Canik son tedavi benim biraz karışık oldu hiç sorma merkezden soguttular resmen şuan yeni doktor arıyorum belki İstanbul'a gelebilirim yeni tedavi icinMerhaba adetim birkaç gün içinde başlayacak inşallah önümüzdeki hafta tedaviye başlayacağım. Siz neler yaptınız? prp sonrası yumurta sayısında bir gelişme oldu mu?
hayır anlaşılmıyor. ama yumutaları toplamadan önce e2 bakılıyor. opu ya yakın e2 yükseliyor. benim 2 yumurtam vardı.Adetim 2. günü e2 32 cıkmıştı. 17 cm follekül oldu. e2 bakıldı 332 olmuş. o akşam çatlatma iğnesi yapıldı biri dolu çıktı. biri boş çıktı.Arkadaşlar merhaba süreciniz nasıl ilerliyor? benim bugün opu oldu 25 tane yumurta topladığını söyledi doktor ama sonra anlaşıldı ki hepsi boşmuş, çok canım sıkıldı. Benden e2 değeriyle ilgili hiçbir şey istemedi doktor, ben 2.gün genel hormon testi yaptırmıştım orda 32 diyor e2 değeri. Yarın doktorla görüşmeye gideğiz, opu olmadan bu boş yumurta anlaşıl mıyor mu?
önerdiğiniz marka varmı ?Hic moralinizi bozmayin, doktorlar ikiye bolunmus yumruta kalitesi artirici takviye vs yok diyenlere ben kayilmiyorum. Bu konuyu yerli yabanci inanilmaz sekilde arastirdim. Kendim de kullandim bildiklerimi aktarayim.
Omega 3 (kaliteli olmali mutlaka)
Quenzim 10 200 mg
Ari sütü ( mutlaka saf olmali Tr de beeo markanin harika)
L arginine 500 mg
C vitamini
D vitamini ( mutlaka D seviyenize baktirin)
Glutensiz ( tamamen kesilmeli) ve paket gidasiz bir beslenme sekli. Bi 2-3 ay bunu deneyip tekrar tedaviye baslamanizi tavsiye ederim .
Bir de C life macun var onuda yiyebilirsinjz ek olarak
Embriyolar kaçıncı güne gitti, transfer oldunuz mu?hayır anlaşılmıyor. ama yumutaları toplamadan önce e2 bakılıyor. opu ya yakın e2 yükseliyor. benim 2 yumurtam vardı.Adetim 2. günü e2 32 cıkmıştı. 17 cm follekül oldu. e2 bakıldı 332 olmuş. o akşam çatlatma iğnesi yapıldı biri dolu çıktı. biri boş çıktı.
tek embiryo oldu. 5.güne gitti.ama 6 günde geriledi. yinede dondurun dedim.transfer yapılmadı.Embriyolar kaçıncı güne gitti, transfer oldunuz mu?
mila hanım ne yaptınız. vallahi inşallah güzel haberler verirsiniz sizi takip ediyorum. benim de sıkıntım sizinkinin aynısı 2 yumurta oluyor ve içi boş.Teşekkür ederim. Eşimle genetik test yaptırdık normal çıktı. Sperm sorunu da yok. Benim yumurtam rezervim çok düşük. En fazla 2 tane yumurtam oluşuyor onların içinde de kaliteli olanı bulmak maalesef zaman alıyor.
Merhaba yarın opuya gireceğim. Bu pazartesi günü Aret Kamarda tedaviye başladım. Kendi kendine büyüyen 16mm yumurtam vardı. 1.5 gün klomen kullandım. Dün yumurta 18mm üzerinde ölçüldü. Dün saat 00:00 da ovitrelle ıgnemi yaptım. Büyük merakla yarını bekliyorummila hanım ne yaptınız. vallahi inşallah güzel haberler verirsiniz sizi takip ediyorum. benim de sıkıntım sizinkinin aynısı 2 yumurta oluyor ve içi boş.
