- 28 Haziran 2011
- 61.474
- 154.424
- 898
Herjes saklandığı yerden çıktı7 dk kaldıbebeyi duyunca kategoriyi unuttuk
![]()
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herjes saklandığı yerden çıktı7 dk kaldıbebeyi duyunca kategoriyi unuttuk
![]()
Rabbim sağlıkla hayatınıza katsın minnağı, oyyy yüzüm güldü son yaşananlardan sonra.Ben de geç öğrendim kızDoktora da yeni gittim zaten, son adet tarihi falan da bilmiyorum doktordan öğrendim ne kadarlık olduğunu
![]()
Menemen
EvetmMenemen![]()
Hem de ne sürpriz hiç beklemiyordum mucize gibi bi şey olduValla margi gibi supriz olmuş beybimmm![]()
Birkaç tarif var aklımda,7 dk kaldıbebeyi duyunca kategoriyi unuttuk
![]()
Rabbimin mucizeleri çoktur kuzucummHem de ne sürpriz hiç beklemiyordum mucize gibi bi şey oldu![]()
Çekil aradan parisBirkaç tarif var aklımda,Nevreste elticim katılsam mı ama durumum net değil ne yapayım?
Tarif al yapamazsan konuşuruz canımBirkaç tarif var aklımda,Nevreste elticim katılsam mı ama durumum net değil ne yapayım?
Aminn Yasom inşallahRabbim sağlıkla hayatınıza katsın minnağı, oyyy yüzüm güldü son yaşananlardan sonra.![]()
Kooşş askolettam burda bebek varHem de ne sürpriz hiç beklemiyordum mucize gibi bi şey oldu![]()
Tamamdır elticim.Tarif al yapamazsan konuşuruz canım![]()
Ya tutarsaListe çok uzun olduyaz Allah yaz
Emin misin?Benden çok oy aldın yaso haaaggniimm![]()
bakalım tutacak mıYa tutarsa![]()