Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Ne güzel bir yorum:oops: 1. olmasam da, bu güzel yorumlar fazlasıyla mutlu ediyor beni:KK68: Çok teşekkürler:KK200:
Böyle yorumlar ,beğeniler zaten 1.olamasak da diğer yarışmaya katılmak için motive ediyor.:halay:

Ümit verseydin ya, mucize olur 1. olur diye:KK12: Hâlâ ümidim var benim:KK70:
Bilirim o duyguyu:KK53:

fena yaa nefesini ensemde hissediyorum topiğe girerken :KK70:

Ya benimde tarifimin fıstığı yok aslında keşke başlıkta belirtseydim... Hep bu yüzden zaten :ıslık: :confused:
Artık ben de hissediyorum:KK70:

Aynen millet ara ara işe güce dalıyor, yerlerini yenilere bırakıyorlar. Neyse ben çabuk döndüm sayılır yine:-) Doğumdan sonra da, öyle olur inşallah.
Çabuk mu?:confused:Ben üye olalı yaklaşık 1,5 sene oldu.Seni 2 aydır görüyorum ,kimbilir ne zaman kayboldun ortalıktan :olamaz:
İnşallah uslu bir bebek olur da gelirsin :anne:

Eki Görüntüle 1987631 Torunumu koyduk arabasına gezdiriyorum. Artık torun torba sahibiyim. Kılıcımı kınına koyup sandığın en dibine yerleştirdim. Naftalin kokuyor artık :cry:
Yerim ben o arabayı süren miniği.Benim kız da geçen gün bebeğini kendisi ile beraber duşakabine soktu ,banyo yaptırdı.Merak etme gözlerin yanmayacak diyor ,cesaret veriyor bir de.:KK70:

Böyle yorumlar ,beğeniler zaten 1.olamasak da diğer yarışmaya katılmak için motive ediyor.:halay:

Bilirim o duyguyu:KK53:

Artık ben de hissediyorum:KK70:

Çabuk mu?:confused:Ben üye olalı yaklaşık 1,5 sene oldu.Seni 2 aydır görüyorum ,kimbilir ne zaman kayboldun ortalıktan :olamaz:
İnşallah uslu bir bebek olur da gelirsin :anne:

Yerim ben o arabayı süren miniği.Benim kız da geçen gün bebeğini kendisi ile beraber duşakabine soktu ,banyo yaptırdı.Merak etme gözlerin yanmayacak diyor ,cesaret veriyor bir de.:KK70:
2016 Ocak'ta kayboldum, 2017 Ocak'ta döndüm sanırım:KK70:Tam hatırlamıyorum ama bu aralarda bir şeyler olması lazım, aralarda gelip yazdım öyle komple gitmedim :confused:
İnşallah bakalım bol bol okuyup üflemeyi düşünüyorum :-):KK37:

2016 Ocak'ta kayboldum, 2017 Ocak'ta döndüm sanırım:KK70:Tam hatırlamıyorum ama bu aralarda bir şeyler olması lazım, aralarda gelip yazdım öyle komple gitmedim :confused:
İnşallah bakalım bol bol okuyup üflemeyi düşünüyorum :-):KK37:
Yaptığın mamalara baktım .Gerçekten ustaca şeyler yapmışsın ,yalnız yumurta kabuğundaki keke takıldım.15 yumurtanın 3 tanesini keke katsan ,diğerlerine ne oldu?diye soracaktım,konusunda yazar diye geri döndüm ki,etiketledin ,ne oldu 12 yumurtanın akıbeti?:KK53:

Yaptığın mamalara baktım .Gerçekten ustaca şeyler yapmışsın ,yalnız yumurta kabuğundaki keke takıldım.15 yumurtanın 3 tanesini keke katsan ,diğerlerine ne oldu?diye soracaktım,konusunda yazar diye geri döndüm ki,etiketledin ,ne oldu 12 yumurtanın akıbeti?:KK53:
Teşekkür ederim canım :KK37:
2-3 gün önceden toplamaya başladım kabukları:rolleyes: Menemen bayağı yardımcı olmuştu :KK70:

Teşekkür ederim canım :KK37:
2-3 gün önceden toplamaya başladım kabukları:rolleyes: Menemen bayağı yardımcı olmuştu :KK70:
Yine hesabı tutturamadım :KK45:
Menemene 2 yumurta kırsan 3 günde 6 eder.Geriye 6 tane açık kaldı:KK53:
Benim gibi düşünen oldu mu acaba?:KK45:
Hiç uğraşamam kabuktu ,biriktirmeydi ama sunum güzel olmuş.Şimdi de karton bardakta dondurma külahında yapıyorlar .Ne uğraşıyorsunuz atın tepsiye di mi ama :KK45:

Yine hesabı tutturamadım :KK45:
Menemene 2 yumurta kırsan 3 günde 6 eder.Geriye 6 tane açık kaldı:KK53:
Benim gibi düşünen oldu mu acaba?:KK45:
Hiç uğraşamam kabuktu ,biriktirmeydi ama sunum güzel olmuş.Şimdi de karton bardakta dondurma külahında yapıyorlar .Ne uğraşıyorsunuz atın tepsiye di mi ama :KK45:
Ne ikisi en az 4 tane kırıyorum :KK30:
Yazmışımdır konuya nasıl biriktirdiğimi soran olmuştu çünkü, çöpe atmadım merak etme:KK70:Bardak keki de çok severim ama tencerede olan buharda pişirileni, iyi aklıma getirdin yapayım bugün :KK74:

Ne ikisi en az 4 tane kırıyorum :KK30:
Yazmışımdır konuya nasıl biriktirdiğimi soran olmuştu çünkü, çöpe atmadım merak etme:KK70:Bardak keki de çok severim ama tencerede olan buharda pişirileni, iyi aklıma getirdin yapayım bugün :KK74:
Bizim oğlanla ,eşim sulu seviyor,o yüzden çok kırmıyorum ben.
Kakaolu mu yapacaksın :KK45:
Garanti tarifin var mı?Varsa rica edeyim.Normal kek tarifi fazla geliyor.Tencerede pamuk gibi yumuşacık oluyor .Benim de aklıma düştü şimdi ne olacak?:skandal:Evde tatlı var ,yarına yapayım ben de.

Bizim oğlanla ,eşim sulu seviyor,o yüzden çok kırmıyorum ben.
Kakaolu mu yapacaksın :KK45:
Garanti tarifin var mı?Varsa rica edeyim.Normal kek tarifi fazla geliyor.Tencerede pamuk gibi yumuşacık oluyor .Benim de aklıma düştü şimdi ne olacak?:skandal:Evde tatlı var ,yarına yapayım ben de.
Kakaolu, tarifimi bulayım yazarım sana da, nerde olduğunu hatırlamam lazım. Çok güzel oluyor, ben sadece o keki yiyorum diğerlerini sevmiyorum.

X