Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
bu ay giremedim siteye tüh katılmak istiyordum neyse sağlık olsun hiçbir tarifi incelemedim inceliyorum hak eden kazansın eminim hepsi birbirinden güzeldir

Güle güle büyüt canım :KK68:
Hamdolsun ben hala diyet guruplarındayım hem takılıyor hemde yardımcı olmaya çalışıyorum arkadaşlara . Diyet guruplarında oluncada çok geri alınmıyor :-).

Fırsatın oluyorsa yine takıl derim 7. Takımdayım :KK66:.
Yüzüm yok :) artık inancım da yok kendime :KK43:
Şu emzirme dönemini atlatim son kez deneyecğim yoksa yine ameliyat düşünüyorum

Yüzüm yok :) artık inancım da yok kendime :KK43:
Şu emzirme dönemini atlatim son kez deneyecğim yoksa yine ameliyat düşünüyorum
Azram 2. Kez olunaniliyormu ?
Yanlış hayırlamıyorum inş . Bende tam onu soracaktım ama çekindim :KK66:.
Genişlememi oldu miğdende ?

Heeeee sende vur bakalım, yorucu olur öyle mi, yaktım seni de, kaz ayaklarımı senin içinde kullanacağım :KK70:

Hele kaş aramdaki 2 nehir yatağı gibi çizgiyi bir görün o çizgiler arasında haklarım sizi:KK70:

@Ausencia koş yaşlı dediler, HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir sende gelmelisin, yaştan vuruyorlar gençler :KK70:

Kimmiş o yürek yiyen üye bakalım canına susamış belli :bicak::KK70:biz onları elimizin tersiyle sallarız kimlerle aşık atıyorlar bilmiyorlar :süslü:

Antep Katmeri diye günlerdir dolanıyordum, en son dün akşam anneme google'dan fotoğraflarını gösteriyordum. Bu sabah açtım Antep Katmeriiii :) Oyum Antep Katmeri'ne ama diğerleri de gerçekten çok leziz görünüyor. Hepinizin ellerine sağlık.

:Herkesin ellerine sağlık mükemmel gözüküyor
ama oyum antep katmerine muhteşem gözüküyor

ah o katmer yokmu katmer beni benden aldıııı :KK70:

Bizzat gidip Gaziantep'te tadına baktım katmerin. Hem de kahvaltıda getirmişlerdi. Kahvaltıda tatlı yenir mi ki yaaa dediğime sonradan pişman oldum yok böyle birşey. Gırtlağımdan su gibi akıp gitti mübarek :) Oyum katmere :)

birkaç favori belirledim ama tatlıdan yana kullanıyorum antep katmer ine verdim hak eden kazansın
Çok teşekkür ederim arkadaşlar:KK68::KK68::KK68:

5.likten 2.liğe yükselmişim:halay:Az farkla da olsa:KK45:
Kaç senedir nihayet üst sıralara çıkmışım:süslü::KK70:
İlk yüklenen tarifler oylamada şanslı olsa da,iddialı tarif olduktan sonra ortalarda da olsa oyu alıyor:halay:
Bir dahaki katılmamda hiç süsleme yapmaya uğraşmayacağım.Bak manolyaya sadece içli köfteyi tabağa koydu ,tamam.KK kadınları süse doydu artık,damak tadına bakıyor.:KK45:.Mezelerde çiğköfte içli köfteyi geçmişti ama bu kategoride içli köfte daha çok oy aldı.Ben de limon sıkacağı yerine böyle şekil mi verseydim acaba :KK64:

İlk yüklenen tarifler oylamada şanslı olsa da,iddialı tarif olduktan sonra ortalarda da olsa oyu alıyor:halay:
Bir dahaki katılmamda hiç süsleme yapmaya uğraşmayacağım.Bak manolyaya sadece içli köfteyi tabağa koydu ,tamam.KK kadınları süse doydu artık,damak tadına bakıyor.:KK45:.Mezelerde çiğköfte içli köfteyi geçmişti ama bu kategoride içli köfte daha çok oy aldı.Ben de limon sıkacağı yerine böyle şekil mi verseydim acaba :KK64:
Ben boşuna demiyordum içli köfte engel koyulsun diye:KK53::KK70:
Ben de çok süslemedim aslında, sadece çiçek kondurdum:KK45:

Ben boşuna demiyordum içli köfte engel koyulsun diye:KK53::KK70:
Ben de çok süslemedim aslında, sadece çiçek kondurdum:KK45:
Fazla oy alıyor diye ,kategoriye uyuyor diye çoğu yarışmada içli köfte,çiğköfte,sarma yapılıyor :KK53:
Makyajkolik13 Makyajkolik13 te demişti,Onun tahminleri de tutuyor ,bir ben tutturamadım:olamaz:
Senin kalpli bambu tabağın ,fıstıklı sıralaman çok hoş duruyor :rapci:

X