Yoruldum çok hem de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben böyle kadınları anlamıyorum cidden. bunların hepsi adamın tipi düzgün diye mi
bırak gitsin ya hu ne işin var bununla
verdiklerin de başımın gözünün sadakası olsun üstüne bi bardak su iç
ama bu evlilik hayatı zindan eder uzak dur

Ay gurursuz bi erkek arkanıza bakmadan koşulup kaçılası . Pardon ama adam sizin zorunuzla meslek sahibi olucak kusura bakmayın . Bi iki ay çalışsa dişimi sıkış o kitabı kendide alırdı o ayakkabıyı kendide alırdı , size minnet etmez , sizinle parkta çekirdek yemek yerine bi kafede çayda içe bilirdi . Anasının babasının adam edemediği tipleri terbiye etmek size kalmış gibi neden davranırsınız anlamıyorum .

Eşin karşı çıkmadığı sürece bu devran böyle devam edecek.Sen en baştan alıştırmışsın onlarında işine gelecek ve yemeye devam edecekler.Bende fedakarlık yaptım.Yrmedim, giymedim evimiz arabamız ya da borçlarımz hallolsun diye kendimden kistim.Ben kistikca ailesine para yolladı.Ustelik kendisi borç öderken benim maaşımla gecinirken bu hareketi yaptı.Bizde eşimin kardeşine destek olduk okurken şu an hiç yapmamış gibi davraniliyor.Maalesef insanlar böyle en baştan tavrını koymalısın.Yoksa boşanmaya kadar gider bu hiç başlamamış evlilik maceraniz.

Nasıl bu kadar kör oldunuz anlayamıyorum. Siz annesi babası değilsiniz. Neden bu kadar fedakarlık yaptınız? 28 yaşına gelmiş bir adam çalışmayıp sizin paranızı yemiş resmen. Hesap bile ödememiş sizi parka götürüp çekirdek citletmis bu mu kriteriniz Allah aşkına. Kendi anne babası çalışıyor yıllardır ama sevgiliniz bu yaşa gelmiş onların da parasını yiyor. Ana-babasına üzülmüyor merhamet etmiyor size mi merhamet edecek?? Yol yakınken bitirin bu ilişkiyi bir daha da kendinizi bu kadar değersizlestirmeyin.

Eeee kendine bebek büyütür gibi koca büyütmüşsün şimdi kardeşini de büyüteceksin bi kere girmişsin sıfırdan adam yaratma işine e kardeş de sana kaldı ablacım geçmiş olsun.

.

Çok özür dilerim ama çıldırdınız mı siz? Dünyada tek erkek bu şahıs kalmış gibi acele krizine girmenize gerek yok, asla aceleden nikah kıyıp hukukî olarak kendinizi uçurumlara atmayın. Evlendiğiniz gün kıyın nikahı. Ne olursa olsun, yarın öbür günün ne garantisi var?

Bir de şu var ki, siz bir kadın olarak bu yaşınızda bu birikimi yapmış, ev almışsınız, nişanlınızı okutmuşsunuz. O bu yaşına kadar hiç mi bir şey biriktirmemiş? Ben bunu adaletsiz buluyorum. Siz de çalışıp ailenizin borcunu ödeyebilirdiniz, sizi de o insanlar okuttu yetiştirdi. Bu kadar verici olursanız kusura bakmayın ama her şey sizden istenir. Adam hiçbir zaman sorumluluk almamış, bundan sonra alabileceğine nasıl güveneceksiniz? Siz aile babası gibi çalışır didinirsiniz bu böyle devam eder. Yerinizde olsam evden hemen bahsetmezdim. Bir de seçici oldum falan demişsiniz de, özür dileyerek söylüyorum bu ekonomik krizde evi olan ve finansal destek olmaya gönüllü bir kadın her damat adayının gözdesi olur zaten. Evinizi, birikiminizi ve durumunuzu bilmeseydi, veya ailem borca battı evi satıp vermem lazım demiş olsaydınız neler olurdu ben merak ediyorum açıkçası. Kardeş okutma meselesinde bile, 'Yahu bu kız bu kadar fedakarlık yaptı, sayesinde mesleğim de oldu. Sizin de eliniz ayağınız tutuyor, daha fazlasını söylemeye yüzüm olmaz biraz da evlilik ve ev masrafları için ben katkı yapmalıyım o yüzden okutamam' diyemediyse işiniz zor. Karşınıza alın konuşun bence, yoksa iki gün sonra rızkımızı ailesine veriyor diye konu açarsınız.

