- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
Glutensiz beslen diyor Dr um zorluyor tabi.Öncesinde çok dikkat ettim yediğime içtiğime ama tüp bebeğe başlayınca önemsemedim. Sadece doktorumun verdiği vitaminleri kullandim
Erken uyumam lazım, çok su, yürüyüş vs.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Glutensiz beslen diyor Dr um zorluyor tabi.Öncesinde çok dikkat ettim yediğime içtiğime ama tüp bebeğe başlayınca önemsemedim. Sadece doktorumun verdiği vitaminleri kullandim
Evet canım hepsini özgür hocayla denedim. Hatta en sonuncu tedavim mayıs ayında yumurtam 19mm olmuştu. Kan sonucumu görünce aradı yumurtanın erken çatlama ihtimali var dedi. Dediği de çıktı yumurtam erken çatladı. Rahim filmine gerek yok dedi. En muayenesinde de sol tüpünde genişleme var dedi. Yani tüplerde sıvı birikmesi anlamına geliyor. Transfer aşamasına gelseydim belki de düşük yapacaktım.canım hepsını koçta mı denedın? özgür bey ıle?
cok haklısın bıraz dınlenmek sana ıyı gelecektir
yaklasiyorlar tedaviye yani az yumurta ama kaliteli yumurta. ben Gonal F i sadece TR de kullandim burda daha mild ilaclar verdiler. Decort u aldigimi soyleyince doktorlar sasirdi bagisiklik sistemi problemim olup olmadigini sordular. yani turkiyedeki anne degil de cok sayida yumurta elde edelim odaklli. burda anne vucudunun stresse girmemesi gerektigini soyluyorlar. Enazindin gittigim iki klinik bunu soyledi. Doktorlarim bu yasta cok yumurta dan sa kaliteli yumurta onemli diyorlar. okadar ilacin da yumurtaliklari yordugu kanisindayim. Sonucta normal in ustunde kapasite ustu bir uretime giriyor irili ufakli kaliteli kalitesiz hersey oluyor.O kadar haklısınki, bende bi yumurta takibi gonalf ile yapıldı, iki yumurtada bile baş ağrısı, şişkinlik, ateş, mide bulantısı, gerginlik, stres, kilo, uyku, halsizlik, bir sürü yan etkilerini yaşadım, sonuç olumsuzdu o ayrı.
Bazılarında çok etki etmiyormuş, bünye ile alakalı yine.
Iğneler hormonlar büyütürken kaliteyide düşürüyor olabilir mi dersin?
Sende pco mu var çok sayıda yumurta olmuş?
Orda işlemler ülkemizdenden farklı mı, itina, önemseme tedaviyi vs olarak?
bunu yasayan bır ıkı kısı duymustum canım,Evet canım hepsini özgür hocayla denedim. Hatta en sonuncu tedavim mayıs ayında yumurtam 19mm olmuştu. Kan sonucumu görünce aradı yumurtanın erken çatlama ihtimali var dedi. Dediği de çıktı yumurtam erken çatladı. Rahim filmine gerek yok dedi. En muayenesinde de sol tüpünde genişleme var dedi. Yani tüplerde sıvı birikmesi anlamına geliyor. Transfer aşamasına gelseydim belki de düşük yapacaktım.
Sizin adınıza üzüldüm. Siz şimdi böyle yazınca aklımda ister istemez soru işaretleri oluştu. Benim arkadaşımda gitmişti o da memnun kalmamıştı. Ama memnun kalanları da çok duyup, okudum. Bu işler biraz şans işi sanırım.
