Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Sen oyunu hangi tarife verdin?:KK45:Etiketleme yapmasak uğramayacaksın buralara :63:

Çiğköfteye verdim :kk77:
Aralarında en sevdiğim tat buydu sunumda başarılıydı :KK45:
İşe başlayınca hiç kolay olmuyor sunumla yemek işiyle uğraşmak annem hallediyor saolsun :KK68:
Tarif de buluyorum kendime ama fırsatım olmuyor, börek seçilene kadar beklicem dermişim :KK59:

İlk yüklenen tarifler oylamada şanslı olsa da,iddialı tarif olduktan sonra ortalarda da olsa oyu alıyor:halay:
Bir dahaki katılmamda hiç süsleme yapmaya uğraşmayacağım.Bak manolyaya sadece içli köfteyi tabağa koydu ,tamam.KK kadınları süse doydu artık,damak tadına bakıyor.:KK45:.Mezelerde çiğköfte içli köfteyi geçmişti ama bu kategoride içli köfte daha çok oy aldı.Ben de limon sıkacağı yerine böyle şekil mi verseydim acaba :KK64:
İçli köfteyi yapıp pişirmek bile en önemli marifettir. Herkes bu şekilde yapamadığı için kk kadınları çok beğendi sanırım. İçli köfte ağır bir yemek olduğu için başka süse gerek duymadım zaten. Bi kaç domates biberle süslemek basit geldi:kk77::KK48:

Senin tarifi bulurum o zaman buradan, gerçekten çok merak ediyorum tadını, birde birkaç gün önce lafını edip üstüne burada görünce e bu bir işaret olsa gerek:KK70::KK70:

-VUSLAT- -VUSLAT- höşmerim tarifinizi hemen not aldım, kulakları çınlasın kayınpederim çok sever, bana geldiğinde yapayım da yesin.
Bencede bu bi isaret :KK70: bu lezzetten mahrum kalamazsin ablacim:KK66:benim tarife garanti veriyorum :KK70: ayni ölçülerle tam kivaminda oluyor:KK66:

Benim içli köfte 1. olamamıştı:skandal:Yoksa beğenmediler mi:skandal:
Demek maharet icli köftede degil :KK70: yoksa kac kere yarismis hep o 1.olurdu:KK66:mezelerde de vardi mesela icli kofte ama cigkofte kazanmisti :KK66:ablamda katilmisti ona ordan biliyorum

Edit* icli kofteyi yapan deynepnazmis simdi baktim:KK70:
valla ben bir sure izleyici olcam yeterin dedim :KK70: benim kazanir diye dusundugum geride kalmis ona sasirdim
Hangisiydi ya merak ettim:KK70:
İçli köfteyi yapıp pişirmek bile en önemli marifettir. Herkes bu şekilde yapamadığı için kk kadınları çok beğendi sanırım. İçli köfte ağır bir yemek olduğu için başka süse gerek duymadım zaten. Bi kaç domates biberle süslemek basit geldi:kk77::KK48:
Dimi :KK70: kendisi ,yani böyle yapabilmek zaten en büyük sunum :KK66:

X