- 28 Haziran 2011
- 59.811
- 150.752
Herjes saklandığı yerden çıktı7 dk kaldı bebeyi duyunca kategoriyi unuttuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herjes saklandığı yerden çıktı7 dk kaldı bebeyi duyunca kategoriyi unuttuk
Rabbim sağlıkla hayatınıza katsın minnağı, oyyy yüzüm güldü son yaşananlardan sonra.Ben de geç öğrendim kız Doktora da yeni gittim zaten, son adet tarihi falan da bilmiyorum doktordan öğrendim ne kadarlık olduğunu
Menemen
EvetmMenemen
Hem de ne sürpriz hiç beklemiyordum mucize gibi bi şey olduValla margi gibi supriz olmuş beybimmm
Birkaç tarif var aklımda, Nevreste elticim katılsam mı ama durumum net değil ne yapayım?7 dk kaldı bebeyi duyunca kategoriyi unuttuk
Rabbimin mucizeleri çoktur kuzucummHem de ne sürpriz hiç beklemiyordum mucize gibi bi şey oldu
Çekil aradan parisBirkaç tarif var aklımda, Nevreste elticim katılsam mı ama durumum net değil ne yapayım?
Tarif al yapamazsan konuşuruz canımBirkaç tarif var aklımda, Nevreste elticim katılsam mı ama durumum net değil ne yapayım?
Aminn Yasom inşallahRabbim sağlıkla hayatınıza katsın minnağı, oyyy yüzüm güldü son yaşananlardan sonra.
Sen çekil FransalıÇekil aradan paris
Kooşş askolettam burda bebek var Margaret HaleHem de ne sürpriz hiç beklemiyordum mucize gibi bi şey oldu
Tamamdır elticim.Tarif al yapamazsan konuşuruz canım
Ya tutarsaListe çok uzun oldu yaz Allah yaz
Benden çok oy aldın yaso haaaggniimmSen çekil Fransalı
Emin misin?Benden çok oy aldın yaso haaaggniimm
bakalım tutacak mıYa tutarsa