25 yumurta mi i kaç yaşındasınız. E2 yumurta kalitesini yani içinin dolu oldugunu gostrerir.Arkadaşlar merhaba süreciniz nasıl ilerliyor? benim bugün opu oldu 25 tane yumurta topladığını söyledi doktor ama sonra anlaşıldı ki hepsi boşmuş, çok canım sıkıldı. Benden e2 değeriyle ilgili hiçbir şey istemedi doktor, ben 2.gün genel hormon testi yaptırmıştım orda 32 diyor e2 değeri. Yarın doktorla görüşmeye gideğiz, opu olmadan bu boş yumurta anlaşıl mıyor mu?
Opu olmadan boş olduğu E2 ile anlasiliyorArkadaşlar merhaba süreciniz nasıl ilerliyor? benim bugün opu oldu 25 tane yumurta topladığını söyledi doktor ama sonra anlaşıldı ki hepsi boşmuş, çok canım sıkıldı. Benden e2 değeriyle ilgili hiçbir şey istemedi doktor, ben 2.gün genel hormon testi yaptırmıştım orda 32 diyor e2 değeri. Yarın doktorla görüşmeye gideğiz, opu olmadan bu boş yumurta anlaşıl mıyor mu?
Etkisi ispatlanmış tek takviye ürünün omega 3 olduğunu belirtiyor doktorlar. Siz yine de birşeyler kullanın.Çok teşekkür ederim. Benim de yumurta rezervim az 0.23 maalesef, doktoruma bugün yumurta kalitesi için ilaç veya vitamin takviyesi sordum. "Yumurta kalitesini arttırıcı bir tedavi yok inanma paranı da harcama" yazmış. Propolis kullanıyorum. İnciri ben de duydum deneyeceğim teşekkür ederim.
Evet e2 seviyesi ile ne kadar dolu yumurta olduğu tespit edilebiliyor.Opu olmadan boş olduğu E2 ile anlasiliyor
Opu olmadan boş olduğu E2 ile anlasiliyor
Bana tedavi süresince hiç e2 değerinden bahsedilmedi, yaptırmadım o yüzden. Bugün doktor 25 yumurtan boş değil ama döllenme olgunluğuna erişmemiş dedi, gv düzeyinde kaldığını söyledi, genetik için kan verdik bugün, kafam allak bullak oldu.25 yumurta mi i kaç yaşındasınız. E2 yumurta kalitesini yani içinin dolu oldugunu gostrerir.
Suanki değer değil yumurta toplamadan önceki yani tefavi sürecindeki E2 degeriniz önemli
Hiç kafan karışmasın öncelikle şart gibi bişey opu öncesi E2 baktırmak yani her doktor hastane bakmadan opuya almazBana tedavi süresince hiç e2 değerinden bahsedilmedi, yaptırmadım o yüzden. Bugün doktor 25 yumurtan boş değil ama döllenme olgunluğuna erişmemiş dedi, gv düzeyinde kaldığını söyledi, genetik için kan verdik bugün, kafam allak bullak oldu.
Canım merhaba ben ilk gittiğimde e2im 50 ydi sonra iğneye başladık felan opudan bı gün önce yine istedi doktorum E2 2015 e çıkmıştı tabi ben bilmediğim için kotu bişe sanıp çok üzülmüştüm halbuki yumurta çokluğuna göre yükseliyormus sonra toplandıktan sonda düşüyor Muş. Benden 19 tane toplandı 15 tanesi olgun çıktı hepsi dollendi 9 tanesi 5.gun 5aa olarak donduruldu. İnşallah herşey yolunda gider senin içinde ama bildiğim kadarıyla e2 bu süreçte çok önemli benim doktorum 2gune 1 hep verdirtti o testiArkadaşlar merhaba süreciniz nasıl ilerliyor? benim bugün opu oldu 25 tane yumurta topladığını söyledi doktor ama sonra anlaşıldı ki hepsi boşmuş, çok canım sıkıldı. Benden e2 değeriyle ilgili hiçbir şey istemedi doktor, ben 2.gün genel hormon testi yaptırmıştım orda 32 diyor e2 değeri. Yarın doktorla görüşmeye gideğiz, opu olmadan bu boş yumurta anlaşıl mıyor mu?
