Yumurta Toplama İşleminde Yumurtaların Boş Çıkması

Merhaba adetim birkaç gün içinde başlayacak inşallah önümüzdeki hafta tedaviye başlayacağım. Siz neler yaptınız? prp sonrası yumurta sayısında bir gelişme oldu mu?
Canik son tedavi benim biraz karışık oldu hiç sorma merkezden soguttular resmen şuan yeni doktor arıyorum belki İstanbul'a gelebilirim yeni tedavi icin

hayır anlaşılmıyor. ama yumutaları toplamadan önce e2 bakılıyor. opu ya yakın e2 yükseliyor. benim 2 yumurtam vardı.Adetim 2. günü e2 32 cıkmıştı. 17 cm follekül oldu. e2 bakıldı 332 olmuş. o akşam çatlatma iğnesi yapıldı biri dolu çıktı. biri boş çıktı.

önerdiğiniz marka varmı ?

Embriyolar kaçıncı güne gitti, transfer oldunuz mu?

mila hanım ne yaptınız. vallahi inşallah güzel haberler verirsiniz sizi takip ediyorum. benim de sıkıntım sizinkinin aynısı 2 yumurta oluyor ve içi boş.

mila hanım ne yaptınız. vallahi inşallah güzel haberler verirsiniz sizi takip ediyorum. benim de sıkıntım sizinkinin aynısı 2 yumurta oluyor ve içi boş.
Merhaba yarın opuya gireceğim. Bu pazartesi günü Aret Kamarda tedaviye başladım. Kendi kendine büyüyen 16mm yumurtam vardı. 1.5 gün klomen kullandım. Dün yumurta 18mm üzerinde ölçüldü. Dün saat 00:00 da ovitrelle ıgnemi yaptım. Büyük merakla yarını bekliyorum

İnşallah o yumurta altındir dualarım seninle

Benim de değerim aynı 2 tane dondurulmuş embiryom var. Şimdi tekrar toplatmayı düşünüyorum. Felixon kullan canım ben onu kullandım

Merhaba en son 18mm ölçülen yumurtam 13 mm ye gerilemiş .1 tane daha 31mm olan yumurtam vardı. O da 34 mm olmuştu. Ondan da yumurta çıkmaz diye opu işlemi maalesef iptal edildi.
İlk kez duyuyorum büyüyen yumurta gerilediğini, neden oluyormuş acaba.

Doktor kalitesizmis demek ki dedi. Ben de hiç anlamadım. Belki 18mm olan yumurtam erken çatladı. Bu 13mm olan yumurta yeni bir yumurta kimse bir şey demedi.
Bende öyle düşündüm acaba erken mi çatladı dedim. İnsan tedirgin oluyor 18 olunca hemen toplamaları mı gerekiyor acaba

Merhaba en son 18mm ölçülen yumurtam 13 mm ye gerilemiş .1 tane daha 31mm olan yumurtam vardı. O da 34 mm olmuştu. Ondan da yumurta çıkmaz diye opu işlemi maalesef iptal edildi.
Tekrar baslicakmisim tedaviye herhangi opuya girmeden bu karar verildi dimi

Tekrar baslicakmisim tedaviye herhangi opuya girmeden bu karar verildi dimi
Evet adet olunca tekrar başlayacağım tedaviye zaten bu ay adetim tam olmamıştı. Doktor hala çatlamamış yumurtaların var o yüzden tam olamadın demişti. Opu öncesi doktor ultrasonla yumurtanın erken çatlayıp çatlamadığına bakıyor.

Anladım benimde bakılmış ti birinde iptal olmuştu digerinde şansa denemistik maddi manevi insan yoruluyor nolcak böyle bilmiyorum

Foliküllerin boş çıkması sorununu bende yaşadım. 4 folikül boş çıktı. Yumurta kalitesizliği dedi doktor Koray Doktor Altunay. Hamile kalma durumum için yüzde 15 dedi. Yaş 41 bu yüzden dedi sıyrıldı işin içinden. Dünya başıma yıkıldı.
Biz de bin kilometre yol gidip Şişli Memorial Semra kahraman hocaya durumu anlattık. Semra hoca doktor hatası dedi. Ve Şişli Memorial da tedavi oldum.
Koray Altunay ve birçok bilinçsiz doktor 40 yaş üstüne herkese verilen iğnelerle aynı dozda tedavi yapmaya çalışıyorlar. 40 yaş üstü ya da düşük yumurta rezervi olanlarda ilaçların kişiye özgün olması lazım. İlaçlara her bünye farklı tepki veriyor takip edilmesi lazım. Erken çatlamaya yönelik önlem alınması lazım. Her önüne gelen tüp bebek tedavisi yapıyor ülkede. Kime şikayet edeceksin. Allah’a havale ettim.

Bu arada üç yumurta toplandı üçü de 5. Gün oldu ve bir tanesi Pgt den geçti şimdi 4,5 aylık hamileyim. Rabbim herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…