Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Aynen millet ara ara işe güce dalıyor, yerlerini yenilere bırakıyorlar. Neyse ben çabuk döndüm sayılır yine Doğumdan sonra da, öyle olur inşallah.

Aslında face çıktıktan sonra böyle oldu,çoğu kimse pek gelmez oldular...
İyiki döndün canısı,yoksa kiminle takışırım yoksa
Cuma günü mersine gidiyoruz,fırsat olursa harbiyle görüşürüz bakalım..

Aaa çok kötü denk gelmiş Harbi yarın buraya geliyor Ama senin için iyi olmuş tabi kızçene gidiyorsun

Biz de öyle dünür düğünlerine gidilmez, aynı yerde olursak gideriz de, şehirler arası gitmeyiz, iyiymiş sizinki

Çok seviyorlar bizi,mesela okadar kuzen var genç olarak k.valideleri pederleri var bir çoğu yok mesela ..
Bende anlamadım valla her nişanda düğünde baş davetliyiz bide eylülde var onada gideceğiz..

Eki Görüntüle 1987631 Torunumu koyduk arabasına gezdiriyorum. Artık torun torba sahibiyim. Kılıcımı kınına koyup sandığın en dibine yerleştirdim. Naftalin kokuyor artık
Prensesim gelmiş hoşgelmiş
Ohhh sefası olsun bebişini almış gezdiriyor..Annesi ama sen çok sızlanıyorsun.Prensesim çok akıllı ve tatlı

O betüşüüü ısırırım varyaaa çok tatlı olmuş annesi
Hatırladın demi o günü direk kılıçla saldırıya geçmiştin..
Hatırlamam mı abla en zirvede olduğu günlerdi kılıcımın ama senin keleş geçit vermedi

çok tatlı maşallah
Allah razı olsun. Allah'ın emaneti hem tatlı olur hem güzel olur ♡

Yerim ben bunu ya minik canavar Bademciğin yerinde duruyor mu? Sökmedi demi
Sıra sıra organlarımı elden geçiriyor dün beyin yandı bugün bademcik söküldü. Yarına Allah kerim

Prensesim gelmiş hoşgelmiş
Ohhh sefası olsun bebişini almış gezdiriyor..Annesi ama sen çok sızlanıyorsun.Prensesim çok akıllı ve tatlı
Bu sakin hali nevrestem. On adım sonra bebeği bırakmaya kalktı bende dedim anne olmak sorumluluk ister bırakamazsın öyle diye offf poofff diyerek bide ayağını yere vurarak geldi arabanın başına Çekeceğim var ileride bu kız atar çoluğunu çocuğunu bana gider

Şimdiden öyle görünüyor sen kendini şimdiden hazırla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…