- 2 Aralık 2015
- 31.750
- 105.779
- 598
Gerçekler acıdır Belki o zaman geldiğinde evlerine misafir olarak ta istemeyecekler bizi(bakınız BDV )Ben de oğlumu vermemOnlar eskidendi şimdi ikisi bir olup başlarını alıp gidiyorlar.Ne sana kalır ne bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekler acıdır Belki o zaman geldiğinde evlerine misafir olarak ta istemeyecekler bizi(bakınız BDV )Ben de oğlumu vermemOnlar eskidendi şimdi ikisi bir olup başlarını alıp gidiyorlar.Ne sana kalır ne bana
Onlar mutlu olsunlar gerisi önemli değilGerçekler acıdır Belki o zaman geldiğinde evlerine misafir olarak ta istemeyecekler bizi(bakınız BDV )
Demek ki neymiş benim kızım olursa onu alacakmışsın, ben veririm yani, kızımı yormayıp yemeği anasına yaptıracak oğlana ben tabi kız veririm istediği yere götürsünBen de oğlumu vermemOnlar eskidendi şimdi ikisi bir olup başlarını alıp gidiyorlar.Ne sana kalır ne bana
Başlarım beni istemedikten sonra Onların mutluluğunu,içimdeki kaynanayı ortaya çıkaracaksınOnlar mutlu olsunlar gerisi önemli değil
Nevoş bundan dünür olmaz fazla eli maşalıBaşlarım beni istemedikten sonra Onların mutluluğunu,içimdeki kaynanayı ortaya çıkaracaksın
Nevreste gibi bir kadının oğluna veriyorsun kızını dikkat et.Demek ki neymiş benim kızım olursa onu alacakmışsın, ben veririm yani, kızımı yormayıp yemeği anasına yaptıracak oğlana ben tabi kız veririm istediği yere götürsün
Çok romantik bir oğlum var bunu es geçmeyinGeçen bir kremden bahsediyoruz.Anne sen zaten çok güzelsin hiç ihtiyacın yok ama istiyorsan alalım diyorDemek ki neymiş benim kızım olursa onu alacakmışsın, ben veririm yani, kızımı yormayıp yemeği anasına yaptıracak oğlana ben tabi kız veririm istediği yere götürsün
Senin gelin yandıBaşlarım beni istemedikten sonra Onların mutluluğunu,içimdeki kaynanayı ortaya çıkaracaksın
Onun kaynana olmasına çok vakit yok o yüzden bu tavırlarNevoş bundan dünür olmaz fazla eli maşalı
Kızıma yaptırmayacakmış ki, aşkım yorumlasın yemekleri sen yap diyor çocuk annesine, hergün çiçek getirecek, günde 50 lira para verecek, kaçar mı bu damatNevreste gibi bir kadının oğluna veriyorsun kızını dikkat et.
Devamlı benim annem şöyle güzel yemek yapardı diye annesini methedip kızını çıldırtır
Benim oğlum yapmaz öyle şey hatta boşver sen yrulma annem yapsın yiyelim diyebilirElini sıcak sudan soğuk suya sokmazNevreste gibi bir kadının oğluna veriyorsun kızını dikkat et.
Devamlı benim annem şöyle güzel yemek yapardı diye annesini methedip kızını çıldırtır
Bu cevheri kaçırıyor farkında değilKızıma yaptırmayacakmış ki, aşkım yorumlasın yemekleri sen yap diyor çocuk annesine, hergün çiçek getirecek, günde 50 lira para verecek, kaçar mı bu damat
Allahım ya tam yemelik Babasından duymadıklarını oğlun dile getirecekÇok romantik bir oğlum var bunu es geçmeyinGeçen bir kremden bahsediyoruz. Anne sen zaten çok güzelsin hiç ihtiyacın yok ama istiyorsan alalım diyor
Çok enteresan oğlun ya, bakıp öğrendiği kimse de yokBu cevheri kaçırıyor farkında değil
Aynen öyle olacakAllahım ya tam yemelik Babasından duymadıklarını oğlun dile getirecek
Eşim de odunluk var ama çokta facia değilÇok enteresan oğlun ya, bakıp öğrendiği kimse de yok
Babasının hakkını yeme diyorsun ha, ne bileyim nevoş romantik kısımları anlatmıyorsunEşim de odunluk var ama çokta facia değil
Yok hakkını yemeyelim o kadarda değilBabasının hakkını yeme diyorsun ha, ne bileyim nevoş romantik kısımları anlatmıyorsun
Bu kadın milletine yaranılmaz işte adam daha ne yapsın hiç iyi şeyleri anlatmıyorsunYok hakkını yemeyelim o kadarda değil
Gibip bdv ye benim kocam şöyledir böyledir diye konu mu açayım
Adam dizimin dibinden ayrılmıyor her fırsaatta evde
Uyuyacaktım ya benBu kadın milletine yaranılmaz işte adam daha ne yapsın hiç iyi şeyleri anlatmıyorsun