- 10 Ocak 2014
- 1.541
- 2.683
Asla pes etmedim. Bebek olana kadar denemeye devam6 ay evvel 0.79du. Yine de denemenizi tavsiye ediyorum. Tek yumurta ile hamile kalanlar var 0.01 amh değeri ile iki yumurtası olanlar var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asla pes etmedim. Bebek olana kadar denemeye devam6 ay evvel 0.79du. Yine de denemenizi tavsiye ediyorum. Tek yumurta ile hamile kalanlar var 0.01 amh değeri ile iki yumurtası olanlar var
İmprly de güzel takviye hiç kullandın mi bu ay kullanıyorum devlette ara vermişken muayene olum dedim 3 yumurta saydı en fazla 2 olurdu bir de 45 gundur aktardan macun almıştım onu kullanıyodum bu ay tedaviye ara verdiğim için doğal denicem akıbeti nolur bilmiyomAsla pes etmedim. Bebek olana kadar denemeye devam
amh benimkisi 0,01. yumuta kalitesi kötü yaş 42Sizin adınıza mutlu oldum. Benim maalesef yumurta rezervim az en fazla 2 yumurta oluyor. Amh geçen sene 0.23 bu sene 0.13 çıktı. Sizin değerleriniz benden yüksektir.
asla pes etme rabbim yardım edecek. 48 yaşında gebe kalanlar var. amh çok takılma. yumurtan kaliteli olsun. 1 adet bile olsa rabbim nasip ederse ediyor.Asla pes etmedim. Bebek olana kadar denemeye devam
Aynen öyle bu arada arkadaşın dediği gibi ben redostim+ ımprly+ folikasit kullandımAsla pes etmedim. Bebek olana kadar denemeye devam
BIOSCIENCE Advanced Plus kullanıyorum. Doktor bunu kullanmamı istedi. Bazen içmeyi unutuyorum. Çok fayda saglacaklarini nedense pek düşünmüyorum. Inşallah siz faydasını görürsünüz. Eşinizin sperm kalitesi iyiyse inşallah doğal olur. Benim eşimin spermlerinde de sıkıntı çıktı.İmprly de güzel takviye hiç kullandın mi bu ay kullanıyorum devlette ara vermişken muayene olum dedim 3 yumurta saydı en fazla 2 olurdu bir de 45 gundur aktardan macun almıştım onu kullanıyodum bu ay tedaviye ara verdiğim için doğal denicem akıbeti nolur bilmiyom
Aktardan macun aldım belki omuniyi geldi bilmiyorum hiç bişe yapmaktansa biseler yapmaya çalışmak lazım sperm değerleri normal aman aman iyi olmasa da doktor eşinizde problem olmasa doğal olur demişti bayadir sperm vermedik son durumu bilmiyomBIOSCIENCE Advanced Plus kullanıyorum. Doktor bunu kullanmamı istedi. Bazen içmeyi unutuyorum. Çok fayda saglacaklarini nedense pek düşünmüyorum. Inşallah siz faydasını görürsünüz. Eşinizin sperm kalitesi iyiyse inşallah doğal olur. Benim eşimin spermlerinde de sıkıntı çıktı.
Merhaba e2 değeri düşükmüş. Yumurta boyutları nasıldı?Bende çikolata kisti olduğundan Lucrin kullanıp geçici menapoza sokuldum 3 ay ve sonrasında Gonalf 300 ve merifort 150 kullandım 39 yaşındayım amh 0,19.
4 yumurta vardı 3 e düştü E2 164 olduğu için doktor boş çıkabilir dedi ve dediği çıktı maalesef. Lucrinden mi oldu yoksa artık yaştan dolayı mı ben de şaşırdım. İdil Bozkurt un önerdiği programı uyguladım. Omega ,D3K2 , qenzim kullandım ona rağmen böyle oldu. Ama umudumu yitirmedim Buda sınav ne yapalım ay sonu tekrar gideceğim. Devlet hastanesinde tedavi görüyorum
16-17 mm olarak ölçülmüştü en son.Merhaba e2 değeri düşükmüş. Yumurta boyutları nasıldı?
mila merhaba sen ne yaptın. gittin mi bu ay tekrardanMerhaba e2 değeri düşükmüş. Yumurta boyutları nasıldı?
