- 22 Nisan 2017
- 975
- 5.668
- 88
sende öyle canımCansın can
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende öyle canımCansın can
önceden çikolata şelaleleri vardı bizede ilaç şelalesi yapacaklar az kaldıOkadar ilaç yutuyomki doktor 2 temuz sonucuna göre ilaç listende değişiklik yapıcam
Kork ki artıra bile
Bundan sonra bebişleri karnındayken olumsuz şeyler düşünenler için Kazen'le konuşup ( onla iyi anlaşıyoz ) bir tanede kara tahta yapacam oraya yazacam.Bebişler doğduktan sonra tek ayak cezası verecem hepinizdende resim isticem.evde cezanızı çektiğinize dair.Yok daha olmadı. Tamam artık böyle şeyler yazmayalım, Zirkaa kızıyor Güzel şeyler düşünelim, sonuçlarımız güzel olsun. Çifte bayramlar yaşansın burda. Büyük ihtimal ilaçlardan yorulmuştur vücudun, eminim geçicidir.
Hayırlı olsun canım güzel pozif haberlerini alalım inşallahBebeklerin sana sımsıkı tutunsun3. De de ikinci transferim var yine klinikte olucam , o gün ordaysaniz goruselim
Kötü şeyler değil iyi şeyler oluyor bebekler yerini ayarlıyor,yerleşiyorlar canım size sımsıkı tutunmaya çalışıyorlar inşallah güzel pozitif haberleri alacağız yakında
Cok tesekkur ederim ekincim Amin insallahHayırlı olsun canım güzel pozif haberlerini alalım inşallahBebeklerin sana sımsıkı tutunsun
Aynen oyle ben bu kadar hap igne kullandigimi hatirlamam hayatimda, cok sukur ki Diger donasyonumda meger ben hic ilac falan almamisim ya hanyayi konyayi gordum simdiönceden çikolata şelaleleri vardı bizede ilaç şelalesi yapacaklar az kaldı
Tatlı kadın bide resim bulmuş söz uçar hafızanıza resimle kazıyacam diyorcanım benim ikinizde aynı anda olumsuz düşünmeyin bebişler yerini garantiliyor.Asıl normal adet görürseniz korkun.eee çok şükür oda yok.Evham yapmayın sevinin nesciğim.Kabızlık= az su içiyor olabilirmisin? Bu süreçte bebişlere en çok su lazım biliyorsun.Kas ağrısının sebebi= bence bebişler son demirlerini atıyor limana.
Bakın şimdi bebişleri rahime yerleştirdiklerinde onlar hemen tutunma için harekete geçiyor.Ve yavaşça vilus adı verilen saçak gibi uzantıları rahme doğru salıyorlar.Onlarda rahmin içine doğru girip sizinle bütünleşmeye ve kanınızdan besinleri çıkmaya başlaıyor.Bebişleriniz sizin rahminize doğru uzantılar verdikçe bu küçük kahverengi lekelenmeler normal.Yerleşiyorlar.
İkinizde zorla hemşire ağzımı açtıracaksınız bana bilimsel açıklama yaptıracaksınız.İlahi sizler.
Aşağıdaki resimde hani kök gibi uzantılar varya o işte bahsettiğim.
Uzaktan eğitime başladık artık.Eki Görüntüle 2880290
Çok geçmiş olsun canım benim aynı şeyleri yaşamışız hatta yaşımız evlilik yalımız bile aynı rosi denememekte çok doğru bir karar almışsınız biz denedik olumsuz oldu Türkiye rosi ile doğan bir tane bebek var diye biliyorum. Ben Kiev e başvuru yaptım embriyo donasyonu için haber bekliyorum. Sen sperm donasyonu yapacağın için yumurta zaten kendinden önemli olanda taze yumurta kullanılması onun için Kıbrıs da sana uygun olacaktır. İnş herşey yolunda gider en kısa zaman da yavruna kavuşursunMerhabalar kızlar
4 yıllık evli 29 yaşında bir kadınım.. yaklaşık 1 buçuk yıl önce doğal yollarla çocuk sahibi olamayacağımızı öğrendik çünkü yaptırdığımız testler sonunda eşimin azospermi olduğunu söylediler. Öğrenince resmen yıkıldık, kahrolduk ama araştırınca tedavisi olduğunu öğrendik. Bu süreçte eşim uzunca bir süre hormon tedavisi oldu ve geçen ay mikrotese yapıldı.. tabi ki sonuç bizim hayal ettiğimiz gibi olmadı ve hiç sperm bulunmadı... Eşimde sadece bolca spermatid bulundu ve ne yazık Kİ bunlar sperme dönüşemiyormuş ve şu an bu durumun bir tedavisi yokmuş..ben bu süreçte tüp bebek tedavisi gördüm çünkü eğer çıksaydı taze transfer gerçekleşecekti..olmadı.. çıkan 10 yumurtam donduruldu. Bize sadece tek seçenek olarak sunulan başarı oranı çok idüşük rosi tekniği oldu.. çok araştırdık doktorumuzla konuştuk ve bunu denemeyi kabul etmedik çünkü boşuna üzülmek istemedik..eğer bir gün çalışmalar gelişirse deneyeceğiz ama bu ne zaman olur bilinmez.. Doktorumuz çalışmalar var ama net bir zaman veremem belki 3 ay belki 3 sene sonra yeni teknikler bulunur dedi..Bu bir ihtimal ve benim yaşım geçiyor..Eşim ve ben gerçekten çok üzüldük çok yıprandık ama bizim şu an anne baba olma şansımız yok bunu anladık ama yine de biz bu duyguyu yaşamak istiyoruz. Eşim sperm bankası seçeğini sundu bana ve bende başlarda istemesemde burada sizin hikayelerinizi okuyunca kabul ettim… İkinci doz aşımızı olduktan sonra gidip tedaviye başlamak istiyoruz . biz Kıbrıs düşündük ancak hastahane ve prosedürleri hakkında bir bilgimiz yok .. tavsiyelerinize ve önerilerinize çok ihtiyacım var gerçekten Yardımcı olursanız çok sevinirim
sevgiler.
