Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Demek ki neymiş benim kızım olursa onu alacakmışsın, ben veririm yani, kızımı yormayıp yemeği anasına yaptıracak oğlana ben tabi kız veririm istediği yere götürsün
Nevreste gibi bir kadının oğluna veriyorsun kızını dikkat et.
Devamlı benim annem şöyle güzel yemek yapardı diye annesini methedip kızını çıldırtır

Demek ki neymiş benim kızım olursa onu alacakmışsın, ben veririm yani, kızımı yormayıp yemeği anasına yaptıracak oğlana ben tabi kız veririm istediği yere götürsün
Çok romantik bir oğlum var bunu es geçmeyinGeçen bir kremden bahsediyoruz.Anne sen zaten çok güzelsin hiç ihtiyacın yok ama istiyorsan alalım diyor

Devamlı benim annem şöyle güzel yemek yapardı diye annesini methedip kızını çıldırtır
Kızıma yaptırmayacakmış ki, aşkım yorumlasın yemekleri sen yap diyor çocuk annesine, hergün çiçek getirecek, günde 50 lira para verecek, kaçar mı bu damat

Benim oğlum yapmaz öyle şey hatta boşver sen yrulma annem yapsın yiyelim diyebilirElini sıcak sudan soğuk suya sokmaz

Babasının hakkını yeme diyorsun ha, ne bileyim nevoş romantik kısımları anlatmıyorsun
Yok hakkını yemeyelim o kadarda değil
Gibip bdv ye benim kocam şöyledir böyledir diye konu mu açayım
Adam dizimin dibinden ayrılmıyor her fırsaatta evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…