Evet bende yorumları okudum tüm gece hatta sabah doktora gittiğimde sordum e2 değerini geçiştirdi beni.Bu durumla çok nadir karşılaşıyorum dedi, kan aldılar genetik anomali ihtimaline karşı.bu kadar önemliyse neden hiç bahsedilmedi çok da güvendiğim bir doktordu. Uzun uzun anlattı yumurtalar gelişmemiş dedi.Hiç kafan karışmasın öncelikle şart gibi bişey opu öncesi E2 baktırmak yani her doktor hastane bakmadan opuya almaz
Bide seninkiler boş degil ama olgun olmayan yumurtaların var yanlış anlamadiysam buda zaten ya yumurta tam büyümeden yada tam doğru zamanda çatlatma iğnesi yapılmamış başka açıklaması yok kendini suçlayıp durma doktorundada hata ara
İnşallah herşey olumlu sonuçlanır sizin için, gerçekten çok yıpratıcı bir süreç, şimdi doktor araştırmaya başlayacağım ben deCanım merhaba ben ilk gittiğimde e2im 50 ydi sonra iğneye başladık felan opudan bı gün önce yine istedi doktorum E2 2015 e çıkmıştı tabi ben bilmediğim için kotu bişe sanıp çok üzülmüştüm halbuki yumurta çokluğuna göre yükseliyormus sonra toplandıktan sonda düşüyor Muş. Benden 19 tane toplandı 15 tanesi olgun çıktı hepsi dollendi 9 tanesi 5.gun 5aa olarak donduruldu. İnşallah herşey yolunda gider senin içinde ama bildiğim kadarıyla e2 bu süreçte çok önemli benim doktorum 2gune 1 hep verdirtti o testi
İnşallah hepimiz için gerçekten baştan sona çok yıpratıcı hem maddi hem manevi insanın sürekli aklında soru işareti? Hangi şehirde siniz şehir dışımi doktor dusunuyorsunuzİnşallah herşey olumlu sonuçlanır sizin için, gerçekten çok yıpratıcı bir süreç, şimdi doktor araştırmaya başlayacağım ben de
Yumurta gelismemisse neden opunyapti bunu ultrason da boyunu büyüklüğünü görüyo iptal etseydi opuyuEvet bende yorumları okudum tüm gece hatta sabah doktora gittiğimde sordum e2 değerini geçiştirdi beni.Bu durumla çok nadir karşılaşıyorum dedi, kan aldılar genetik anomali ihtimaline karşı.bu kadar önemliyse neden hiç bahsedilmedi çok da güvendiğim bir doktordu. Uzun uzun anlattı yumurtalar gelişmemiş dedi.
Merhaba aret beye gittiniz mi süreciniz nasıl ilerliyorMerhaba ben şimdi Aret Kamara gideceğim. Adet olmayı bekliyorum. O bizim gibi hastalarına tüp bebek iğneleri yerine klomen veriyor. Bu yumurtaların biraz daha kaliteli olmasını sağlıyormuş.
Merhaba adetim birkaç gün içinde başlayacak inşallah önümüzdeki hafta tedaviye başlayacağım. Siz neler yaptınız? prp sonrası yumurta sayısında bir gelişme oldu mu?Merhaba aret beye gittiniz mi süreciniz nasıl ilerliyor
Benimde geçen sene 2 tane olgun yumurtam oldu. Ama sadece 1 tanesi işleme alındı. Diğeri döllenme için yeterli olgunluğa sahip değilmiş. Ben de doktora opu öncesi ölçüyorlar ona göre opuya alıyorsunuz demiştim. Doktor yumurtanın asıl boyutu opu sonrası yumurtayı canlı gördüğümüzde belli oluyor demişti. Bu arada e2 değeri her 1 tane olgun yumurta için en az 200 olmalıBana tedavi süresince hiç e2 değerinden bahsedilmedi, yaptırmadım o yüzden. Bugün doktor 25 yumurtan boş değil ama döllenme olgunluğuna erişmemiş dedi, gv düzeyinde kaldığını söyledi, genetik için kan verdik bugün, kafam allak bullak oldu.
