Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Aynen millet ara ara işe güce dalıyor, yerlerini yenilere bırakıyorlar. Neyse ben çabuk döndüm sayılır yine:-) Doğumdan sonra da, öyle olur inşallah.

Aslında face çıktıktan sonra böyle oldu,çoğu kimse pek gelmez oldular...
İyiki döndün canısı,yoksa kiminle takışırım yoksa :KK60:
Cuma günü mersine gidiyoruz,fırsat olursa harbiyle görüşürüz bakalım..

Aslında face çıktıktan sonra böyle oldu,çoğu kimse pek gelmez oldular...
İyiki döndün canısı,yoksa kiminle takışırım yoksa :KK60:
Cuma günü mersine gidiyoruz,fırsat olursa harbiyle görüşürüz bakalım..
Aaa çok kötü denk gelmiş Harbi yarın buraya geliyoro_O Ama senin için iyi olmuş tabi kızçene gidiyorsun:KK19:

IMG-20170426-WA0018.jpeg
Torunumu koyduk arabasına gezdiriyorum. Artık torun torba sahibiyim. Kılıcımı kınına koyup sandığın en dibine yerleştirdim. Naftalin kokuyor artık :cry:

Biz de öyle dünür düğünlerine gidilmez, aynı yerde olursak gideriz de, şehirler arası gitmeyiz, iyiymiş sizinki:-)

Çok seviyorlar bizi,mesela okadar kuzen var genç olarak k.valideleri pederleri var bir çoğu yok mesela ..
Bende anlamadım valla her nişanda düğünde baş davetliyiz :olamaz: bide eylülde var onada gideceğiz..:KK45::KK60:

Eki Görüntüle 1987631 Torunumu koyduk arabasına gezdiriyorum. Artık torun torba sahibiyim. Kılıcımı kınına koyup sandığın en dibine yerleştirdim. Naftalin kokuyor artık :cry:
Prensesim gelmiş hoşgelmiş:nazar:
Ohhh sefası olsun bebişini almış gezdiriyor..Annesi ama sen çok sızlanıyorsun.Prensesim çok akıllı ve tatlı:nazar::KK200:

O betüşüüü ısırırım varyaaa çok tatlı olmuş annesi :nazar::nazar:
Hatırladın demi o günü direk kılıçla saldırıya geçmiştin..
Hatırlamam mı abla en zirvede olduğu günlerdi kılıcımın :KK70: ama senin keleş geçit vermedi :KK70:

çok tatlı maşallah :nazar::KK200:
Allah razı olsun. Allah'ın emaneti hem tatlı olur hem güzel olur ♡

Yerim ben bunu ya minik canavar:KK37: Bademciğin yerinde duruyor mu? Sökmedi demi:KK70::KK70:
Sıra sıra organlarımı elden geçiriyor :KK70: dün beyin yandı bugün bademcik söküldü. Yarına Allah kerim:KK70:

Prensesim gelmiş hoşgelmiş:nazar:
Ohhh sefası olsun bebişini almış gezdiriyor..Annesi ama sen çok sızlanıyorsun.Prensesim çok akıllı ve tatlı:nazar::KK200:
Bu sakin hali nevrestem. On adım sonra bebeği bırakmaya kalktı bende dedim anne olmak sorumluluk ister bırakamazsın öyle diye:KK70: offf poofff diyerek bide ayağını yere vurarak geldi arabanın başına :KK70: Çekeceğim var ileride bu kız atar çoluğunu çocuğunu bana gider :KK70:

Bu sakin hali nevrestem. On adım sonra bebeği bırakmaya kalktı bende dedim anne olmak sorumluluk ister bırakamazsın öyle diye:KK70: offf poofff diyerek bide ayağını yere vurarak geldi arabanın başına :KK70: Çekeceğim var ileride bu kız atar çoluğunu çocuğunu bana gider :KK70:
Şimdiden öyle görünüyor sen kendini şimdiden hazırla:nazar::KK70:

X