Yaşın geçmiyor hala bize göre çok genç sayılırsın
2-İmkanın varsa hiç vakit kaybetme
3-çok şükür yumurtan var bu çok olumlu bir durum
4- Eşin ve kendin için sperm donasyonunu düşünmen ve kabul etmen takdire şayan.
5-Forumda heryerden tedavi olanlar var oku incele neresi kafana uyarsa orada başla tedavine.Artılarını eksilerini iyi araştır bodoslama atlama hiç bir kliniğe.
6-İlk sayfamızda ilk mesajda bir listemiz var orayıda incele hangi üyeye sormak istersen merak ettiğini sor bildiğimiz kadarı ile cevaplarız.
7-Bendede yumurta yok bunu herkes biliyor.Demek istediğim şu eşinin psikolojisini en iyi anlayacak kişiler arasındayım.ve burada benim gibi çok kadın var.Ona bolca destek ol.Moralinizi motivasyonunuzu yüksek tutun.Bu işin asıl püf noktası bu.
8-Burada senden çok dafa fazla deneme yapmış hüsrana uğramış ama olumlu netice almış kişiler var.Bu yüzdende asla pes etme.Herşeyin vakti zamanı var.
Umarım sende listemize en kısa sürede girer ve pozitif sonuç alırsın sonrada senide sileriz canım.
Yalnız değilsiniz.

Çok çok teşekkür ederim mesajınız için bakacağım tekrar

Zirka inşallah bu defa beni burakmaz
Allah’ın izni ile bırakmayacaklar ama sende lütfen bol bol dinlen dinlenirken eski olumsuz tecrübelerini hiç düşünme.Bak lekelenmen bile farklı.Hem ne hakkın var bebişlerine üzüntü endişe yaşatmaya.Anne moduna gir ve mutlu ol.Hep şunu aklımda tut.Bana bu düşündüklerimi yazsalardı ben ne cevap yazardım.Özüne dön annem sen bizim moral motivasyon kaynaklarımızdansın

Ve hala devam ediyor .. sayeniZde içime su serpiliyor umarım hakkımızda hayırlısı olur Çok teşekkür ederim
çok çok teşekkür ederim içten mesajınız için gerçekten zor bir süreç.. sadece yaşayan bilir o yüzden yazdıklarınız bana güç veriyor Umarım hakkımızda hayırlısı olur

Nasıl uzun uzun anlatmışsınız çok teşekkür ederim gerçekten yalnız olmadığımı biliyorum umarım hepimiz için güzel olur her şey

Severmisin dövermisin? 29 yaşında ama yaşı geçiyormuş.Kuzum profillerden yaşlarımıza baksana sen bir.Benden 14 sene öndesin bir kere.
Açıkcası bu konuya çok takılmıyordum hatta daha erken diyordum ama en son tüp bebek tedavisinde doktorum 30 yaşın altında olman çok güzel dedi ve yaşın yumurta rezervi için önemli olduğunu söyledi..bu da aklıma yer etti Kusura bakmayın eşimde sperm sorunu olduğu için bende de bir sorun olursa diye korkuyorum.. o zaman şansımız daha da düşecek

Nasıl uzun uzun anlatmışsınız çok teşekkür ederim gerçekten yalnız olmadığımı biliyorum umarım hepimiz için güzel olur her şey
İnşallah senin içinde her şey güzel olucak
Her nereni seçersin seç ilk denemeden ikizlerini al kucağına inşallah

iyide hayatım yaş tek başına yumurta rezervi konusunda belirleyici kriter değil. Genetik,stres, diyabet, sigara, alkol, sağlıksız beslenme vs vs bir sürü sebebi var.Ayrıca en son ne kadar süre önce tüp bebek dendin? Ve yumurtalar hemen bitmez.en güzeli bir dahaki muayene sırasında sağ ve sol yumurtalıklarına bakılmasını iste hatta direk AMH baktır.Kafan rahatlasın bu kısmını stres yapma.Zaten 10 tane yumurta dondurduk yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam.Stokta var zaten.

Bu kısım hepimiz için geçerli.Hepsi bir yumurtaya, bir sperme bakar. Kün fe yekün ( ol der ve oluverir). İşte biz sadece ol diyeceği ve oluvereceği zamanı bilmiyoruz.Ama oluvermesi için elimizden geleni yapıyoruz.(tevekkül).Gerisi Allahın takdiri.İnşallah hepimiz sağlıkla, hayırlısıyla ol dediklerinden olalım.

Canım endişelenme tutunma olmus, Allah'ın izniyle hamilesin bence

Kusura bakmadım canım rahat ol..Sana yine kendimden örnek vereyim.Bende sorun var (bu tabiride sevmem aslında), eşimde yok ama bizimde olmuyor.Şuan kendi bebeğimiz olmayacağı için yumurta donasyonunu deniyoruz.Yani düşecek, azalacak şans zaten yok.Bu yüzden o şansımız düşecek endişesine gerek yok.Olmayan bir şeyi kaybettiğini düşünüp üzülmeye, strese girmeye gerek var mı canım.Aksine donasyon olayı bize şans sunuyor.Bunu düşün mutlu ol.Rahatla.

Kız sanem ilk görüşşe gelmişti
Onun tedavisi başlamadı
Bluemoonada özelden yazdım cevap vermedi
Güzel olsun sonucu önemli olan odur
He ben sanemıde transfer sandım kız kafam hepten karıstı
Zirkaa sanem ile bluemoon yaz listeye

Ne guzel anlatmissin agzina saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…