İnşallah o yumurta altındir dualarım seninleMerhaba yarın opuya gireceğim. Bu pazartesi günü Aret Kamarda tedaviye başladım. Kendi kendine büyüyen 16mm yumurtam vardı. 1.5 gün klomen kullandım. Dün yumurta 18mm üzerinde ölçüldü. Dün saat 00:00 da ovitrelle ıgnemi yaptım. Büyük merakla yarını bekliyorum
Çok teşekkür ederimİnşallah o yumurta altındir dualarım seninle
Benim de değerim aynı 2 tane dondurulmuş embiryom var. Şimdi tekrar toplatmayı düşünüyorum. Felixon kullan canım ben onu kullandımÇok teşekkür ederim. Benim de yumurta rezervim az 0.23 maalesef, doktoruma bugün yumurta kalitesi için ilaç veya vitamin takviyesi sordum. "Yumurta kalitesini arttırıcı bir tedavi yok inanma paranı da harcama" yazmış. Propolis kullanıyorum. İnciri ben de duydum deneyeceğim teşekkür ederim.
Merhaba durumunuzu merak ettim toplama oldumuÇok teşekkür ederim
Merhaba en son 18mm ölçülen yumurtam 13 mm ye gerilemiş .1 tane daha 31mm olan yumurtam vardı. O da 34 mm olmuştu. Ondan da yumurta çıkmaz diye opu işlemi maalesef iptal edildi.Merhaba durumunuzu merak ettim toplama oldumu
İlk kez duyuyorum büyüyen yumurta gerilediğini, neden oluyormuş acaba.Merhaba en son 18mm ölçülen yumurtam 13 mm ye gerilemiş .1 tane daha 31mm olan yumurtam vardı. O da 34 mm olmuştu. Ondan da yumurta çıkmaz diye opu işlemi maalesef iptal edildi.
Doktor kalitesizmis demek ki dedi. Ben de hiç anlamadım. Belki 18mm olan yumurtam erken çatladı. Bu 13mm olan yumurta yeni bir yumurta kimse bir şey demedi.İlk kez duyuyorum büyüyen yumurta gerilediğini, neden oluyormuş acaba.
Bende öyle düşündüm acaba erken mi çatladı dedim. İnsan tedirgin oluyor 18 olunca hemen toplamaları mı gerekiyor acabaDoktor kalitesizmis demek ki dedi. Ben de hiç anlamadım. Belki 18mm olan yumurtam erken çatladı. Bu 13mm olan yumurta yeni bir yumurta kimse bir şey demedi.
Tekrar baslicakmisim tedaviye herhangi opuya girmeden bu karar verildi dimiMerhaba en son 18mm ölçülen yumurtam 13 mm ye gerilemiş .1 tane daha 31mm olan yumurtam vardı. O da 34 mm olmuştu. Ondan da yumurta çıkmaz diye opu işlemi maalesef iptal edildi.
Evet adet olunca tekrar başlayacağım tedaviye zaten bu ay adetim tam olmamıştı. Doktor hala çatlamamış yumurtaların var o yüzden tam olamadın demişti. Opu öncesi doktor ultrasonla yumurtanın erken çatlayıp çatlamadığına bakıyor.Tekrar baslicakmisim tedaviye herhangi opuya girmeden bu karar verildi dimi
Anladım benimde bakılmış ti birinde iptal olmuştu digerinde şansa denemistik maddi manevi insan yoruluyor nolcak böyle bilmiyorumEvet adet olunca tekrar başlayacağım tedaviye zaten bu ay adetim tam olmamıştı. Doktor hala çatlamamış yumurtaların var o yüzden tam olamadın demişti. Opu öncesi doktor ultrasonla yumurtanın erken çatlayıp çatlamadığına bakıyor.
Öyle ya da böyle bizde deneye deneye kaliteli bir yumurta elde edeceğiz inşallahAnladım benimde bakılmış ti birinde iptal olmuştu digerinde şansa denemistik maddi manevi insan yoruluyor nolcak böyle bilmiyorum