• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Yüzüne vurmak gibi olmasın da tartı dile gelip şikayetçi olmuş, üstüme çok fazla yük biniyor diye :olamaz::olamaz:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

12965884_264098570600279_233337923_n.jpg
demiş di miiii :KK70::KK70::KK70::KK70:

yaaaa bu arada kategori yöresel yemekler ... ahretimin kulaklarını çınlatayım şurada ... kim bilir ne zaman görür ...

G gazeldustubaglara ..... eser geçerdin buralarda beee :halay:
Gazel bizi unuttu :63:Sahi nerelerde görüşüyor musunuz:KK45:Tam ona uygun kategori:halay:

Gazel bizi unuttu :63:Sahi nerelerde görüşüyor musunuz:KK45:Tam ona uygun kategori:halay:

evet canım arada görüşüyoruz ... en son derslere gömülmüştü yine ...ilim ilim diye diye kafayı yedi :deli::deli:

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. nevroş deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. tokatlı değil miydi? Yahu nasıl tembel çıkıpta Tokat kebabı yapamadı :olamaz::olamaz:
Oyyy oyyyy ne günlere kaldık, hanımlar çok Tembel, no hamaratlık :skandal:

Oooooo ooo her Tokatlı tokat kebabı yapabilir mi ki :halay::halay::halay:

Sorması ayıp ..o kaç olmuş :sus::sus::sus::sus::sus::sus::sus: 79.9 diyolar:sus::sus::sus:
69 kilom.İyi bari arada 11 kilo var,yırttım:KK45:

:KK70::KK70::KK70:

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. nevroş deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. tokatlı değil miydi? Yahu nasıl tembel çıkıpta Tokat kebabı yapamadı :olamaz::olamaz:
Oyyy oyyyy ne günlere kaldık, hanımlar çok Tembel, no hamaratlık :skandal:
Aklıma da geldi aslında.:hamarat:Onun için eş desteği gerekiyordu pişirmek için.2 haftadır evde bulunmuyoruz.Kara lahana sarması yapayım dedim kaç gündür hastanelerde süründümkızım için.Karın ağrısı var ,araştırdılar,yoğun gazdan başka bir şey bulamadılar.Buralara da uğrayamıyorum .

evet canım arada görüşüyoruz ... en son derslere gömülmüştü yine ...ilim ilim diye diye kafayı yedi :deli::deli:

Oooooo ooo her Tokatlı tokat kebabı yapabilir mi ki :halay::halay::halay:
Ben yapabilirim kebap sobam bile var ,işte bundan:KK45:
hqdefault.jpg

69 kilom.İyi bari arada 11 kilo var,yırttım:KK45:

:KK70::KK70::KK70:

Aklıma da geldi aslında.:hamarat:Onun için eş desteği gerekiyordu pişirmek için.2 haftadır evde bulunmuyoruz.Kara lahana sarması yapayım dedim kaç gündür hastanelerde süründümkızım için.Karın ağrısı var ,araştırdılar,yoğun gazdan başka bir şey bulamadılar.Buralara da uğrayamıyorum .

Ben yapabilirim kebap sobam bile var ,işte bundan:KK45:
hqdefault.jpg

Yap ta görelim :deli::deli::deli: anaaam 70 tir o... 70 :eek:

Aklıma da geldi aslında.:hamarat:Onun için eş desteği gerekiyordu pişirmek için.2 haftadır evde bulunmuyoruz.Kara lahana sarması yapayım dedim kaç gündür hastanelerde süründümkızım için.Karın ağrısı var ,araştırdılar,yoğun gazdan başka bir şey bulamadılar.Buralara da uğrayamıyorum
Çok geçmiş olsun, uyuya biliyor mu? Kuzenimin çocuğundan biliyorum ama o çocuğa kola falan içiriyordu :( yattığı yerde ayaklarını hareket ettiriyordu gazı çıksın diye :(

Back