• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Demek ki neymiş benim kızım olursa onu alacakmışsın, ben veririm yani, kızımı yormayıp yemeği anasına yaptıracak oğlana ben tabi kız veririm istediği yere götürsün:KK70:
Nevreste gibi bir kadının oğluna veriyorsun kızını dikkat et.:KK53:
Devamlı benim annem şöyle güzel yemek yapardı diye annesini methedip kızını çıldırtır :KK70::KK70::KK70:

Demek ki neymiş benim kızım olursa onu alacakmışsın, ben veririm yani, kızımı yormayıp yemeği anasına yaptıracak oğlana ben tabi kız veririm istediği yere götürsün:KK70:
Çok romantik bir oğlum var bunu es geçmeyin:KK45:Geçen bir kremden bahsediyoruz.Anne sen zaten çok güzelsin hiç ihtiyacın yok ama istiyorsan alalım diyor:KK53::KK70:

Devamlı benim annem şöyle güzel yemek yapardı diye annesini methedip kızını çıldırtır :KK70::KK70::KK70:
Kızıma yaptırmayacakmış ki, aşkım yorumlasın yemekleri sen yap diyor çocuk annesine, hergün çiçek getirecek, günde 50 lira para verecek, kaçar mı bu damat:KK70:

Benim oğlum yapmaz öyle şey hatta boşver sen yrulma annem yapsın yiyelim diyebilir:70:Elini sıcak sudan soğuk suya sokmaz:70:

Babasının hakkını yeme diyorsun ha, ne bileyim nevoş romantik kısımları anlatmıyorsun:KK70:
Yok hakkını yemeyelim o kadarda değil:KK70:
Gibip bdv ye benim kocam şöyledir böyledir diye konu mu açayım:KK70:
Adam dizimin dibinden ayrılmıyor her fırsaatta evde:KK70:

Back