Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Anaaaa siz abla kardeş mi katıldınız:KK57:
Anneni bir kez daha öpüyorum, 2 kız ikisi de birbirinden becerikli demek ki:nazar:

Annen de üye mi yoksa, falanca yarışmada da o katıldı dersen ben :ruh:
Ablası uzun zamandır katılıyor ablacım:KK66:
Çok becerikli ve hep güzel tariflerle katıldı uzun zamandır bunu hakediyordu:sampiyon:Hem de çok hanım hanımcık tatlı biri:KK45:Kardeşi hiç ona çekmemiş beni deli ediyor:KK70:

Anaaaa siz abla kardeş mi katıldınız:KK57:
Anneni bir kez daha öpüyorum, 2 kız ikisi de birbirinden becerikli demek ki:nazar:

Annen de üye mi yoksa, falanca yarışmada da o katıldı dersen ben :ruh:
Evet abla :) manolya ablam:) birbirimizede rakibiz:KK70:
Annemin maharetini sen dusun artik kizlari böyle:KK70: :KK70: yok yok annem üye degil :KK70: biz kizkiza takiliyoruz ablamla

Çok becerikli ve hep güzel tariflerle katıldı uzun zamandır bunu hakediyordu:sampiyon:Hem de çok hanım hanımcık tatlı biri:KK45:Kardeşi hiç ona çekmemiş beni deli ediyor:KK70:
Yaaaa :KK70: hep bana diyo biraz akilli efendi ol bicok mesaji bana kizdigi icin yazmiyorum sen hesab et:KK70: mune abla ablamda koc burcu bu arada :KK70:

Evet abla :) manolya ablam:) birbirimizede rakibiz:KK70:
Annemin maharetini sen dusun artik kizlari böyle:KK70: :KK70: yok yok annem üye degil :KK70: biz kizkiza takiliyoruz ablamla

Bu kız pek cadı:)))) maşallah size, eee yemek bölümüne yarışmadan yarışmaya gelince kim kimdir bilmiyorum tabii, yeni bir bilgi daha öğrenmiş oldum :KK70:

X