Bizimle deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Benim için doktorun isminden çok başarısı ve hastalarına yaklaşımı önemli, bende rezerv azlığı olduğu için normalde de 2 yumurtam oluyor. İlaçlarla da aynı şekilde Aret hocanın benim gibi olan hastalarına daha az ilaçla daha kaliteli yumurtalar elde ettiğini okudum. O yüzden sıcak baktım. Ya da bahçeci Cem Çelik, maslak acıbadem Bülent Tıraş bakalım hepsiyle gidip görüşeceğim.Etkilemeyi kesinlikle istemem hatta biz Aret bey de muayene bulamamistik N ile baslayan doktorunda bulduk sorular sordugumuz icin azarladi beni ve esimi size 1 saat ayiramam ben dedi . Sonra ben aglamay abasladim neye ugradigimi sasirdim sonra ozur diledi sizin moraliniz onemli falan filan. herneyse sonra biz de Aret beye degistirdik randevumuzu eger kayitli hasta iseniz baska uygun tarihler oluyormus. aret bey cok tatli bir insana benziyor yaklasimi cok nazik lakin Istanbul tup bebek bir fabrika gibi isliyor. Benim test degerlerim ve belirtilerimin pekte dikkate alindigini sanmiyorum kurunun yaninda yas misali. Belki bu bilgiler dahilinde benden daha akilli davranip sonuclarinizi tet degerlerinizi falan kontrol edersiniz belki. Ben korukorune inandim ve bedelini agir odedim.
Bol sanslar
Merhaba ,Allah kısmet ederse eylül gibi Aret hocaya gitmeyi düşünüyorum.
Ya ne kadar manidar ve acı verici esasinda.yaklasiyorlar tedaviye yani az yumurta ama kaliteli yumurta. ben Gonal F i sadece TR de kullandim burda daha mild ilaclar verdiler. Decort u aldigimi soyleyince doktorlar sasirdi bagisiklik sistemi problemim olup olmadigini sordular. yani turkiyedeki anne degil de cok sayida yumurta elde edelim odaklli. burda anne vucudunun stresse girmemesi gerektigini soyluyorlar. Enazindin gittigim iki klinik bunu soyledi. Doktorlarim bu yasta cok yumurta dan sa kaliteli yumurta onemli diyorlar. okadar ilacin da yumurtaliklari yordugu kanisindayim. Sonucta normal in ustunde kapasite ustu bir uretime giriyor irili ufakli kaliteli kalitesiz hersey oluyor.
Burda TR de verilen ilacin 4 de biri ini almama ramen her toplamada 6-10 arasi yumurta olustu. TR deki embriyolar guzel gorunmedigi icin 3. ve 4. gunde durdurmustuk ilerletmemistik burda 5. ve 6. gun embriyolarim oldu.
:)
Benim biri dolu biri boş çıktı 2 yumurta görünmüştü. Beslenme dikkat et canım balık yağı d vitamini anladığım kadarıyla çok önemliMerhaba arkadaşlar dün sabah yumurta toplama işlemim vardı. Toplamda 2 tane yumurtam gelişmişti. Doktor ikisinin de boş çıktığını söyledi. Çok kötü oldum. Bundan sonraki süreçlerde yine yumurtam boş gelir diye şimdiden kendimi strese soktum. Hiç yumurta toplamada yumurtaları boş çıkıp sonraki denemelerde dolu çıkıp döllenen var mı?
Çok teşekkür ederim. İnşallah bizlere güzel ve hayırlı haberler verirsiniz. Şansınız bol olsunMerhaba ,
Ben geçen ay gittim kendisine. Bütün tahlillerimi yaptırıp gittim rahim filmimi götürdüm. Önce hemşireyle görüştük çok detaylı sorular sordu ve sisteme girdi bilgilerimi.
Sonra tahlil sonuçlarımı girdiler hatta tarihlerine kadar tek tek incelediler.
İlk defa gittim daha ama ilgileri hoşuma gitti.
Aret hoca muayaneyi kısa tutuyor ama bilgi verdi ne şekilde tedavi olacağını söyledi.
İleri yaş olanlarda bu klomen tedavisini uyguluyormuş. Hatta bana iğnelere vereceğin parayla 2 kere toplama yaparız şansın 2 katı olur dendi.
