Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Senin çiğköften de sonuncu,sen de Abreka'nın çiğköftesinden yap derdim de neyse ayıp olmasın:KK53:
Yok canim almiyim ben cigkoftemin sonuna kadar arkasindayim kalabalik sunum sevmiyorum sadelik şıklık iyidir:KK30:simdiki 1.de olduğu gibi:KK53:diğerinde birinci oldum zaten bunda sonuncu olsam kac yazar:KK70: sonunculuğunda nasil hissttirdigini bilmek güzel:KK70: hep ilk 5te olmaz ki amaaa..diger üyelere haksizlik:KK70:

Yok canim almiyim ben cigkoftemin sonuna kadar arkasindayim kalabalik sunum sevmiyorum sadelik şıklık iyidir:KK30:simdiki 1.de olduğu gibi:KK53:diğerinde birinci oldum zaten bunda sonuncu olsam kac yazar:KK70: sonunculuğunda nasil hissttirdigini bilmek güzel:KK70: hep ilk 5te olmaz ki amaaa..diger üyelere haksizlik:KK70:
Ben senin sunumunun sadeliğini sevmiştim aslında, normalde iki aynı tarif arasında bu kadar oy uçurumu olmaz, belki masada saç kılı olmasının etkisi vardır. Yemekte pek sevmiyoruz öyle görüntüleri:KK43:

1.olunmasa da gözümüz bayram ediyor fena mı?:KK45:
Nuryolunun çiğköfteleri de aynen süslüydü.
2.olup kaybetmek te kötü oluyor :bicak:
Havanı sevsinler :KK30:

Ben senin sunumunun sadeliğini sevmiştim aslında, normalde iki aynı tarif arasında bu kadar oy uçurumu olmaz, belki masada saç kılı olmasının etkisi vardır. Yemekte pek sevmiyoruz öyle görüntüleri:KK43:
Tekrardan baktım sunuma ,nasıl farkettin ki,ben görmemiştim kılı:confused:
Yandın kızım sen M Mitsuomi ,açığını bulduk :KK70:

Tekrardan baktım sunuma ,nasıl farkettin ki,ben görmemiştim kılı:confused:
Yandın kızım sen M Mitsuomi ,açığını bulduk :KK70:
Walla ben bile simdi gordum:KK70: demek ki ben bile yemegimi bu kadar zoom yaparak incelememisim:KK70:

1.Olamasam da 2.olmuştum ,kötü olsa 2.de olmazdım:63:

Gördüm gördüm :skandal:

Ne demek istiyorsun sen :sopa:

Senin çiğköften de sonuncu,sen de Abreka'nın çiğköftesinden yap derdim de neyse ayıp olmasın:KK53:

Evet manolyanın sunumları,tarifleri de hep iddialıydı,madalyası olması gereken kişilerden biri (ben de dahil):KK45:

Yarın bir gün evlenince eşinle kavga edersin her lafa cevap verince diyor mu?:olamaz:

Sen bizi düşünme,biz başımızın çaresine bakarız :dondurma:

Hangimiz gençken öyle değildik ki:KK69:

Kendi düşen ağlamaz :ıslık:
Deynep'im bomba gibisin:KK70:

Zoom yapmama gerek yok, kocaman resim, uzun bir saç kılı gözümün önünde duruyor, gözlerim gayet sağlıklı demek ki:nazar: Neyse senin için talihsizlik olmuş:KK39:
Simdiye kadar kimse yazmamissa demek tek farketmeyen ben degilmisim her neyse :KK66: konu acarken cigkofteler karismasin diye 'etsiz'diye basina eklemem sanirim yanlis oldu. insanlarin diger cigkofteyi etli sanmalari konumun ismi yuzunden sanirim:KK66:

Simdiye kadar kimse yazmamissa demek tek farketmeyen ben degilmisim her neyse :KK66: konu acarken cigkofteler karismasin diye 'etsiz'diye basina eklemem sanirim yanlis oldu. insanlarin diger cigkofteyi etli sanmalari konumun ismi yuzunden sanirim:KK66:
İsimden diyorsun yani:KK70: Öncelikle ortada emeğin var eline sağlık, emin ol saçı fark eden başkaları da var, o konuşmalar özelde döner herkes gelip söylemez nezaketen ama eleştiri yapılacaksa ben söyleme taraftarıyım.
Ya birşey sorcam gül tatlısı yapıp sonra üyelik iptali yapan biri vardı, onunla bayağı ortak özelliğiniz var, o senin üyeliğin miydi?

Etsiz diye eklemenin etkisi yok bence.Görüntüsünden zaten Abrekanın çiğköftesinin de etsiz olduğu anlaşılıyor:cool:.Belki sunumdan belki de daha önce eklediğinden Onu tercih etmiş olabilirler:KK69:.Dolmalarda da aynı tarifi seçmiştik.O kadar yazmıştın ,röportajda bile aynı tarif olmasın diye ,şans eseri sen de aynı tarifi yaptın:KK45:.Dilimde tüy bitmişti haberim yoktu diğer yemekten diye.Esasında aynı tarif bir tane olsa daha iyi.

İsimden diyorsun yani:KK70: Öncelikle ortada emeğin var eline sağlık, emin ol saçı fark eden başkaları da var, o konuşmalar özelde döner herkes gelip söylemez nezaketen ama eleştiri yapılacaksa ben söyleme taraftarıyım.
Ya birşey sorcam gül tatlısı yapıp sonra üyelik iptali yapan biri vardı, onunla bayağı ortak özelliğiniz var, o senin üyeliğin miydi?
Sabah benim de aklıma geldi ,acaba O olabilir mi diye ?:KK45:
Bir de sen o zamanlar gizli mi takip ediyordun bizi:KK53:

X