• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yükseklerden yerlere çakılmak

Adamin kacingan baglanma stili var. Bu adam sizi eninde sonunda terk edecek. Yol yakinken daha fazla baglanmadan ayrilin bence. Zaten love bombinge maruz kalmissiniz.
Sizin de terapi almanizi tavsiye ederim neden bu kadar yuksekte olan bir durumu kabul ettiniz? Hic sorgulamadiniz mi bu adam beni tanimadan nasil bu kadar asik olur baglanir diye?
Birinin size bastan bu kadar yuksekte gelmesi red flagtir. Duygular zamanla organik bir sekilde gelisir. Filmlerdeki gibi yasamiyoruz hayati maalesef.

Bir sorun olduğunu hissediyorsaniz sorun budur hızlı atın tekerlemesi ben stress yönetimi becerisi olmayan adama ömrümü emanet etmem hamile kalacaksınız diye sağlık sorununuz oldu diye 9 doğurmuş.Çevir kazı yanmasın .Size şunu söylerim aklınızda kalsın bu kadar hızlı prens evlenince aynı hızda tersine döner.Biraz mantık varsa 12 ay daha sevgili kalın nişan olayına hiç girmeyin

Şu an bulutlarda olmanız norrmal siz bı 10 ay süre verin kademeli olarak yere basın ayaklarinizi

Yoksa konunun başlığında yazdığınız i kehanet de var bı gerçeklik payı unutmayın

Cinsellik yaşamanız bence erken falan değil, sadece alkolün ardına sığınmanıza gerek yok. Yaptık çünkü alkolluyduk diyen insanlar alkollü iken herkesle yatabilecekmiş sorumsuz insan imajı uyandırıyor. Yaptım cünkü canım öyle istedi diyebilirsin.

Ama bu adamdan olmaz. 27 yaşında ne istediğini ne yaptıgını bilmeyen bir ergen. Malesef cinsellikten sonra böyle değişmesi bende asıl duygularını sakladıgı algısı yaptı. İlişkiye bu kadar hızlı başlaması cinsellikten hemen sonra vites değiştirmesi ilişkinizin ana gidişatı gibi. Şimdi saydıgı bahaneler pislik olduğunu saklamak için bir sürü masal makyaj gibi.

Gerçekten sevdiği kadını bulunca o kadar kararlı ve hızlı evlenecek ki... göreceksiniz
Buraya yazıyorum.

Erkekler bu kadar komplike ve karışık bir yaratılış özelliğine sahip değil. Gerçekten sevenler derhal evleniyor. Sizinle değil ama başkasıyla evlenecek. O gün beni hatırlayın olur mu
tam tamına aklımdan geçenler

konu sahibi ben olsam ayrılır unutmaya bakardım

Kimseyi bişey edemezsiniz sizin böyle bir misyonunuz yok herkes neyse o siz hayat değilsiniz kader değilsiniz ilahi görevli değilsiniz Rab değilsiniz Az önce biri saçma sapan konu açmış tüm başı aciklar cehenneme gidecek mi diye gidip görüp gelen var sanki ne ne derece değişti ne nerden eklenti yapıldı ne ne derece doğru proflar bile tartışıyor mesela hala.Belkide bilinen çoğu şey doğru değil .Her neyse bu hayatda tek düzelecek değişecek hayatı hakkinda karad verecek sizsiniz .Herkes kendi arabasının şoförü devrilen arabaya etkiniz olmaz.Kimse kimseyi değiştiremez nokta Sadece aptallar bunu dener hepsi aynı yola çıkar farklı yollardan sonuç aynı Size demiyorum yanlış anlamayın bu bir söz sadece aptallar herkesin demedigini dener yani birini adam etmek yontmak süründürmek baskılamak farketmez.Beyhude çabalar insan neyse odur .Bunlar saçma sapan hayaller değişmek düzeltmek öyle iki aşk için yok biri için nereye kadar değişecek karakter bu karakter parmak izi gibi kesin

Tanıştığı gibi karşısındaki kadını doğru düzgün tanımadan evlenmek isteyen adamı dehlerdim ben olsam.Siz üstüne sevişmişsiniz.Adam zaten sizi kendine bağlayıp alacağını alıp gitmenin derdindeymiş başarılı da olmuş.

