Munzevi Zencefil
hanım, bu söyleminizin çıktısını alıp çerçevelettirip duvara asacağım. Her gün bakıp daha da motive olacağım.
Harran evleri ilk tercihim, muhteşem mimarisiyle içi ılık ılık esiyor diyorlar, künefe yemek için harika bir ortam.
Teşekkür ediyorum.
Valla bebeğim önce bir güzellikle yola gelmezse gidip gelip döverek yola getirir kızını
Ay Allah korusun babası gibi az oranda öküz, çok oranda hak hukuk vicdan sahibi olur inşallah
Munzevi Zencefil
hanım, bu söyleminizin çıktısını alıp çerçevelettirip duvara asacağım. Her gün bakıp daha da motive olacağım.
Harran evleri ilk tercihim, muhteşem mimarisiyle içi ılık ılık esiyor diyorlar, künefe yemek için harika bir ortam.
Teşekkür ediyorum.
Kızlar çatlayın pinkstrap
, Munzevi Zencefil
benim kızımı alacak
Ne demişler bir oğlanı 10 kişi ister 1 kişi alır Durun yav ,yoksa tersi miydi durumHer neyse işin ucunda kızımın rahatlığı var .Oğlunu aldım gitti iç güveyi.
, Munzevi Zencefil
benim kızımı alacak
Ne demişler bir oğlanı 10 kişi ister 1 kişi alır Durun yav ,yoksa tersi miydi durumHer neyse işin ucunda kızımın rahatlığı var .Oğlunu aldım gitti iç güveyi.
, Munzevi Zencefil
benim kızımı alacak