Merhaba evet tedaviye başladım. Bugün 4. günüm. Klomen kullanıyorum. Sağda 4 tane ama 1 tanesi biraz büyük, solda da 1 tane yumurtam var. Solda olan küçük diğerleri iyi bakalım bugün akşam üzeri kontrolüm var. Siz ne yaptınız?mila merhaba sen ne yaptın. gittin mi bu ay tekrardan
Daha önceden de böyle çok yumurta oluyomuydu canım klomen den başka bişe kullandiriyomuMerhaba evet tedaviye başladım. Bugün 4. günüm. Klomen kullanıyorum. Sağda 4 tane ama 1 tanesi biraz büyük, solda da 1 tane yumurtam var. Solda olan küçük diğerleri iyi bakalım bugün akşam üzeri kontrolüm var. Siz ne yaptınız?
Koçta tedavi görüyorken 1 defa 4 yumurta vardı. İğneyle 2 tanesi büyümüştü. Dün kontrolüm vardı. 4 yumurtadan 2 tanesi büyümüş. Biri 27mm diğeri 18mm diğer ikisi geride kalmış. Yarın sabah erken çatlama olmazsa opu işlemim olacak. Klomen dışında ilaç kullanmadım. E2 435 çıkmış. Yumurta erken çatlamasın diye rantudil tablet kullanıyorum. cetrotite yerine geçiyormuş. Öyle işte canım bakalımDaha önceden de böyle çok yumurta oluyomuydu canım klomen den başka bişe kullandiriyomu
Sen bize ışık ol umut ol seni takipteyim bende İzmir'de mini tüp bebek yapan bı doktora gidicem israel aruh ismi. geçen reglde öylesine devlette kontrole gittim ilk defa 3 yumurtam vardıKoçta tedavi görüyorken 1 defa 4 yumurta vardı. İğneyle 2 tanesi büyümüştü. Dün kontrolüm vardı. 4 yumurtadan 2 tanesi büyümüş. Biri 27mm diğeri 18mm diğer ikisi geride kalmış. Yarın sabah erken çatlama olmazsa opu işlemim olacak. Klomen dışında ilaç kullanmadım. E2 435 çıkmış. Yumurta erken çatlamasın diye rantudil tablet kullanıyorum. cetrotite yerine geçiyormuş. Öyle işte canım bakalım
Ya ne güzel inşallah sizde bize güzel haberler verirsiniz. Sizin eşinizde sıkıntıda yoktu belki doğal yoldan olur. Bu arada hiç genetik test yaptırdın mı?Sen bize ışık ol umut ol seni takipteyim bende İzmir'de mini tüp bebek yapan bı doktora gidicem israel aruh ismi. geçen reglde öylesine devlette kontrole gittim ilk defa 3 yumurtam vardı
ay maşallah çok iyi ya. inşallah hepsi dolu çıkar. yaş kaçtı senin mila.Merhaba evet tedaviye başladım. Bugün 4. günüm. Klomen kullanıyorum. Sağda 4 tane ama 1 tanesi biraz büyük, solda da 1 tane yumurtam var. Solda olan küçük diğerleri iyi bakalım bugün akşam üzeri kontrolüm var. Siz ne yaptınız?
Teşekkür ederim. Dün gittim 2 tanesi büyümüş. Biri 27mm diğeri 18mm olmuş. Yarın yumurta toplama işlemim var. Yaşım 36ay maşallah çok iyi ya. inşallah hepsi dolu çıkar. yaş kaçtı senin mila.
O doktorun tedavisi ile arkadaşımın bir kızı var şimdiSen bize ışık ol umut ol seni takipteyim bende İzmir'de mini tüp bebek yapan bı doktora gidicem israel aruh ismi. geçen reglde öylesine devlette kontrole gittim ilk defa 3 yumurtam vardı
İnşallah güzel haberlerinizi görürürüzTeşekkür ederim. Dün gittim 2 tanesi büyümüş. Biri 27mm diğeri 18mm olmuş. Yarın yumurta toplama işlemim var. Yaşım 36