Gerçekten bir anda aşık olmuşta olabilirdi tanıştığı gibi evlenmek istediğini söyleyen sonra gerçekten o kadınlarla evlenip mutlu hayatlar yaşayan insanlar var .O kadınların farkı sizin gibi hemen inanmayıp zamana bırakmaları bence.

Yani hemen güvenmek sizin sorununuz .Adam ne istediğini bilmiyor dürüst demişler de dengesiz ama.

Adam evlilik istiyorum dedi tüm adımları sizin adınıza da karar vererek attı siz her şeye tamam dediniz.

Şimdi adam evlilikten vazgeçtim hızlı gitmeyelim diyor siz yine tamam diyorsunuz.

Bu ilişkide sizin verdiğiniz hiçbir karar yok, bütün dizginler adamın elinde. O ne derse canı nasıl isterse öyle oluyor.

Üzgünüm ama durum bu.

Tanıştığı gibi karşısındaki kadını doğru düzgün tanımadan evlenmek isteyen adamı dehlerdim ben olsam.Siz üstüne sevişmişsiniz.Adam zaten sizi kendine bağlayıp alacağını alıp gitmenin derdindeymiş başarılı da olmuş.

Gerçekten bir anda aşık olmuşta olabilirdi tanıştığı gibi evlenmek istediğini söyleyen sonra gerçekten o kadınlarla evlenip mutlu hayatlar yaşayan insanlar var .O kadınların farkı sizin gibi hemen inanmayıp zamana bırakmaları bence.

Yani hemen güvenmek sizin sorununuz .Adam ne istediğini bilmiyor dürüst demişler de dengesiz ama.

peki bu dengesizliğe zaman tanınır mı

İki ayda nereye çıktınız da düştünüz? Bu kadar kısa sürede böyle aşk sözcükleri kuran, annesi ile tanıştıran erkekten zaten korkarım, hiç mi ne oluyor, bu ne hız demediniz?
dedim ama biri tarafından bu kadar istenmek sevilmek hayatına dahil olmak hoşuma da gitti maalesef

Hiç sağlıklı değil, lütfen bu adamla devam etmeyi düşünmeyin. Biraz değer verin kendinize.

yalnız baya değer veriyor davranış olarak çok iyi bir sevgili genel olarak iyi anlaşıyoruz eğleniyoruz o yüzden karar veremiyorum ne doğru ne yanlış

peki bu dengesizliğe zaman tanınır mı
hayatim adamin avucundasin
Bir Eylul Aksami Bir Eylul Aksami da demis "evlenelim sen hayatimin askisin" demis "hadi evlenelim" demissin. "anamla danamla tanis herkes seni bilsin" demis ilk aydan giyinip suslenip kaynanaya görünmüşsünuz. simdi "zaman ver bana" diyor, "tamam" diyorsunuz.
yarin "anladım tek gercek sensin hadi gün alalim" dese "evet alalim" diyeceksiniz, "gozleri sana benzeeyen kizimiz olsun" dese cocuk yapacaksiniz, "ay ben gelemem bunca cocuk gürültüsüne, anlasmali ayrilalim" dese "tamam hadi ayrilalim" diyeceksiniz.
siz kimsiniz?
bir sözünüz, bir fikriniz, kendi hayatiniza dair bir planiniz var mi? kadin olsun erkek olsun kimse bir kisiligi olmayan - kendisinin golgesinde yasayacak birisine saygi duymazlar

yalnız baya değer veriyor davranış olarak çok iyi bir sevgili genel olarak iyi anlaşıyoruz eğleniyoruz o yüzden karar veremiyorum ne doğru ne yanlış
Şimdi kızacaksınız belki ama mış gibi yapmış, kimse iki ayda böyle deli divane aşk yaşayamaz. Siz de her şeyin üstüne bir çizgi çekip yolunuza bakın, bu adam sizi çok üzer.

Back