Çok teşekkür ederim dönüşünüz için umarım hepimiz yavrularımıza kısa sürede kavuşuruzÇok geçmiş olsun canım benim aynı şeyleri yaşamışız hatta yaşımız evlilik yalımız bile aynı rosi denememekte çok doğru bir karar almışsınız biz denedik olumsuz oldu Türkiye rosi ile doğan bir tane bebek var diye biliyorum. Ben Kiev e başvuru yaptım embriyo donasyonu için haber bekliyorum. Sen sperm donasyonu yapacağın için yumurta zaten kendinden önemli olanda taze yumurta kullanılması onun için Kıbrıs da sana uygun olacaktır. İnş herşey yolunda gider en kısa zaman da yavruna kavuşursun
Sedat Peker 1, Ben 2. Bizde herşey ispatlı, resimli.Resimli anlatimlara gectik cok sekersin hemsiremiz saglik sektorunun her asamasindan bi insan var bu grupta
Öncekilerde bir defa tutunma kanaması oldu ama kırmızı ve günaşırı olu
Beni de benihanyayyın konyanın dibini gördümAynen oyle ben bu kadar hap igne kullandigimi hatirlamam hayatimda, cok sukur ki Diger donasyonumda meger ben hic ilac falan almamisim ya hanyayi konyayi gordum simdi
Varya iki temmuzda size demiştim diye ikide bir mesaj atacam hatta aynısını söyleyenlerinde etiketleyip atacam mesajları.Hızımı alamazsam birde özelden atacam mesajları.Sakalımız yok ki sözümüz dinlensin.Öncekilerde bir defa tutunma kanaması oldu ama kırmızı ve günaşırı olu
Sonrada düşük oldu
Ama bu minicik açık kahve iki damlacık
Donrasıda hiç kırmızı olmadı,bej ve beyaza geçti
Çok geçmiş olsun kardeşimMerhabalar kızlar
4 yıllık evli 29 yaşında bir kadınım.. yaklaşık 1 buçuk yıl önce doğal yollarla çocuk sahibi olamayacağımızı öğrendik çünkü yaptırdığımız testler sonunda eşimin azospermi olduğunu söylediler. Öğrenince resmen yıkıldık, kahrolduk ama araştırınca tedavisi olduğunu öğrendik. Bu süreçte eşim uzunca bir süre hormon tedavisi oldu ve geçen ay mikrotese yapıldı.. tabi ki sonuç bizim hayal ettiğimiz gibi olmadı ve hiç sperm bulunmadı... Eşimde sadece bolca spermatid bulundu ve ne yazık Kİ bunlar sperme dönüşemiyormuş ve şu an bu durumun bir tedavisi yokmuş..ben bu süreçte tüp bebek tedavisi gördüm çünkü eğer çıksaydı taze transfer gerçekleşecekti..olmadı.. çıkan 10 yumurtam donduruldu. Bize sadece tek seçenek olarak sunulan başarı oranı çok idüşük rosi tekniği oldu.. çok araştırdık doktorumuzla konuştuk ve bunu denemeyi kabul etmedik çünkü boşuna üzülmek istemedik..eğer bir gün çalışmalar gelişirse deneyeceğiz ama bu ne zaman olur bilinmez.. Doktorumuz çalışmalar var ama net bir zaman veremem belki 3 ay belki 3 sene sonra yeni teknikler bulunur dedi..Bu bir ihtimal ve benim yaşım geçiyor..Eşim ve ben gerçekten çok üzüldük çok yıprandık ama bizim şu an anne baba olma şansımız yok bunu anladık ama yine de biz bu duyguyu yaşamak istiyoruz. Eşim sperm bankası seçeğini sundu bana ve bende başlarda istemesemde burada sizin hikayelerinizi okuyunca kabul ettim… İkinci doz aşımızı olduktan sonra gidip tedaviye başlamak istiyoruz . biz Kıbrıs düşündük ancak hastahane ve prosedürleri hakkında bir bilgimiz yok .. tavsiyelerinize ve önerilerinize çok ihtiyacım var gerçekten Yardımcı olursanız çok sevinirim
sevgiler.
Zirka inşallah bu defa beni burakmazVarya iki temmuzda size demiştim diye ikide bir mesaj atacam hatta aynısını söyleyenlerinde etiketleyip atacam mesajları.Hızımı alamazsam birde özelden atacam mesajları.Sakalımız yok ki sözümüz dinlensin.
Merhabalar kızlar
sevgiler.