- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
İyi geceler bebiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler bebiş
Tabi ki:) Yalnız şu an telefondan girdiğim için donma oluyor, ben tarifi notebooka geçince yazar, etiketleme yaparım olur mu-VUSLAT- höşmerim çök höş görünüyor tarifini verebilir misin yapmaya çalışayım
Allah kolaylık versin canımOğlumun 2 hafta sonra okuma bayramı var.Tüm organizasyonu ben hazırlıyorum vaktim olursa mutlaka katılırım
Hadi kaçtım görüşürüz
Tamam bitanem SağolAnketi Kazen sıfırlamış olabilir nedenini bilmiyorum ama sordum öğreniriz
Belki farklı bir düşüncesi vardır
Tamam canım olur tabiki beklıyorumTabi ki:) Yalnız şu an telefondan girdiğim için donma oluyor, ben tarifi notebooka geçince yazar, etiketleme yaparım olur mu
Tamam canım olur tabiki beklıyorum
hadiyaaÇok fenasınız
Ayyyy yerim hepsini yerim, birşey diyeyim mi daha birkaç gün önce profilimde laz böreğinden bahsediyorduk Karadeniz yöresine ait yemeklerin bir kısmını yemiştim ama laz böreğini tatmak hiç nasip olmamıştı, yollayın tepsileri
Senin tarifi bulurum o zaman buradan, gerçekten çok merak ediyorum tadını, birde birkaç gün önce lafını edip üstüne burada görünce e bu bir işaret olsa gerekhadiyaa
Laz böreğini ilk bu yarismada denedim ve tam muptelasi oldum:) gercekten denemeni tavsiye ederim ablacim benki baklava hayraniyim bunuda en az baklava kadar sevdim sutlu ve serbetli tatli bi arada daha nolsun
ellerinize sağlık ben teşekkür ederim gözüm doydu en azından:)Çok teşekkür ederim
Azracım nasılsın ,senelerdir görmüyorum seni .:Herkesin ellerine sağlık mükemmel gözüküyor
ama oyum antep katmerine muhteşem gözüküyor
Merhaba cnmAzracım nasılsın ,senelerdir görmüyorum seni .
Kızın nasıl ?
Güle güle büyüt canımMerhaba cnm
hamd olsun iyiyim
kızları ikiledim :)
Şimdi birde Doğa'm var :)
verdiğim tüm kiloları da çok güzel geri aldım
Sen nasılsın iyimisin