Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Bencede bu bi isaret :KK70: bu lezzetten mahrum kalamazsin ablacim:KK66:benim tarife garanti veriyorum :KK70: ayni ölçülerle tam kivaminda oluyor:KK66:

Demek maharet icli köftede degil :KK70: mezelerde hatirliyorum icli kofte vardi ama cigkofte kazanmisti :KK66:

Edit* icli kofteyi yapan deynepnazmis simdi baktim:KK70:

Hangisiydi ya merak ettim:KK70:

Dimi :KK70: kendisi ,yani böyle yapabilmek zaten en büyük sunum :KK66:
Senin içli köftelerin güzel değildir demek istedin galibao_O

Yok yok sen öyle dedin:skandal::skandal:
deynepnaz deynepnaz koş bak bizim içli köfteler için ne diyor:skandal::skandal:
Hahahahh:KK70: :KK70: :KK70: baska köfteci varmi cagiracagin:KK70:bide deynepnaz demisya ilk katilimda oy artiyo ama iddiali olunca ortada olsada 1.olunabiliyo artik bende sonlara dogru katilicam cok bunaldim ilk günden katilip 20 gun beklemekten:KK14:

Hahahahh:KK70: :KK70: :KK70: baska köfteci varmi cagiracagin:KK70:bide deynepnaz demisya ilk katilimda oy artiyo ama iddiali olunca ortada olsada 1.olunabiliyo artik bende sonlara dogru katilicam cok bunaldim ilk günden katilip 20 gun beklemekten:KK14:
Gidip kategorileri didikleyeyim başka biri varsa çağırayım:skandal:
İlk katılan tariflerin şansı yüksek olabilir ama böyle bilindik herkesin sevdiği tarif olunca nerede olursa olsun bulunup veriliyor:KK66:Birde zaten bu sefer çok tarif yok.O yüzden alt üst farketmiyor:KK66:Belki 20-30 tarif olsaydı durum değişebilirdi:-)

Gidip kateegorileri didikleyeyim başka biri varsa çağırayım:skandal:
İlk katılan tariflerin şansi yüksek olabilir ama böyle bilindik herkesin sevdiği tarif olunca nerede olursa olsun bulunup veriliyor:KK66:Birde zaten bu sefer çok tarif yok.O yüzden alt üst farketmiyor:KK66:Belki 23-30 tarif olsaydı durum değişebilirdi:-)
Hahahhahh:KK70: baya yapilmis burda icli köfte anlasilan:KK70:
Evet oyle sanirim:)Bidahaki kategori raaad takilicam bende:kahve::kahve: son günlerde eklerim tarifimi

Hahahhahh:KK70: baya yapilmis burda icli köfte anlasilan:KK70:
Evet oyle sanirim:)Bidahaki kategori raaad takilicam bende:kahve::kahve: son günlerde eklerim tarifimi
Bak bak havalara bak, rahat takılacakmış, annem sende böyle hünerli eller varken maşallah, Laz böreği bile yapmış, biz bu yaşta 2 hamur zor açıyoruz :KK70::KK70:

Bak bak havalara bak, rahat takılacakmış, annem sende böyle hünerli eller varken maşallah, Laz böreği bile yapmış, biz bu yaşta 2 hamur zor açıyoruz :KK70::KK70:
Yaptim Walla hemde birbasima:KK70: ondan burdakiler yasimi ögrenince cok sasiriyor:KK70:
Ama bidahakine raad olcam abla karar verdim:KK70:

X