Yumurta Toplama İşleminde Yumurtaların Boş Çıkması

Sizin adınıza çok sevindim. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bu arada yumurta büyümesi için iğne mi yoksa hap mı kullandınız?

İnşallah güzel haberini alırız.

Arkadaşlar bu ay yine gittim yaş 42 . benim yumurtalar boş çıkıyordu. bu ay yıne gonol 175 ml kullandım 5 gün. yumurtalar hiç gelişmedi. E2:28 cıktı. gonol 900 den 300 3 gün ve pergoveris 150 ml 3 gün kullandım. bugün kontrole gittim ve e2 :29 çıktı. doktor yumurtalıkların baskılamış dedi. ilk defa e2 yükselmedi bende. 5 aydır her ay denedik yumurta toplamayı. ilk defa bu ay e2 de değişiklik olmadı.sizce neden . takviye gıdalar tükettim ne yapacam bilmiyorum. umutsuzluğa kapıldım.

Merhaba acaba bu sefer iğne kullanmak yerine doğal siklus mu yaptırsanız. Bu arada tedaviye başlamadan önce kaç folikül vardı?

Merhaba acaba bu sefer iğne kullanmak yerine doğal siklus mu yaptırsanız. Bu arada tedaviye başlamadan önce kaç folikül vardı?
3 yumurta vardı. bu deneme de hiç büyümedi 2 kutu gonol 900 ve pergoveris 150 verdi. kullandım. yumurtalık baskılamış. 3 yumurtanda küçük dedi. e2 hiç değişmedi. o kadar hormon aldım. şimdi trisequens verdi. adet düzenleyici. adet görünce yumurta takibi yapalım gonol 175 kullanalım. dedi. önceki embiryo böyle oldu. bu ay adet döneminde çok başım agrıdı. igneleri kullanırkende başım çok fena patlayacak gibiydi. bir terslık olduğunu anladım. şimdi bunu deneyecegiz. sonrasında miyom ameliyatı sonrasında kötü kalitede bir embiryo var onu transfer edecek.
Merhaba acaba bu sefer iğne kullanmak yerine doğal siklus mu yaptırsanız. Bu arada tedaviye başlamadan önce kaç folikül vardı

Hakkınızda hayırlısı olsun. Nerede tedavi görüyorsunuz.?

Benim ilk tedavide 4 yumurta toplandı. 2 si boş çıktı. 2 olgundan bir tanesi embriyo oldu.
İkinci tedavide prowomen kullandım. 7 yumurta toplandı. 4 kaliteli embriyo oldu.
Dördüncü tedavimde redostim kullandım. 17 yumurta toplandı. Redostim tavsiye ediyorum

Nerede tedavi oldunuz

Redostim vitamin mi

Sizin adınıza mutlu oldum. Benim maalesef yumurta rezervim az en fazla 2 yumurta oluyor. Amh geçen sene 0.23 bu sene 0.13 çıktı. Sizin değerleriniz benden yüksektir.

Sizin adınıza mutlu oldum. Benim maalesef yumurta rezervim az en fazla 2 yumurta oluyor. Amh geçen sene 0.23 bu sene 0.13 çıktı. Sizin değerleriniz benden yüksektir.
6 ay evvel 0.79du. Yine de denemenizi tavsiye ediyorum. Tek yumurta ile hamile kalanlar var 0.01 amh değeri ile iki yumurtası olanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…