Adet olmayı bekliyordum bugün oldum.
Pazartesi randevum var bakalım her şey yolundaysa ilaçları verir tedaviye başlarız diye düşünüyorum.
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Bende burada hamile olanlardan araştırmıştım kendisini.
Yalnız adamda 0 ego çok dikkatimi çekti.
Ağzından ne kendisiyle ilgili ne de merkeziyle ilgili tek kelime övgü sözcüğü çıkmadı.
Hatta ben haberlerde görmüştüm 46 yaşındaki hastası 1 ay sonra doğuracak diye.
Storyler de görüyorum 42-43 yaşlarında gebelerin ultrason kontrollerini.
Hiç bunları dile getirip gözümü boyamaya çalışmadı.
Elimizden geleni yapacağız dedi. Benim için yeterli oldu bu.
İnşallah Allah herkesin yardımcısı olur sonumuz güzel olur.
İlk giderken tereddütteydim bir de nasıl bir yer ilgililer mi diye düşünüyordum hep.
Madem gidecekmişsiniz size de ön bilgi olsun istedim.
Teşekkür ederim. Hepsini denedim. Ama pek faydası olmadı. Doktorumu değiştireceğim.Benim biri dolu biri boş çıktı 2 yumurta görünmüştü. Beslenme dikkat et canım balık yağı d vitamini anladığım kadarıyla çok önemli
Teşekkür ederim. Hepsini denedim. Ama pek faydası olmadı. Doktorumu değiştireceğim.
Teşekkür ederim. 4 tüp bebek denemem var. Hiç döllenme olmadı. Ben de 4 aydır koenzim q10, omega3, d vitamini keçi boynuzu özü, fındık, bal, ceviz, ıncir kürü, 7 aydır propolis, folik asit kullanıyorum. En fazla 2 yumurtam toplandı. Amh 0.23 yas 35Şöyle ben başka bir hastalıktan dolayı eleminasyon diyeti gördüm bu diyeti yaklaşık 6 hafta yaptım gluten şeker çay kahve süt ve süt ürünleri nerdeyse yediklerim oldukça sayılı şeylerdi . Bu tedavinin peşinden bebek düşündük ve amh gerçeği ile karşılaştık . 0.07 amh ile ilk tedavide 3 yumurta gözüktü 2 tane döllendi biri üçüncü günde donduruldu diğeri riske atıldı 5 e gelemedi. Sonraları da işte bir tane daha 3. Gün embriyoyu dondurdik ama ben diyeti bıraktım tabiki ve şuna inanıyorum eğer yaş ve düşük amh varsa bu etapta devreye sağlıklı beslenme ve vitaminler devreye giriyor ve vitaminler düzgün kullanılmalı ve sonuç almak için en az 3 ay kullanılmalı . Yani bubay kullandım sonucu bu ay değil 3 ayın sonunda ki aylarda alıyorsun. Allah hepimize yardım etsin gerçekten çok çok çok yıpratıcı bir süreç inanın aç karna alinmasi gereken şeyleri alırken ben zaten duyuyorum. Vitamin içmekten çok yoruldum ama vazgeçmek yok . En büyük eksiğim su içmiyorum aktif bir yürüyüş yapmıyorum ve malesef sigara hala hayatımda ilk isim bunları düzene sokmak olacak
Benimde öyle buna şükür ya hiç toplanmasaydi benimde 3 tedavi sonucu 2 dondurulmuş var napalim bizimde sınavımız buTeşekkür ederim. 4 tüp bebek denemem var. Hiç döllenme olmadı. Ben de 4 aydır koenzim q10, omega3, d vitamini keçi boynuzu özü, fındık, bal, ceviz, ıncir kürü, 7 aydır propolis, folik asit kullanıyorum. En fazla 2 yumurtam toplandı. Amh 0.23 yas 35
Çok güzel bı karar vermissiniz tanıdıklar gitti ve ejleri oldu darısı sana aret hoca muhteşem keşke bizimde fırsatımız olsaydı ama nasipMerhaba ,
Ben geçen ay gittim kendisine. Bütün tahlillerimi yaptırıp gittim rahim filmimi götürdüm. Önce hemşireyle görüştük çok detaylı sorular sordu ve sisteme girdi bilgilerimi.
