Ne güzel bir yorumİlk defa bir yarışmayı bu kadar takip ettim. Antep katmerinin kazanmasını çok istiyorum. Ama diğer tarifler de çok güzel tabi ki. Emeğe saygımız var.
2. favorim adana kebap
Ümit verseydin ya, mucize olur 1. olur diye1.değişmez büyük ihtimal.2.ve 3 değişebilir.
fena yaa nefesini ensemde hissediyorum topiğe girerken
6. Hissin bayağı kuvvetli, hakikaten ensendeyim hepfena yaa nefesini ensemde hissediyorum topiğe girerken
Ya benimde tarifimin fıstığı yok aslında keşke başlıkta belirtseydim... Hep bu yüzden zaten
Ay bi geriye baktım istemdışı6. Hissin bayağı kuvvetli, hakikaten ensendeyim hep
Ay bi geriye baktım istemdışıpsikolojik deli
Ay bi geriye baktım istemdışıpsikolojik deli
O ilk ve sonduBu pinko varya pinko ben yokum diye arkamdan atıp tuttu varyaaa anında ensesinde bittim
O ilk ve sonduO kadar çabuk yakalanacağımı düşünmemiştim
Demekki neymiş erken öten horozun kafasını yolacakmışsın
Hatamı çabuk anladım, sonra ağzımdan o kadar laf almak istediler, ser verdim sır vermedim
Ne yalan söyleyeyim yemediGitti zannettin tabi sonrada tüm dedikoduları ortaya çıkaracaktın olmadı yemedi tabiaferinnnn hep böyle ol ser ver sır verme çocuğum..
Ne yalan söyleyeyim yemediKeleşe karşı kılıçla kendimi savunmam yeterli olmaz diye düşündüm, Munzevi Zencefil te ki cesarete sahip değilim
Hatırladın mı o muhabbeti? Geyikte yapmıştı, bombalar havada uçuşurken topiği savunacam diye kılıçla daldıydıŞansın yokki zaten keleşe karşı kılıç cıkkss olmazdınapıyor bizim künefe ustası Munzevi Zencefil yüreği çokmu yiyorrr acaba
Hatırladın mı o muhabbeti? Geyikte yapmıştı, bombalara havada uçuşurken topiği savunacam diye kılıçla daldıydıNe yiyip içip bu hale geliyor hiç bilmiyorum
Aynen aynen, kopardıydı biziEvettt ya hatırladım direk kılıçla dalmıştı hatta,bende bombayla imha etmiştim topiği
Komşu geyik topiğini basmıştık hattta
Aynen aynen, kopardıydı biziİyi taktik aslında, düşmanı şaşırt, güldür saldıramasın
Sen bütün geyik topiklerine takılıyorsun hanım abla, pek baskın sayılmazNe güzel gündü demi çokta eğlenmiştik hattaaslında gene yapılsa süper olurda hangi topiği bassak acaba
Sen bütün geyik topiklerine takılıyorsun hanım abla, pek baskın sayılmaz
Burda da güzel sohbet dönüyor ihtiyaç duymuyorsun başka bir yere gitmeye. Geyik bir süre sonra yavaşlıyor, ilk günlerdeki gibi akmıyor.Yok bebişim yaa ilk geyik topiğim eski dostlar bide burası var takıldığımönceden müdürümün vardıya oda kimse yok artık..