Yumurta Toplama İşleminde Yumurtaların Boş Çıkması

Foliküllerin boş çıkması sorununu bende yaşadım. 4 folikül boş çıktı. Yumurta kalitesizliği dedi doktor Koray Doktor Altunay. Hamile kalma durumum için yüzde 15 dedi. Yaş 41 bu yüzden dedi sıyrıldı işin içinden. Dünya başıma yıkıldı.
Biz de bin kilometre yol gidip Şişli Memorial Semra kahraman hocaya durumu anlattık. Semra hoca doktor hatası dedi. Ve Şişli Memorial da tedavi oldum.
Koray Altunay ve birçok bilinçsiz doktor 40 yaş üstüne herkese verilen iğnelerle aynı dozda tedavi yapmaya çalışıyorlar. 40 yaş üstü ya da düşük yumurta rezervi olanlarda ilaçların kişiye özgün olması lazım. İlaçlara her bünye farklı tepki veriyor takip edilmesi lazım. Erken çatlamaya yönelik önlem alınması lazım. Her önüne gelen tüp bebek tedavisi yapıyor ülkede. Kime şikayet edeceksin. Allah’a havale ettim.

Bu arada üç yumurta toplandı üçü de 5. Gün oldu ve bir tanesi Pgt den geçti şimdi 4,5 aylık hamileyim. Rabbim herkese nasip etsin.
Sizin adınıza çok sevindim. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 bu arada yumurta büyümesi için iğne mi yoksa hap mı kullandınız?

Merhaba yarın opuya gireceğim. Bu pazartesi günü Aret Kamarda tedaviye başladım. Kendi kendine büyüyen 16mm yumurtam vardı. 1.5 gün klomen kullandım. Dün yumurta 18mm üzerinde ölçüldü. Dün saat 00:00 da ovitrelle ıgnemi yaptım. Büyük merakla yarını bekliyorum 😊
İnşallah güzel haberini alırız.

Arkadaşlar bu ay yine gittim yaş 42 . benim yumurtalar boş çıkıyordu. bu ay yıne gonol 175 ml kullandım 5 gün. yumurtalar hiç gelişmedi. E2:28 cıktı. gonol 900 den 300 3 gün ve pergoveris 150 ml 3 gün kullandım. bugün kontrole gittim ve e2 :29 çıktı. doktor yumurtalıkların baskılamış dedi. ilk defa e2 yükselmedi bende. 5 aydır her ay denedik yumurta toplamayı. ilk defa bu ay e2 de değişiklik olmadı.sizce neden . takviye gıdalar tükettim ne yapacam bilmiyorum. umutsuzluğa kapıldım.

Arkadaşlar bu ay yine gittim yaş 42 . benim yumurtalar boş çıkıyordu. bu ay yıne gonol 175 ml kullandım 5 gün. yumurtalar hiç gelişmedi. E2:28 cıktı. gonol 900 den 300 3 gün ve pergoveris 150 ml 3 gün kullandım. bugün kontrole gittim ve e2 :29 çıktı. doktor yumurtalıkların baskılamış dedi. ilk defa e2 yükselmedi bende. 5 aydır her ay denedik yumurta toplamayı. ilk defa bu ay e2 de değişiklik olmadı.sizce neden . takviye gıdalar tükettim ne yapacam bilmiyorum. umutsuzluğa kapıldım.
Merhaba acaba bu sefer iğne kullanmak yerine doğal siklus mu yaptırsanız. Bu arada tedaviye başlamadan önce kaç folikül vardı?

Merhaba acaba bu sefer iğne kullanmak yerine doğal siklus mu yaptırsanız. Bu arada tedaviye başlamadan önce kaç folikül vardı?
3 yumurta vardı. bu deneme de hiç büyümedi 2 kutu gonol 900 ve pergoveris 150 verdi. kullandım. yumurtalık baskılamış. 3 yumurtanda küçük dedi. e2 hiç değişmedi. o kadar hormon aldım. şimdi trisequens verdi. adet düzenleyici. adet görünce yumurta takibi yapalım gonol 175 kullanalım. dedi. önceki embiryo böyle oldu. bu ay adet döneminde çok başım agrıdı. igneleri kullanırkende başım çok fena patlayacak gibiydi. bir terslık olduğunu anladım. şimdi bunu deneyecegiz. sonrasında miyom ameliyatı sonrasında kötü kalitede bir embiryo var onu transfer edecek.
Merhaba acaba bu sefer iğne kullanmak yerine doğal siklus mu yaptırsanız. Bu arada tedaviye başlamadan önce kaç folikül vardı

3 yumurta vardı. bu deneme de hiç büyümedi 2 kutu gonol 900 ve pergoveris 150 verdi. kullandım. yumurtalık baskılamış. 3 yumurtanda küçük dedi. e2 hiç değişmedi. o kadar hormon aldım. şimdi trisequens verdi. adet düzenleyici. adet görünce yumurta takibi yapalım gonol 175 kullanalım. dedi. önceki embiryo böyle oldu. bu ay adet döneminde çok başım agrıdı. igneleri kullanırkende başım çok fena patlayacak gibiydi. bir terslık olduğunu anladım. şimdi bunu deneyecegiz. sonrasında miyom ameliyatı sonrasında kötü kalitede bir embiryo var onu transfer edecek.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Nerede tedavi görüyorsunuz.?

Merhaba arkadaşlar dün sabah yumurta toplama işlemim vardı. Toplamda 2 tane yumurtam gelişmişti. Doktor ikisinin de boş çıktığını söyledi. Çok kötü oldum. Bundan sonraki süreçlerde yine yumurtam boş gelir diye şimdiden kendimi strese soktum. Hiç yumurta toplamada yumurtaları boş çıkıp sonraki denemelerde dolu çıkıp döllenen var mı?
Benim ilk tedavide 4 yumurta toplandı. 2 si boş çıktı. 2 olgundan bir tanesi embriyo oldu.
İkinci tedavide prowomen kullandım. 7 yumurta toplandı. 4 kaliteli embriyo oldu.
Dördüncü tedavimde redostim kullandım. 17 yumurta toplandı. Redostim tavsiye ediyorum

Benim ilk tedavide 4 yumurta toplandı. 2 si boş çıktı. 2 olgundan bir tanesi embriyo oldu.
İkinci tedavide prowomen kullandım. 7 yumurta toplandı. 4 kaliteli embriyo oldu.
Dördüncü tedavimde redostim kullandım. 17 yumurta toplandı. Redostim tavsiye ediyorum
Nerede tedavi oldunuz

Redostim vitamin mi

Sizin adınıza mutlu oldum. Benim maalesef yumurta rezervim az en fazla 2 yumurta oluyor. Amh geçen sene 0.23 bu sene 0.13 çıktı. Sizin değerleriniz benden yüksektir.

Sizin adınıza mutlu oldum. Benim maalesef yumurta rezervim az en fazla 2 yumurta oluyor. Amh geçen sene 0.23 bu sene 0.13 çıktı. Sizin değerleriniz benden yüksektir.
6 ay evvel 0.79du. Yine de denemenizi tavsiye ediyorum. Tek yumurta ile hamile kalanlar var 😊 0.01 amh değeri ile iki yumurtası olanlar var

X