Siz koskoca adamı okutup büyütürseniz o da kardeşini okutacaktır illa ki. Normal.
Ayrıca kapıcı ailesinden bahsediyorsunuz,yaşam tarzları öyledir kapıcıların. Akraba eş dost aynı evde kalırlar çünkü ev kirası ve fatura dertleri olmaz. Kazançlarıyla köye yaylaya ev yaparlar yaşlılıkta gidip oturmak için. Hiç biri çocuk okutayım derdinde olmaz. Siz de keşke elalemin herifine spor ayakkabı alacağınıza kendi annenize para yollasaydınız. Hatanın tamamı sizde üzgünüm

Ne bu acele?Adamın resmen herseyini siz yapmissiniz.Yok kitap yok spor ayakkabı bilmem ne.Birakin da bari okulu bitirsin.Belki anlasamayacaksiniz ayrılmak isteyeceksiniz.Neden hemen nikah yapiyorsunuz?Küçük de değilsiniz ki.

Benim eşimin ailesi de o kadar alıcıdır ki...okurken bu anlattıkların ne ki demeden edemedim.. İnan bizde evlenirken neler çektik yapayalnızdık her konuda.canları sağ olsun yinede eşim gibi güzel bir insanı var etmişler bu yeter. . Ama eşim abartmıyorum okul çağı geldiği andan itibaren bir şekilde çalışıp harçlığını çıkarmış birisi. Üniversite de de hafta sonları yük taşımaya giderdi harçlığını çıkarırdı yine.. Her masrafınıda kuruşu kuruşuna kendi emeği ile ödemiştir hayat boyu. Şimdi de hayat verdi karşılığını iyi yerlere geldi çok şükür o yalnızlığına destek görmemesine rağmen. Mesele eşte biter. Ailesi ne derse desin. Erkekler gurur yapar. Benim o kadar ihtiyacımız olmadığı halde erkek kardeşimde çocukluktan simit satcam su satcam demiştir hep mesela annem kızardı yine de giderdi. Erkekler normalde çalışmayı kazanmayı sever. Sizin adamda tuhaflık var. Şimdiden gurur yapmıyorsa rahatına düşkünse hep sizden aldıysa ileride evlenip yüzgöz olunda ne yapar düşünemiyorum bile.

Spor ayakkabısını neden aldin ki ?Bırak ana babasi alsaydi.Part time calisip kendi alsaydi.Bekarken bunlari gören evlenince neler bekler senden.Tahmin dahi edemiyorum.Ailede cocuklari birbirine okutacak ,senin sayende de evlilik gerceklesecek.Sonra sirtlarini dayayip oh be diyecekler.Sen neler cekeceksin ongöremedim bile

Ne var ki 3 kuruşunu da kardeşine verse? Siz nasıl onun bir yere gelmesi için maddi olarak feragatlarda bulunduysanız o da kardeşi. Konunuzu art niyetli buldum.

Umarım bu fedakarliginiza karşılık alırsınız. Fedakar olanlar hep hüsrana uğruyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Maalesef ailesi simdiden böyleyse istekleri bitmez böyle devam eder peki evleneceğiniz şahıs ailesine karşı gelemiyor mu kendi yuvamı kurucam diyebilir.Kimse düşünmese bile o düşünmeli size değer veriyorsa düşünür yoksa hep böyle verici olursunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…