Arkam kuvvetli diyorsunbin kaplan gücünü bosunami dedim ben
Çok zekiyim ondan olabilirEvet anlasamiyoruz falan ama bazi seyleri dogru biliyosun
Ben kuvvetliyimArkam kuvvetli diyorsun
Çenen kuvvetli biliyoruzBen kuvvetliyimInşallah yani
Hmm oylemi diyosunÇok zekiyim ondan olabilir
Ne ekersen onu biçersinSen o iltifatlari alirken ben bi cadi oldum bi dilli bi cok konusanolan bana oldu yani
sende katılmışmıydın bu kategoriye ben mi fark edemedim yoksaİlk yüklenen tarifler oylamada şanslı olsa da,iddialı tarif olduktan sonra ortalarda da olsa oyu alıyor
Bir dahaki katılmamda hiç süsleme yapmaya uğraşmayacağım.Bak manolyaya sadece içli köfteyi tabağa koydu ,tamam.KK kadınları süse doydu artık,damak tadına bakıyor..Mezelerde çiğköfte içli köfteyi geçmişti ama bu kategoride içli köfte daha çok oy aldı.Ben de limon sıkacağı yerine böyle şekil mi verseydim acaba
1.Olamasam da 2.olmuştum ,kötü olsa 2.de olmazdımBencede bu bi isaretbu lezzetten mahrum kalamazsin ablacim benim tarife garanti veriyorum ayni ölçülerle tam kivaminda oluyor
Diğerlerinin tarifi garanti değil mi demek istiyorsun
Demek maharet icli köftede degilyoksa kac kere yarismis hep o 1.olurdu mezelerde de vardi mesela icli kofte ama cigkofte kazanmisti ablamda katilmisti ona ordan biliyorum
Edit* icli kofteyi yapan deynepnazmis simdi baktim
Hangisiydi ya merak ettim
Dimikendisi ,yani böyle yapabilmek zaten en büyük sunum
Gördüm gördüm
Ne demek istiyorsun senDemek sen ve deynepnaz disi dakiler kazandiee yani insanin icine suphe girer heralde
Senin çiğköften de sonuncu,sen de Abreka'nın çiğköftesinden yap derdim de neyse ayıp olmasınBiliyoduuuuuummneyse artik ablamin tarifinden bakip yaparsınız belki kazanma sansiniz artar
Evet manolyanın sunumları,tarifleri de hep iddialıydı,madalyası olması gereken kişilerden biri (ben de dahil)Ablası uzun zamandır katılıyor ablacım
Çok becerikli ve hep güzel tariflerle katıldı uzun zamandır bunu hakediyorduHem de çok hanım hanımcık tatlı biri Kardeşi hiç ona çekmemiş beni deli ediyor
Yarın bir gün evlenince eşinle kavga edersin her lafa cevap verince diyor mu?Yaaaahep bana diyo biraz akilli efendi ol bicok mesaji bana kizdigi icin yazmiyorum sen hesab et mune abla ablamda koc burcu bu arada
Sen bizi düşünme,biz başımızın çaresine bakarızAaaaaa her kategoride varim bana boylemi diyosun??bak bi cikarim yarislardan bütün duzen bozulur haakyoheisiz kalir yemek yarislari millet isyan eder
Hangimiz gençken öyle değildik ki
Kendi düşen ağlamazSen o iltifatlari alirken ben bi cadi oldum bi dilli bi cok konusanolan bana oldu yani
Yok canım,katılmak istedim de nasip olmadısende katılmışmıydın bu kategoriye ben mi fark edemedim yoksa
1.değişmez büyük ihtimal.2.ve 3 değişebilir.İlk defa bir yarışmayı bu kadar takip ettim. Antep katmerinin kazanmasını çok istiyorum. Ama diğer tarifler de çok güzel tabi ki. Emeğe saygımız var.
2. favorim adana kebap
bence de değişmez, farkı açtı. Ama içli köfte de çok güzel olur yaa,, hiç yapamıyorum ben1.değişmez büyük ihtimal.2.ve 3 değişebilir.