- 20 Mart 2008
- 141.041
- 212.005
- 60
Burda da güzel sohbet dönüyor ihtiyaç duymuyorsun başka bir yere gitmeye. Geyik bir süre sonra yavaşlıyor, ilk günlerdeki gibi akmıyor.
Aynen millet ara ara işe güce dalıyor, yerlerini yenilere bırakıyorlar. Neyse ben çabuk döndüm sayılır yineÇoğu kimse yok artık yeni üyeler var onlarında çoğunu tanımıyorsun zaten...
Aynen millet ara ara işe güce dalıyor, yerlerini yenilere bırakıyorlar. Neyse ben çabuk döndüm sayılır yineDoğumdan sonra da, öyle olur inşallah.
Aaa çok kötü denk gelmiş Harbi yarın buraya geliyorAslında face çıktıktan sonra böyle oldu,çoğu kimse pek gelmez oldular...
İyiki döndün canısı,yoksa kiminle takışırım yoksa
Cuma günü mersine gidiyoruz,fırsat olursa harbiyle görüşürüz bakalım..
Aaa çok kötü denk gelmiş Harbi yarın buraya geliyorAma senin için iyi olmuş tabi kızçene gidiyorsun
Tarihi hatırlayamadım ama 6-7 gün kalcam dedi. Nasip bakalım nasılsa bir ayağın orada. Düğün mü var yine?Uzun süre kalırsa göremem herhalde,mayısın 7.de geleceğiz bizde..
Tarihi hatırlayamadım ama 6-7 gün kalcam dedi. Nasip bakalım nasılsa bir ayağın orada. Düğün mü var yine?
Eki Görüntüle 1987631 Torunumu koyduk arabasına gezdiriyorum. Artık torun torba sahibiyim. Kılıcımı kınına koyup sandığın en dibine yerleştirdim. Naftalin kokuyor artık
çok tatlı maşallahEki Görüntüle 1987631 Torunumu koyduk arabasına gezdiriyorum. Artık torun torba sahibiyim. Kılıcımı kınına koyup sandığın en dibine yerleştirdim. Naftalin kokuyor artık
Yerim ben bunu ya minik canavarEki Görüntüle 1987631 Torunumu koyduk arabasına gezdiriyorum. Artık torun torba sahibiyim. Kılıcımı kınına koyup sandığın en dibine yerleştirdim. Naftalin kokuyor artık
Biz de öyle dünür düğünlerine gidilmez, aynı yerde olursak gideriz de, şehirler arası gitmeyiz, iyiymiş sizinkiDenk gelirsek kısmet olursa görüşürüz artık..
Gene düğün var iflas ettirecekler bizi bunlar varyaa
Biz de öyle dünür düğünlerine gidilmez, aynı yerde olursak gideriz de, şehirler arası gitmeyiz, iyiymiş sizinki
Olsun sana da bahane oluyor işte, masraflı gerçi amaÇok seviyorlar bizi,mesela okadar kuzen var genç olarak k.valideleri pederleri var bir çoğu yok mesela ..
Bende anlamadım valla her nişanda düğünde baş davetliyizbide eylülde var onada gideceğiz..
İyi akşamlarBen kaçtım iyi akşamlar görüşürüzz hanımlar
Prensesim gelmiş hoşgelmişEki Görüntüle 1987631 Torunumu koyduk arabasına gezdiriyorum. Artık torun torba sahibiyim. Kılıcımı kınına koyup sandığın en dibine yerleştirdim. Naftalin kokuyor artık
Hatırlamam mı abla en zirvede olduğu günlerdi kılıcımınO betüşüüü ısırırım varyaaa çok tatlı olmuş annesi
Hatırladın demi o günü direk kılıçla saldırıya geçmiştin..
Allah razı olsun. Allah'ın emaneti hem tatlı olur hem güzel olur ♡çok tatlı maşallah
Sıra sıra organlarımı elden geçiriyorYerim ben bunu ya minik canavarBademciğin yerinde duruyor mu? Sökmedi demi
Bu sakin hali nevrestem. On adım sonra bebeği bırakmaya kalktı bende dedim anne olmak sorumluluk ister bırakamazsın öyle diyePrensesim gelmiş hoşgelmiş
Ohhh sefası olsun bebişini almış gezdiriyor..Annesi ama sen çok sızlanıyorsun.Prensesim çok akıllı ve tatlı
Şimdiden öyle görünüyor sen kendini şimdiden hazırlaBu sakin hali nevrestem. On adım sonra bebeği bırakmaya kalktı bende dedim anne olmak sorumluluk ister bırakamazsın öyle diyeofff poofff diyerek bide ayağını yere vurarak geldi arabanın başına Çekeceğim var ileride bu kız atar çoluğunu çocuğunu bana gider