• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
pinkstrap pinkstrap düzenlemede sordum farketmedin ,sen önceleri bizi gizliden mi takip ediyordun?:KK45:
fena yaa nefesini ensemde hissediyorum topiğe girerken :D

Ya benimde tarifimin fıstığı yok aslında keşke başlıkta belirtseydim... Hep bu yüzden zaten :ıslık: :confused:

Gitti zannettin tabi sonrada tüm dedikoduları ortaya çıkaracaktın olmadı yemedi tabi :KK53::KK53: aferinnnn hep böyle ol ser ver sır verme çocuğum..:KK8:
Ne yalan söyleyeyim yemedi:olamaz: Keleşe karşı kılıçla kendimi savunmam yeterli olmaz diye düşündüm, Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil te ki cesarete sahip değilim:KK70::KK70:

Şansın yokki zaten keleşe karşı kılıç cıkkss olmazdı :olamaz: napıyor bizim künefe ustası Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil :KK70: yüreği çokmu yiyorrr acaba :KK70:
Hatırladın mı o muhabbeti? Geyikte yapmıştı, bombalar havada uçuşurken topiği savunacam diye kılıçla daldıydı:KK70::KK70: Ne yiyip içip bu hale geliyor hiç bilmiyorum:KK70:

Son düzenleme:
Hatırladın mı o muhabbeti? Geyikte yapmıştı, bombalara havada uçuşurken topiği savunacam diye kılıçla daldıydı:KK70::KK70: Ne yiyip içip bu hale geliyor hiç bilmiyorum:KK70:

Evettt ya hatırladım direk kılıçla dalmıştı hatta,bende bombayla imha etmiştim topiği :KK70::KK70:
Komşu geyik topiğini basmıştık hattta :KK70::KK70:

Yok bebişim yaa ilk geyik topiğim eski dostlar bide burası var takıldığım :KK53: önceden müdürümün vardıya oda kimse yok artık..
Burda da güzel sohbet dönüyor ihtiyaç duymuyorsun başka bir yere gitmeye. Geyik bir süre sonra yavaşlıyor, ilk günlerdeki gibi akmıyor.

Back