Hemde ne cadı ablacımBu kız pek cadı:)))) maşallah size, eee yemek bölümüne yarışmadan yarışmaya gelince kim kimdir bilmiyorum tabii, yeni bir bilgi daha öğrenmiş oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemde ne cadı ablacımBu kız pek cadı:)))) maşallah size, eee yemek bölümüne yarışmadan yarışmaya gelince kim kimdir bilmiyorum tabii, yeni bir bilgi daha öğrenmiş oldum
Ama tatli cadiyim dimi abla yaaBu kız pek cadı:)))) maşallah size, eee yemek bölümüne yarışmadan yarışmaya gelince kim kimdir bilmiyorum tabii, yeni bir bilgi daha öğrenmiş oldum
kendime has biseyim benAblan sahiden çok tatlıSen kime çektin böyle
Ama tatli cadiyim dimi abla yaa
Aaaaaa her kategoride varim bana boylemi diyosun??bak bi cikarim yarislardan bütün duzen bozulur haa kyoheisiz kalir yemek yarislarimillet isyan ederHemde ne cadı ablacım
Halbuki ortancalar sessiz olur derler, öyle bir kanı vardır, bu kız pek bir dilliAblan sahiden çok tatlıSen kime çektin böyle
Yillarca ailenin kücük kizi olunca insan simartiliyomus demek cok dilli demeyelimde kendimi ezdirmem ablaHalbuki ortancalar sessiz olur derler, öyle bir kanı vardır, bu kız pek bir dilli
Beni tehdit mi ediyorsunAaaaaa her kategoride varim bana boylemi diyosun??bak bi cikarim yarislardan bütün duzen bozulur haa kyoheisiz kalir yemek yarislarimillet isyan eder
Aaa doğru, sen 2 sene evveline kadar zaten evin küçük kızıydın değil mi:))) şimdi tahtına kardeşin oturduYillarca ailenin kücük kizi olunca insan simartiliyomus demek cok dilli demeyelimde kendimi ezdirmem abla
Biraz öyle oldu sanirimBeni tehdit mi ediyorsun
Biz seni eziyor muyuzYillarca ailenin kücük kizi olunca insan simartiliyomus demek cok dilli demeyelimde kendimi ezdirmem abla
Evet ablasimartilmam falan hic olduAaa doğru, sen 2 sene evveline kadar zaten evin küçük kızıydın değil mi:))) şimdi tahtına kardeşin oturdu
HahhahaHer evde bir tane olur oda geldi bizi buldu
Yok canim mümkun mu boyle biseyBiz seni eziyor muyuz
Nasıl bildimEvet ablasimartilmam falan hic oldu
Neden ezemez miyizYok canim mümkun mu boyle bisey
Ilk baslarda normal yani ama alistim artikKardeşini kıskanıyor olabilir mi
Evet anlasamiyoruz falan ama bazi seyleri dogru biliyosunNasıl bildim