Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Bi geldim neler olmuş
İltifatlar için teşekkürler. Aramızda yaş farkı var M Mitsuomi ile. O biraz daha tez canlı tam gençliğinin baharında. Ben biraz duruldum sanırım
Sen o iltifatlari alirken ben bi cadi oldum bi dilli bi cok konusan olan bana oldu yani

sende katılmışmıydın bu kategoriye ben mi fark edemedim yoksa

1.Olamasam da 2.olmuştum ,kötü olsa 2.de olmazdım

Yok yok sen öyle dedin
deynepnaz koş bak bizim içli köfteler için ne diyor
Gördüm gördüm

Demek sen ve deynepnaz disi dakiler kazandi ee yani insanin icine suphe girer heralde
Ne demek istiyorsun sen

Biliyoduuuuuumm neyse artik ablamin tarifinden bakip yaparsınız belki kazanma sansiniz artar
Senin çiğköften de sonuncu,sen de Abreka'nın çiğköftesinden yap derdim de neyse ayıp olmasın

Ablası uzun zamandır katılıyor ablacım
Çok becerikli ve hep güzel tariflerle katıldı uzun zamandır bunu hakediyorduHem de çok hanım hanımcık tatlı biriKardeşi hiç ona çekmemiş beni deli ediyor
Evet manolyanın sunumları,tarifleri de hep iddialıydı,madalyası olması gereken kişilerden biri (ben de dahil)

Yaaaa hep bana diyo biraz akilli efendi ol bicok mesaji bana kizdigi icin yazmiyorum sen hesab et mune abla ablamda koc burcu bu arada
Yarın bir gün evlenince eşinle kavga edersin her lafa cevap verince diyor mu?

Aaaaaa her kategoride varim bana boylemi diyosun??bak bi cikarim yarislardan bütün duzen bozulur haa kyoheisiz kalir yemek yarislarimillet isyan eder
Sen bizi düşünme,biz başımızın çaresine bakarız

Bi geldim neler olmuş
İltifatlar için teşekkürler. Aramızda yaş farkı var M Mitsuomi ile. O biraz daha tez canlı tam gençliğinin baharında. Ben biraz duruldum sanırım
Hangimiz gençken öyle değildik ki

Sen o iltifatlari alirken ben bi cadi oldum bi dilli bi cok konusan olan bana oldu yani
Kendi düşen ağlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…