Benim içli köfte 1. olamamıştıYoksa beğenmediler miBen boşuna demiyordum içli köfte engel koyulsun diye
Ben de çok süslemedim aslında, sadece çiçek kondurdum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim içli köfte 1. olamamıştıYoksa beğenmediler miBen boşuna demiyordum içli köfte engel koyulsun diye
Ben de çok süslemedim aslında, sadece çiçek kondurdum
O zaman da sarma 1.olmuştu.Benim içli köfte 1. olamamıştıYoksa beğenmediler mi
O sıra sarmacılar daha çok oy kullanmışO zaman da sarma 1.olmuştu.
Dediğim gibi çiğköfte,sarma ,içli köfte rakip hep birbirlerine
Fazla oy alıyor diye ,kategoriye uyuyor diye çoğu yarışmada içli köfte,çiğköfte,sarma yapılıyor
Makyajkolik13 te demişti,Onun tahminleri de tutuyor ,bir ben tutturamadım
Senin kalpli bambu tabağın ,fıstıklı sıralaman çok hoş duruyor
Sen oyunu hangi tarife verdin?Etiketleme yapmasak uğramayacaksın buralaraBaştan belli oluyor az çok hangi tarifin kazanacağı
Garanti tarifler her zaman liderliği kapıyor her kategoriye bir tahminim var
valla ben bir sure izleyici olcam yeterin dedim benim kazanir diye dusundugum geride kalmis ona sasirdimBaştan belli oluyor az çok hangi tarifin kazanacağı
Hem de senin yaptığın içli köfteHangi kategoriydi oBenim içli köfte 1. olamamıştıYoksa beğenmediler mi
Ramazan sofralarıHem de senin yaptığın içli köfteHangi kategoriydi o
Ramazan sofraları idi,Nevoş şimdi link gönderir,ben Ondan önce davrandım.Hem de senin yaptığın içli köfteHangi kategoriydi o
Sen artık neden katılmıyorsunBaştan belli oluyor az çok hangi tarifin kazanacağı
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ramazan-menuleri-oylama.932406/Ramazan sofraları idi,Nevoş şimdi link gönderir,ben Ondan önce davrandım.
Saniye farkıyla Nevo önce davrandı,yetişemedimRamazan sofraları idi,Nevoş şimdi link gönderir,ben Ondan önce davrandım.
Nevoş senden önce davrandıRamazan sofraları idi,Nevoş şimdi link gönderir,ben Ondan önce davrandım.
Yerini çok iyi biliyorumNevoş senden önce davrandı
Nevoş'a yetişilebilir miSaniye farkıyla Nevo önce davrandı,yetişemedim
Benim neyime Onunla yarışmak ,jet mübarekNevoş senden önce davrandı
Benim ilk katıldığım şeker hamurlu pastayı da bul bakayımYerini çok iyi biliyorum
Görüşürüz canımBenim neyime Onunla yarışmak ,jet mübarek
Neyse ben kaçar ,akşama görüşürüz
8 Mart Özel Pasta (Dünya Kadınlar Günü Sponsorluğunda)Benim ilk katıldığım şeker hamurlu pastayı da bul bakayım