duygularıyla mı oynamış olurum?

Bu soruyu sorma amacınız neydi?
soruda yazmamıştım bir de ama son görüşmede "ben buradaki çoğu memuru tanıyorum(kendiside memur) biriyle görüşürsen illa ki haberim olur bu senin için iyi mi kötü mü bilemedim tabi" demişti gülerek. acaba gerçekten hoşlandı mı diye de düşündüm bu yüzden bu sözleri söyleyince. beni iş arkadaşına falan da anlattığını söylemişti beni birine anlattın mı hiç diye sorduğumda

Ya bir de ben şeyi anlamıyorum. Biri benim mesajlarıma az, bir kelimeyle dönüyorsa, bana sen ne yapıyorsun demiyorsa istenmediğimi anlarım.
Hangimiz anlamayız ya?
Bence o da biliyor senin isteksizliğini ama buradan döner mi diye çabalıyor işte. :KK53:

açıkça söylemekten korkuyorum karşıdski kişiye nasıl bitireceğimi bilmiyorum bir de küçük yerde olduğumuz için yüz yüze gelme ihtimalimiz fazla aramızda çok mesafe yok. ısrarcı bir tip olduğunu bildiğim için de nasıl sonlandıracağımı da bilmiyorum umut vermeden
Yok ben onu demedim ya adama başkasını eve attın mı diye sormuşsunuz onu kastetmiştim. Çizdiğiniz herif profiline bakınca zaten umut falan etmez bi tip, aşkından ölmez yani. Açıklama yapmanıza da gerek yok, evlenmeyi istiyorum hayalim beyaz gelinlik vs desen bile kaçar

Kaçanı kovalıyor işte, ne duygusu? Siz biraz yakınlaşıp duygusal olsanız kendisi gidecek.
netten tanıştığım biri var aynı ilçede oturuyoruz. rahat ve eğlenmeyi seven biri. 2. kez görüştük. şubatta tanışmıştık. bu arada hayatımda ilişki istemeyen biriyim. aradığım şey sade cinsellik de değil. sadece gezmek vakit geçirmek birinin bana iyi gelmesi ve duygu hissedebilirsem hoşlanabilirsem eğer o kişiyle devam etmekti. bu arada kendisi sık sık değişik insanlarla takılan biriydi ve benimle de takılmak istiyor sadece diye düşündüm yani ilişki aramıyor diye. bir kez eve davet etmişti örneğin daha ortada birşey yokken ama ben gitmedim. ilk görüşmemizden ve tanışmamızda bile her gün yazan biri değildi. sadece gçrüşeceğimiz zaman yazıyordu çıkalım diye. ancak en son ki görüşmemizde yakınlaştık. yakınlaşmadan kastım cinsel ilişki değil normal öpüşmeler ve temas. kendisine bu görüşmede bana duygusunun olup olmadığını sordum ve hoşlandığını söyledi öyle olmasa burada ne işim var dedi. ben buluşmanın sonlarına doğru kendisine ilişki istemediğimi söyledim. bozuldu sinirlenir gibi oldu o zaman ben niye buraya geldim dedi. böyle olunca bende hazır hissetmiyorum sadece zamanla olur falan dedim böyle bir tepki alınca. o da tamam o zaman dedi. yine sarılıp güzel bir şekilde ayrıldık buluşma sonunda. ancak ben öpüşürken bile bir duygu ve etkilenme hissetmediğimi fark ettim ve onun başlattığı anlık gelişen birşeydi bende o an istediğim için karşılık verdim ama tahmin ettiğim gibi bir duygu hissedemedim kendisine karşı. sanırım bu temaslardan dolayı daha çok bağlanmış olacak ki yazmayan adam her gün yazmaya başladı. tek cevap veriyorum mesela o bana neler yaptığımı soruyor ama ben sormuyorum yine de yazıyor yani konuşmaya çalışıyor. direkt duygum olmadığını söylemeye cesaretim yok çünkü buluşmada her şey çok iyi gibiydi. neden böyle olduğunu vs mutlaka sorar. bağlanmasını ya da takıntı yapmasını istemem sizce nasıl kendimden soğutabilir ya da bunu belli edebiliriçanı

Evet duygulariyla oynamis olursunuz hatta kendisi mecnun olup dağlara düşer askindan . Siz kendinizi düşünün sadece söylediğiniz profilde birinin saniyelik etkilenebileceğini sanmiyorum zaten anlattiginiz kadariyla saga sola atlayan tuhaf bi tip.

Muhtemelen devamı gelir diye çabalıyor kendisi “hoşlanmasam burada ne işim var” demiş ya hahah klişe cümle şimdi söylerdim ne işi olduğunu 😂

saçmalama ya ne baglanmasi ne takıntısı
adam daha tanismadan eve cagirmis amaci iki minciklamak.
"bana karsi ne hissediyorsun" soruna ne diyecek? tabii ki hoşlanıyorum diyecek.
yani ortada senin zannettigin gibi tek tarafli bir ask falan yok. telefonunu on dakikaligina eline gecirsen daha kimlerle konusmalarini görürsün.
engelle gitsin
Söylediklerinin her kelimesine katılmakla beraber şunu da ekleyeyim.Öpüşme vs bir sonraki buluşma için adamı daha ilerisi olur diye motive etmiş sadece 😀

