Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Ne güzel bir yorum 1. olmasam da, bu güzel yorumlar fazlasıyla mutlu ediyor beni Çok teşekkürler
Böyle yorumlar ,beğeniler zaten 1.olamasak da diğer yarışmaya katılmak için motive ediyor.

Ümit verseydin ya, mucize olur 1. olur diye Hâlâ ümidim var benim
Bilirim o duyguyu

fena yaa nefesini ensemde hissediyorum topiğe girerken

Ya benimde tarifimin fıstığı yok aslında keşke başlıkta belirtseydim... Hep bu yüzden zaten
Artık ben de hissediyorum

Aynen millet ara ara işe güce dalıyor, yerlerini yenilere bırakıyorlar. Neyse ben çabuk döndüm sayılır yine Doğumdan sonra da, öyle olur inşallah.
Çabuk mu?Ben üye olalı yaklaşık 1,5 sene oldu.Seni 2 aydır görüyorum ,kimbilir ne zaman kayboldun ortalıktan
İnşallah uslu bir bebek olur da gelirsin

Eki Görüntüle 1987631 Torunumu koyduk arabasına gezdiriyorum. Artık torun torba sahibiyim. Kılıcımı kınına koyup sandığın en dibine yerleştirdim. Naftalin kokuyor artık
Yerim ben o arabayı süren miniği.Benim kız da geçen gün bebeğini kendisi ile beraber duşakabine soktu ,banyo yaptırdı.Merak etme gözlerin yanmayacak diyor ,cesaret veriyor bir de.

2016 Ocak'ta kayboldum, 2017 Ocak'ta döndüm sanırımTam hatırlamıyorum ama bu aralarda bir şeyler olması lazım, aralarda gelip yazdım öyle komple gitmedim
İnşallah bakalım bol bol okuyup üflemeyi düşünüyorum

Yaptığın mamalara baktım .Gerçekten ustaca şeyler yapmışsın ,yalnız yumurta kabuğundaki keke takıldım.15 yumurtanın 3 tanesini keke katsan ,diğerlerine ne oldu?diye soracaktım,konusunda yazar diye geri döndüm ki,etiketledin ,ne oldu 12 yumurtanın akıbeti?

Teşekkür ederim canım
2-3 gün önceden toplamaya başladım kabukları Menemen bayağı yardımcı olmuştu

Teşekkür ederim canım
2-3 gün önceden toplamaya başladım kabukları Menemen bayağı yardımcı olmuştu
Yine hesabı tutturamadım
Menemene 2 yumurta kırsan 3 günde 6 eder.Geriye 6 tane açık kaldı
Benim gibi düşünen oldu mu acaba?
Hiç uğraşamam kabuktu ,biriktirmeydi ama sunum güzel olmuş.Şimdi de karton bardakta dondurma külahında yapıyorlar .Ne uğraşıyorsunuz atın tepsiye di mi ama

Ne ikisi en az 4 tane kırıyorum
Yazmışımdır konuya nasıl biriktirdiğimi soran olmuştu çünkü, çöpe atmadım merak etmeBardak keki de çok severim ama tencerede olan buharda pişirileni, iyi aklıma getirdin yapayım bugün

Bizim oğlanla ,eşim sulu seviyor,o yüzden çok kırmıyorum ben.
Kakaolu mu yapacaksın
Garanti tarifin var mı?Varsa rica edeyim.Normal kek tarifi fazla geliyor.Tencerede pamuk gibi yumuşacık oluyor .Benim de aklıma düştü şimdi ne olacak?Evde tatlı var ,yarına yapayım ben de.

Kakaolu, tarifimi bulayım yazarım sana da, nerde olduğunu hatırlamam lazım. Çok güzel oluyor, ben sadece o keki yiyorum diğerlerini sevmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…