netten tanıştığım biri var aynı ilçede oturuyoruz. rahat ve eğlenmeyi seven biri. 2. kez görüştük. şubatta tanışmıştık. bu arada hayatımda ilişki istemeyen biriyim. aradığım şey sade cinsellik de değil. sadece gezmek vakit geçirmek birinin bana iyi gelmesi ve duygu hissedebilirsem hoşlanabilirsem eğer o kişiyle devam etmekti. bu arada kendisi sık sık değişik insanlarla takılan biriydi ve benimle de takılmak istiyor sadece diye düşündüm yani ilişki aramıyor diye. bir kez eve davet etmişti örneğin daha ortada birşey yokken ama ben gitmedim. ilk görüşmemizden ve tanışmamızda bile her gün yazan biri değildi. sadece gçrüşeceğimiz zaman yazıyordu çıkalım diye. ancak en son ki görüşmemizde yakınlaştık. yakınlaşmadan kastım cinsel ilişki değil normal öpüşmeler ve temas. kendisine bu görüşmede bana duygusunun olup olmadığını sordum ve hoşlandığını söyledi öyle olmasa burada ne işim var dedi. ben buluşmanın sonlarına doğru kendisine ilişki istemediğimi söyledim. bozuldu sinirlenir gibi oldu o zaman ben niye buraya geldim dedi. böyle olunca bende hazır hissetmiyorum sadece zamanla olur falan dedim böyle bir tepki alınca. o da tamam o zaman dedi. yine sarılıp güzel bir şekilde ayrıldık buluşma sonunda. ancak ben öpüşürken bile bir duygu ve etkilenme hissetmediğimi fark ettim ve onun başlattığı anlık gelişen birşeydi bende o an istediğim için karşılık verdim ama tahmin ettiğim gibi bir duygu hissedemedim kendisine karşı. sanırım bu temaslardan dolayı daha çok bağlanmış olacak ki yazmayan adam her gün yazmaya başladı. tek cevap veriyorum mesela o bana neler yaptığımı soruyor ama ben sormuyorum yine de yazıyor yani konuşmaya çalışıyor. direkt duygum olmadığını söylemeye cesaretim yok çünkü buluşmada her şey çok iyi gibiydi. neden böyle olduğunu vs mutlaka sorar. bağlanmasını ya da takıntı yapmasını istemem sizce nasıl kendimden soğutabilir ya da bunu belli edebiliriçanı