Yumurta Toplama İşleminde Yumurtaların Boş Çıkması

Ya ne güzel inşallah sizde bize güzel haberler verirsiniz. Sizin eşinizde sıkıntıda yoktu belki doğal yoldan olur. Bu arada hiç genetik test yaptırdın mı?
Eşimde öyle çok çok bı sıkıntı yok doktor doğal olur dedi benim amh çok düşük 0.03 regl her ay düzenli oluyorum 2yil oldu inşallah mucizemize kavuşuruz. Genetik test yaptırdım bı sıkıntım yokmuş çok şükür

Merhaba bugün yumurta toplama işlemim vardı. 2 tane folikül büyümüştü. Biri 27mm diğeri de 18mm maalesef ikisinden de yumurta çıkmadı
Boş çıktı. 2 tane daha folikül vardı onlar küçüktü. Hoca pazartesi günü onlar için tekrar kontrole çağırdı. Onları duruma göre büyütmeye çağıracak. Durumum böyle arkadaşlar.

Siz nereye hangi doktora gittiniz.tedaviniz nasıl oldu benim amh 0.01 ve yumurtalar boş çikiyor
Ben bahcecide tedavi gördüm ama öncesinde ozon tedavisi ve eleminasyon diyeti yaptım başka bir rahatsızlıktan dolayı . Çokça vitamin takviyesi aldım. Beslenmeme dikkat ettim etki eden neydi inanın tam bilmiyorum ama öncesi yani yumurta toplama önceside önemli

doktor kime gitmiştiniz, tedavi yöntemi normal tup bebek tedavisimi uygulandı mı

Mila canım olsun morelini bozma rabbimden ümit kesilmez.
Bana tıpta yumurta tembeline çare yok.Çocuğun olmaz senin dedi doktor. Yumurtaların boş çıkıyor. Uğraşma boşa dedi. Bende ertesi gün yeniden başka bir doktora gittim. O ay yeniden yumurta takipi oldu ve 2 yumurta bir tanesi dolu çıkdı dığer doktor asla çıkmaz demişti . Döllendi kötü embiryoda olsa yinede döllenen bir yumurtam oldu. Geçen ayki tedavi iptal edildi yumurta hiç gelişmedi. Rabbim yardım edecek inşallah hepimize.

klomenli tedavi degii değil mi. gonolof gibi fsh içeren hormon iğneleri mi.
İğne gnolof ve pergovies yanlış yazmış olabilirim iğne vuruldum ama az oranda. Anladığım kadarıyla yumurta sayısı ve kalitesi az olanlarda az miktarda ilaçla büyütülmeli yumurtalar

Canım güçlü durmak zorundayız bı gün o altın yumurta cikicak insallah

Teşekkür ederim. İnsan ister istemez üzülüyor. Doktorlar denemeye devam diyor. Deneye deneye kaliteli bir yumurta mutlaka denk gelecektir. Birde 27mm yumurtadan pek dolu çıktığı söylenmiyor. Ama bu gittiğim merkez "hayır o yumurta gayet güzel görünüyordu" diye ısrar ediyor.

Canım güçlü durmak zorundayız bı gün o altın yumurta cikicak insallah
İnşallah ama insan ister istemez bu süreçlerde moral olarak çöküyor. Diğer denemede yine aynısı olacak diye strese giriyor. Benim ilk yumurtam boş çıktığı zaman diğer opu günü yine yumurtam boş çıkar mı diye düşünmekten operasyondan önce nabzım, tansiyonum yükseldi. Zorla düşürüp operasyona aldılar.

Aynısı benik başıma da geliyor şuan tedaviyi hep ertelemeye çalışıyorum k korku ile ama yapacak bişe yok yol uzun ve biz bu yolu yürümek zorundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…