- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
İradesinin büstünü dikeceğim takımın ilk sayfasına lunyanın ... o yüzden elleşmeyin benim güzelliğimi ... deynep hanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İradesinin büstünü dikeceğim takımın ilk sayfasına lunyanın ... o yüzden elleşmeyin benim güzelliğimi ... deynep hanım
Yüzüne vurmak gibi olmasın da tartı dile gelip şikayetçi olmuş, üstüme çok fazla yük biniyor diyeSorması ayıp ..o kaç olmuş 79.9 diyolar
Yüzüne vurmak gibi olmasın da tartı dile gelip şikayetçi olmuş, üstüme çok fazla yük biniyor diye
BebekNoluyozzz ne yapıyormuşum gene
Abooooo o kadar olmuş muSorması ayıp ..o kaç olmuş 79.9 diyolar
Ben 65 bile değilim64.900
Sana yaklaşmış işte hesap et
Gazel bizi unuttu Sahi nerelerde görüşüyor musunuzTam ona uygun kategoriyaaaa bu arada kategori yöresel yemekler ... ahretimin kulaklarını çınlatayım şurada ... kim bilir ne zaman görür ...
G gazeldustubaglara ..... eser geçerdin buralarda beee
Gazel bizi unuttu Sahi nerelerde görüşüyor musunuzTam ona uygun kategori
69 kilom.İyi bari arada 11 kilo var,yırttımSorması ayıp ..o kaç olmuş 79.9 diyolar
demiş di miiii
Aklıma da geldi aslında.Onun için eş desteği gerekiyordu pişirmek için.2 haftadır evde bulunmuyoruz.Kara lahana sarması yapayım dedim kaç gündür hastanelerde süründümkızım için.Karın ağrısı var ,araştırdılar,yoğun gazdan başka bir şey bulamadılar.Buralara da uğrayamıyorum .
Ben yapabilirim kebap sobam bile var ,işte bundanevet canım arada görüşüyoruz ... en son derslere gömülmüştü yine ...ilim ilim diye diye kafayı yedi
Oooooo ooo her Tokatlı tokat kebabı yapabilir mi ki
69 kilom.İyi bari arada 11 kilo var,yırttım
Aklıma da geldi aslında.Onun için eş desteği gerekiyordu pişirmek için.2 haftadır evde bulunmuyoruz.Kara lahana sarması yapayım dedim kaç gündür hastanelerde süründümkızım için.Karın ağrısı var ,araştırdılar,yoğun gazdan başka bir şey bulamadılar.Buralara da uğrayamıyorum .
Ben yapabilirim kebap sobam bile var ,işte bundan
Geçti artık,yarın son gün.İddialı tarif çok ,gerek yokYap ta görelim anaaam 70 tir o... 70
Çok geçmiş olsun, uyuya biliyor mu? Kuzenimin çocuğundan biliyorum ama o çocuğa kola falan içiriyordu yattığı yerde ayaklarını hareket ettiriyordu gazı çıksın diyeAklıma da geldi aslında.Onun için eş desteği gerekiyordu pişirmek için.2 haftadır evde bulunmuyoruz.Kara lahana sarması yapayım dedim kaç gündür hastanelerde süründümkızım için.Karın ağrısı var ,araştırdılar,yoğun gazdan başka bir şey bulamadılar.Buralara da uğrayamıyorum