Söylediklerinin her kelimesine katılmakla beraber şunu da ekleyeyim.Öpüşme vs bir sonraki buluşma için adamı daha ilerisi olur diye motive etmiş sadece 😀
aynen öyle
sonucta bir kadını evine çağırıp opmek de bir efor. adam oradan sonrasi icin umitlidir. sonuçta birsey hissetmedigi halde hormonlarinin gaziyla öpüşeni tekrar evine gelmeye ikna etss bir sey hissetmeden hormonlarin gaziyla devamini da getirebilir. buradan yürümek istemistir

sizce hanım kızımız bunların farkında değil mi
kendince ego tatmin ediyor ama ava giderken avlanacak
üç vakte kalmaz hiç istemiyordum ama bağlandım o uzaklaştı diye konu açacak
zira adam emeline ulaşacak

sizce hanım kızımız bunların farkında değil mi
kendince ego tatmin ediyor ama ava giderken avlanacak
üç vakte kalmaz hiç istemiyordum ama bağlandım o uzaklaştı diye konu açacak
zira adam emeline ulaşacak
ben en başta az da olsa duygu beslediğini düşündüm o da şu yüzden en başindan mesela bir hatasını görmüştüm ve o zaman hevesim gitmişti tamamiyle ama o zamandan beri hep yazdı düzeltmeye çalıştı vs çevresi var ve kötü bir tip değil mesela istese başkasıyla da devam edebilir ama ısrar etmesi farklı düşündürttü ilk başta o yüzden

netten tanıştığım biri var aynı ilçede oturuyoruz. rahat ve eğlenmeyi seven biri. 2. kez görüştük. şubatta tanışmıştık. bu arada hayatımda ilişki istemeyen biriyim. aradığım şey sade cinsellik de değil. sadece gezmek vakit geçirmek birinin bana iyi gelmesi ve duygu hissedebilirsem hoşlanabilirsem eğer o kişiyle devam etmekti. bu arada kendisi sık sık değişik insanlarla takılan biriydi ve benimle de takılmak istiyor sadece diye düşündüm yani ilişki aramıyor diye. bir kez eve davet etmişti örneğin daha ortada birşey yokken ama ben gitmedim. ilk görüşmemizden ve tanışmamızda bile her gün yazan biri değildi. sadece gçrüşeceğimiz zaman yazıyordu çıkalım diye. ancak en son ki görüşmemizde yakınlaştık. yakınlaşmadan kastım cinsel ilişki değil normal öpüşmeler ve temas. kendisine bu görüşmede bana duygusunun olup olmadığını sordum ve hoşlandığını söyledi öyle olmasa burada ne işim var dedi. ben buluşmanın sonlarına doğru kendisine ilişki istemediğimi söyledim. bozuldu sinirlenir gibi oldu o zaman ben niye buraya geldim dedi. böyle olunca bende hazır hissetmiyorum sadece zamanla olur falan dedim böyle bir tepki alınca. o da tamam o zaman dedi. yine sarılıp güzel bir şekilde ayrıldık buluşma sonunda. ancak ben öpüşürken bile bir duygu ve etkilenme hissetmediğimi fark ettim ve onun başlattığı anlık gelişen birşeydi bende o an istediğim için karşılık verdim ama tahmin ettiğim gibi bir duygu hissedemedim kendisine karşı. sanırım bu temaslardan dolayı daha çok bağlanmış olacak ki yazmayan adam her gün yazmaya başladı. tek cevap veriyorum mesela o bana neler yaptığımı soruyor ama ben sormuyorum yine de yazıyor yani konuşmaya çalışıyor. direkt duygum olmadığını söylemeye cesaretim yok çünkü buluşmada her şey çok iyi gibiydi. neden böyle olduğunu vs mutlaka sorar. bağlanmasını ya da takıntı yapmasını istemem sizce nasıl kendimden soğutabilir ya da bunu belli edebilirim?
Adamın size bir duygusu yakınlığı falan yok ne soğutması çocuk musunuz ya adam iletişimsiz öpüşüp ellediysem iki yazsam yatakta diye düşünmüş yazıyor işte cevap atmayın boşverin

açıkçası bana sizi çok da umursuyor gibi gelmedi. mesaj atar cevap yazmazsınız biter gider.
ama sorarla yani "ilişki istemiyorsan, a adamın senin evinde işi ne" diye.

Bir kere erkekler cinsellik yaşadı diye bağlanmaz hele kazık kadar adam öpüştü diye hiç bağlanmaz.Adamın tek derdi yatağa atmak öpüşmüşsün devamını istiyor eve de çağırmış anlaman için daha ne olması lazım?

Seven insan eve falan çağırmaz derdi iki oynaşmak adam seninle birlikte 10 kişiyle daha konuşuyordur sende kendini vazgeçilmez san ahahaha

soruda yazmamıştım bir de ama son görüşmede "ben buradaki çoğu memuru tanıyorum(kendiside memur) biriyle görüşürsen illa ki haberim olur bu senin için iyi mi kötü mü bilemedim tabi" demişti gülerek. acaba gerçekten hoşlandı mı diye de düşündüm bu yüzden bu sözleri söyleyince. beni iş arkadaşına falan da anlattığını söylemişti beni birine anlattın mı hiç diye sorduğumda
bu mal herif aynı fıkradaki gibi sen vermesen de verdi der uzak dur 😅 nereden aklıma geldi ya dsfgs
.
Ekran Resmi 2025-04-10 16.25.13.webp

yazmadım dün zaten öyle biter muhtemelen ara ara yoklarsa belirtirim ama o söylediği lafa takıldım işte buradan biriyle görüşürsen illa ki benim kulağıma gelir demesi daha ortada brişey yokken birde
zihniyeti pis gıcık oldum bütün hareketleri falsolu
egosunu kır azıcık ben bi şey hissetmedim sana yaaa de böyle ağzını büze büze :D

Back
X