- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüzüm yok :) artık inancım da yok kendimeGüle güle büyüt canım
Hamdolsun ben hala diyet guruplarındayım hem takılıyor hemde yardımcı olmaya çalışıyorum arkadaşlara . Diyet guruplarında oluncada çok geri alınmıyor .
Fırsatın oluyorsa yine takıl derim 7. Takımdayım .
Azram 2. Kez olunaniliyormu ?Yüzüm yok :) artık inancım da yok kendime
Şu emzirme dönemini atlatim son kez deneyecğim yoksa yine ameliyat düşünüyorum
Heeeee sende vur bakalım, yorucu olur öyle mi, yaktım seni de, kaz ayaklarımı senin içinde kullanacağım
Hele kaş aramdaki 2 nehir yatağı gibi çizgiyi bir görün o çizgiler arasında haklarım sizi
@Ausencia koş yaşlı dediler, HanimKelesimiGetir sende gelmelisin, yaştan vuruyorlar gençler
oluyor adı revizyonAzram 2. Kez olunaniliyormu ?
Yanlış hayırlamıyorum inş . Bende tam onu soracaktım ama çekindim .
Genişlememi oldu miğdende ?
Hımm anladım canım .oluyor adı revizyon
genişledi
esnek bir organmış
halen çok çok yiyemiyorum ama kalorili yersem hooop kilo
Tesekkurlerayyyyy tabi ki çiğköfteee...
fotosu bile beni heyecanlandırır.googleden açıp bakarım..
Hayırlı olsun canımSağlıkla büyüsünler inşaallahMerhaba cnm
hamd olsun iyiyim
kızları ikiledim :)
Şimdi birde Doğa'm var :)
verdiğim tüm kiloları da çok güzel geri aldım
Sen nasılsın iyimisin
Merhaba cnm
hamd olsun iyiyim
kızları ikiledim :)
Şimdi birde Doğa'm var :)
verdiğim tüm kiloları da çok güzel geri aldım
Sen nasılsın iyimisin
Antep Katmeri diye günlerdir dolanıyordum, en son dün akşam anneme google'dan fotoğraflarını gösteriyordum. Bu sabah açtım Antep Katmeriiii :) Oyum Antep Katmeri'ne ama diğerleri de gerçekten çok leziz görünüyor. Hepinizin ellerine sağlık.
:Herkesin ellerine sağlık mükemmel gözüküyor
ama oyum antep katmerine muhteşem gözüküyor
ah o katmer yokmu katmer beni benden aldıııı
Bizzat gidip Gaziantep'te tadına baktım katmerin. Hem de kahvaltıda getirmişlerdi. Kahvaltıda tatlı yenir mi ki yaaa dediğime sonradan pişman oldum yok böyle birşey. Gırtlağımdan su gibi akıp gitti mübarek :) Oyum katmere :)
Çok teşekkür ederim arkadaşlarbirkaç favori belirledim ama tatlıdan yana kullanıyorum antep katmer ine verdim hak eden kazansın
Rica ederim canım-VUSLAT- Saol canım tarifini en yakın zamanda deneyeceğim
İlk yüklenen tarifler oylamada şanslı olsa da,iddialı tarif olduktan sonra ortalarda da olsa oyu alıyor5.likten 2.liğe yükselmişimAz farkla da olsa
Kaç senedir nihayet üst sıralara çıkmışım
Ben boşuna demiyordum içli köfte engel koyulsun diyeİlk yüklenen tarifler oylamada şanslı olsa da,iddialı tarif olduktan sonra ortalarda da olsa oyu alıyor
Bir dahaki katılmamda hiç süsleme yapmaya uğraşmayacağım.Bak manolyaya sadece içli köfteyi tabağa koydu ,tamam.KK kadınları süse doydu artık,damak tadına bakıyor..Mezelerde çiğköfte içli köfteyi geçmişti ama bu kategoride içli köfte daha çok oy aldı.Ben de limon sıkacağı yerine böyle şekil mi verseydim acaba
Fazla oy alıyor diye ,kategoriye uyuyor diye çoğu yarışmada içli köfte,çiğköfte,sarma yapılıyorBen boşuna demiyordum içli köfte engel koyulsun diye
Ben de çok süslemedim aslında, sadece çiçek kondurdum
6. hissim acaip kuvvetlidirFazla oy alıyor diye ,kategoriye uyuyor diye çoğu yarışmada içli köfte,çiğköfte,sarma yapılıyor
Makyajkolik13 te demişti,Onun tahminleri de tutuyor ,bir ben tutturamadım
Senin kalpli bambu tabağın ,fıstıklı sıralaman çok hoş duruyor