Kendi reklamımı yapayım benbence de değişmez, farkı açtı. Ama içli köfte de çok güzel olur yaa,, hiç yapamıyorum ben
Yok canim almiyim ben cigkoftemin sonuna kadar arkasindayim kalabalik sunum sevmiyorum sadelik şıklık iyidirSenin çiğköften de sonuncu,sen de Abreka'nın çiğköftesinden yap derdim de neyse ayıp olmasın
O yarışta anket birden kapandi diye hatirliyorum ablamin tantuni yaptigi kategori dimi? Belki anket devam etse 2.olmazdin1.Olamasam da 2.olmuştum ,kötü olsa 2.de olmazdım
Ben senin sunumunun sadeliğini sevmiştim aslında, normalde iki aynı tarif arasında bu kadar oy uçurumu olmaz, belki masada saç kılı olmasının etkisi vardır. Yemekte pek sevmiyoruz öyle görüntüleriYok canim almiyim ben cigkoftemin sonuna kadar arkasindayim kalabalik sunum sevmiyorum sadelik şıklık iyidirsimdiki 1.de olduğu gibi diğerinde birinci oldum zaten bunda sonuncu olsam kac yazar sonunculuğunda nasil hissttirdigini bilmek güzel hep ilk 5te olmaz ki amaaa..diger üyelere haksizlik
1.olunmasa da gözümüz bayram ediyor fena mı?Yok canim almiyim ben cigkoftemin sonuna kadar arkasindayim kalabalik sunum sevmiyorum sadelik şıklık iyidirsimdiki 1.de olduğu gibi diğerinde birinci oldum zaten bunda sonuncu olsam kac yazar sonunculuğunda nasil hissttirdigini bilmek güzel hep ilk 5te olmaz ki amaaa..diger üyelere haksizlik
Tekrardan baktım sunuma ,nasıl farkettin ki,ben görmemiştim kılıBen senin sunumunun sadeliğini sevmiştim aslında, normalde iki aynı tarif arasında bu kadar oy uçurumu olmaz, belki masada saç kılı olmasının etkisi vardır. Yemekte pek sevmiyoruz öyle görüntüleri
Anket kapanmadı ki.Kapanmasa da arada bayağı oy farkı vardı 1.ve 2. arasında sonuç değişmezdi.O yarışta anket birden kapandi diye hatirliyorum ablamin tantuni yaptigi kategori dimi? Belki anket devam etse 2.olmazdin
*edit
Simdi baktim ablamla aranizda 1 oy varmis anket kapanmasa ablam kesin seni gecermis
Ben senin sunumunun sadeliğini sevmiştim aslında, normalde iki aynı tarif arasında bu kadar oy uçurumu olmaz, belki masada saç kılı olmasının etkisi vardır. Yemekte pek sevmiyoruz öyle görüntüleri
Walla ben bile simdi gordum
Birden kapandi diye hatirliyorum.1.zaten baya fark atmis..Anket kapanmadı ki.Kapanmasa da arada bayağı oy farkı vardı 1.ve 2. arasında sonuç değişmezdi.
Deynep'im bomba gibisin1.Olamasam da 2.olmuştum ,kötü olsa 2.de olmazdım
Gördüm gördüm
Ne demek istiyorsun sen
Senin çiğköften de sonuncu,sen de Abreka'nın çiğköftesinden yap derdim de neyse ayıp olmasın
Evet manolyanın sunumları,tarifleri de hep iddialıydı,madalyası olması gereken kişilerden biri (ben de dahil)
Yarın bir gün evlenince eşinle kavga edersin her lafa cevap verince diyor mu?
Sen bizi düşünme,biz başımızın çaresine bakarız
Hangimiz gençken öyle değildik ki
Kendi düşen ağlamaz
Evet sanirim 2.olmakta baya kötü:) yani insan üzülur1.olunmasa da gözümüz bayram ediyor fena mı?
Nuryolunun çiğköfteleri de aynen süslüydü.
2.olup kaybetmek te kötü oluyor
Havanı sevsinler
Zoom yapmama gerek yok, kocaman resim, uzun bir saç kılı gözümün önünde duruyor, gözlerim gayet sağlıklı demek kiWalla ben bile simdi gordumdemek ki ben bile yemegimi bu kadar zoom yaparak incelememisim
Simdiye kadar kimse yazmamissa demek tek farketmeyen ben degilmisim her neyseZoom yapmama gerek yok, kocaman resim, uzun bir saç kılı gözümün önünde duruyor, gözlerim gayet sağlıklı demek kiNeyse senin için talihsizlik olmuş
İsimden diyorsun yaniSimdiye kadar kimse yazmamissa demek tek farketmeyen ben degilmisim her neysekonu acarken cigkofteler karismasin diye 'etsiz'diye basina eklemem sanirim yanlis oldu. insanlarin diger cigkofteyi etli sanmalari konumun ismi yuzunden sanirim
Etsiz diye eklemenin etkisi yok bence.Görüntüsünden zaten Abrekanın çiğköftesinin de etsiz olduğu anlaşılıyorSimdiye kadar kimse yazmamissa demek tek farketmeyen ben degilmisim her neysekonu acarken cigkofteler karismasin diye 'etsiz'diye basina eklemem sanirim yanlis oldu. insanlarin diger cigkofteyi etli sanmalari konumun ismi yuzunden sanirim
Sabah benim de aklıma geldi ,acaba O olabilir mi diye ?İsimden diyorsun yaniÖncelikle ortada emeğin var eline sağlık, emin ol saçı fark eden başkaları da var, o konuşmalar özelde döner herkes gelip söylemez nezaketen ama eleştiri yapılacaksa ben söyleme taraftarıyım.
Ya birşey sorcam gül tatlısı yapıp sonra üyelik iptali yapan biri vardı, onunla bayağı ortak özelliğiniz var, o senin üyeliğin miydi?
Bakma ben yazmadığım zamanlarda da gelip okuyorumSabah benim de aklıma geldi ,acaba O olabilir mi diye ?
Bir de sen o zamanlar gizli mi takip ediyordun bizi