Sonra tahlil sonuçlarımı girdiler hatta tarihlerine kadar tek tek incelediler.
İlk defa gittim daha ama ilgileri hoşuma gitti.
Aret hoca muayaneyi kısa tutuyor ama bilgi verdi ne şekilde tedavi olacağını söyledi.
İleri yaş olanlarda bu klomen tedavisini uyguluyormuş. Hatta bana iğnelere vereceğin parayla 2 kere toplama yaparız şansın 2 katı olur dendi.
Adet olmayı bekliyordum bugün oldum.
Pazartesi randevum var bakalım her şey yolundaysa ilaçları verir tedaviye başlarız diye düşünüyorum.
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Bende burada hamile olanlardan araştırmıştım kendisini.
Yalnız adamda 0 ego çok dikkatimi çekti.
Ağzından ne kendisiyle ilgili ne de merkeziyle ilgili tek kelime övgü sözcüğü çıkmadı.
Hatta ben haberlerde görmüştüm 46 yaşındaki hastası 1 ay sonra doğuracak diye.
Storyler de görüyorum 42-43 yaşlarında gebelerin ultrason kontrollerini.
Hiç bunları dile getirip gözümü boyamaya çalışmadı.
Elimizden geleni yapacağız dedi. Benim için yeterli oldu bu.
İnşallah Allah herkesin yardımcısı olur sonumuz güzel olur.
İlk giderken tereddütteydim bir de nasıl bir yer ilgililer mi diye düşünüyordum hep.
Madem gidecekmişsiniz size de ön bilgi olsun istedim.
Hahasüpersin canım ya güldürdün beniBak yazayımda gül:)
Dr um "erken uyuycaksın" dedi, "kaç gibi" dedim "12 yi geçirme" dedi.
Allaaah oysaki o saat benim için öğle, ikindi gibi:)
"Hocam bu mümkün değil ben geceyi severim, gündüz olmayip 24 saat gece olsaydı keşke" dedim. Erken uyumazsan melotonini nasıl alacaksın dedi. Diyemedim "bunun hapını verseniz olmaz mı" diye:)
"Fsh ı nasıl düşüreceğiz uyumazsan" dedi, ben geç yatıp gündüz telafisini yapıyorum, (bizim gibi gececiler muhtemelen böyledir) ama gece uykusunu önemsedi.
Açlığa, yürüyüşe ok ama nasıl erken yatarım ki:) kendimi bildim bileli biyolojik saatim böyle. En azindan 2 ye çektim uyumayı buda ciddi bi başarı sabaha yakın uyuyan olaraktan:)
Sende süpersin P tesi başlıyorum yürüyüşe, umarım Dr um okumaz burayı yoksa beni almaz muayenehanesine:)Hahasüpersin canım ya güldürdün beni
Nasıl gidiyor peki
Ya ne kadar manidar ve acı verici esasinda.
Onca hormona rağmen sonuç alınamıyor ama daha az yoran ilaçlara rağmen sonuç alınabiliyor, demek ki çok yormak sonuç odaklı olmayabiliyor.
Peki yumurta geliştirmek, büyütmek için gonolf dışında benzer bi hormon mu veriliyor? O yumurtalar nasıl büyüyor?:)
Nasıl beslenmeni istediler kült olarak bi tavsiyen var mı?
Glutensiz beslenme, çokça yürüyüş (günde 7 km kadar), bol su ve iyi uyku önerildi ban