- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
Hahahhaa cözmussun beni desenBak nasıl biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahhaa cözmussun beni desenBak nasıl biliyorum
Çözmez olur muyumHahahhaa cözmussun beni desen
Yengec ama ikizlerle anlaşamamSenin burcun ne çok merak ettim
Daha önce anlaşamadığım pek olmadı
Heee bak bu konuda haklısın, anlaşamadığın kimse yok senin, yedi düvelle barışıkSenin burcun ne çok merak ettim
Daha önce anlaşamadığım pek olmadı
Ben de bugünden itibaren yengeçlerle anlaşamadığımı öğrenmiş oldumYengec ama ikizlerle anlaşamam
Biliyoduuuuuumm neyse artik ablamin tarifinden bakip yaparsınız belki kazanma sansiniz artarEvet bizimkiler çok kalın ve taş gibi olmuştu ondan olabilir
:)Çözmez olur muyum
Allah razı olsun ben de ne yapsam diyordumBiliyoduuuuuumm neyse artik ablamin tarifinden bakip yaparsınız belki kazanma sansiniz artar
Guzel oldu o zaman yengecler bi sinirlendimi daha durmaz cenesi yorulmazBen de bugünden itibaren yengeçlerle anlaşamadığımı öğrenmiş oldum
Maşaallah sayende ben de öğrenmiş oldumGuzel oldu o zaman yengecler bi sinirlendimi daha durmaz cenesi yorulmaz
Anaaaa siz abla kardeş mi katıldınızBiliyoduuuuuumm neyse artik ablamin tarifinden bakip yaparsınız belki kazanma sansiniz artar
Yat kalk bana dua et herkese boyle kiyagim olmazAllah razı olsun ben de ne yapsam diyordum
Ablası uzun zamandır katılıyor ablacımAnaaaa siz abla kardeş mi katıldınız
Anneni bir kez daha öpüyorum, 2 kız ikisi de birbirinden becerikli demek ki
Annen de üye mi yoksa, falanca yarışmada da o katıldı dersen ben
Evet abla :) manolya ablam:) birbirimizede rakibizAnaaaa siz abla kardeş mi katıldınız
Anneni bir kez daha öpüyorum, 2 kız ikisi de birbirinden becerikli demek ki
Annen de üye mi yoksa, falanca yarışmada da o katıldı dersen ben
Yaaaa hep bana diyo biraz akilli efendi ol bicok mesaji bana kizdigi icin yazmiyorum sen hesab et mune abla ablamda koc burcu bu aradaAblası uzun zamandır katılıyor ablacım
Çok becerikli ve hep güzel tariflerle katıldı uzun zamandır bunu hakediyorduHem de çok hanım hanımcık tatlı biriKardeşi hiç ona çekmemiş beni deli ediyor
Çok teşekkür ederim ne desem bilemiyorumYat kalk bana dua et herkese boyle kiyagim olmaz
Ablası uzun zamandır katılıyor ablacım
Çok becerikli ve hep güzel tariflerle katıldı uzun zamandır bunu hakediyorduHem de çok hanım hanımcık tatlı biriKardeşi hiç ona çekmemiş beni deli ediyor
Evet abla :) manolya ablam:) birbirimizede rakibiz
Annemin maharetini sen dusun artik kizlari böyle yok yok annem üye degil biz kizkiza takiliyoruz ablamla
Ablan sahiden çok tatlıSen kime çektin böyleYaaaa hep bana diyo biraz akilli efendi ol bicok mesaji bana kizdigi icin yazmiyorum sen hesab et mune abla alamda koc burcu bu arada
Ricaaa efenimmmÇok teşekkür ederim ne desem bilemiyorum