e2 ye baksaydı bunu anlayabılırdı...Evet bende yorumları okudum tüm gece hatta sabah doktora gittiğimde sordum e2 değerini geçiştirdi beni.Bu durumla çok nadir karşılaşıyorum dedi, kan aldılar genetik anomali ihtimaline karşı.bu kadar önemliyse neden hiç bahsedilmedi çok da güvendiğim bir doktordu. Uzun uzun anlattı yumurtalar gelişmemiş dedi.
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Yumurta yeterince olgun olmadığında da boş olabiliyor bu genetik veya kaliteden olabilir kromozom ve genetik tahliline baktırabilirsiniz sperm sorunu varsa dna hasarına baktırmanı öneririm. Genetik değilse yumurta kalitesi ve döllenme değişir sayısı bile değişir mutlaka gıda takviyesi kullanmamı öneririm ve yumurta kalitesine yönelik bi beslenme programı uygulamalısın yumurta ve sperm ortalama 90 günde yenilenir allahın izniyle. Benimde kalite sorunum var ilk denememde transfere embriyom kalmezken 3. Denemede kalitemin artıgını gördüm.Merhaba arkadaşlar dün sabah yumurta toplama işlemim vardı. Toplamda 2 tane yumurtam gelişmişti. Doktor ikisinin de boş çıktığını söyledi. Çok kötü oldum. Bundan sonraki süreçlerde yine yumurtam boş gelir diye şimdiden kendimi strese soktum. Hiç yumurta toplamada yumurtaları boş çıkıp sonraki denemelerde dolu çıkıp döllenen var mı?
Teşekkür ederim. Eşimle genetik test yaptırdık normal çıktı. Sperm sorunu da yok. Benim yumurtam rezervim çok düşük. En fazla 2 tane yumurtam oluşuyor onların içinde de kaliteli olanı bulmak maalesef zaman alıyor.Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Yumurta yeterince olgun olmadığında da boş olabiliyor bu genetik veya kaliteden olabilir kromozom ve genetik tahliline baktırabilirsiniz sperm sorunu varsa dna hasarına baktırmanı öneririm. Genetik değilse yumurta kalitesi ve döllenme değişir sayısı bile değişir mutlaka gıda takviyesi kullanmamı öneririm ve yumurta kalitesine yönelik bi beslenme programı uygulamalısın yumurta ve sperm ortalama 90 günde yenilenir allahın izniyle. Benimde kalite sorunum var ilk denememde transfere embriyom kalmezken 3. Denemede kalitemin artıgını gördüm.
Yumurta rezervi düşük olup kendiliğinden hamile kalan bile var sayıyada hiç takılma.benim yumurta sayımda sıkıntı yok ama 5. Güne 2 tane zor geliyorTeşekkür ederim. Eşimle genetik test yaptırdık normal çıktı. Sperm sorunu da yok. Benim yumurtam rezervim çok düşük. En fazla 2 tane yumurtam oluşuyor onların içinde de kaliteli olanı bulmak maalesef zaman alıyor.
Siz beslenme ve gıda takviyesiyle destekleyin arkadaşlarda yazmış ben zigojiyn kullandım ama sadece gıda takviyesi değil beraberinde beslenmeme dikkat ettim.Yumurta rezervi düşük olup kendiliğinden hamile kalan bile var sayıyada hiç takılma.benim yumurta sayımda sıkıntı yok ama 5. Güne 2 tane zor geliyor