Övünmeyi sevmiyorum yoksa anlatılacak çok şey varBu kadın milletine yaranılmaz işte adam daha ne yapsın hiç iyi şeyleri anlatmıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Övünmeyi sevmiyorum yoksa anlatılacak çok şey varBu kadın milletine yaranılmaz işte adam daha ne yapsın hiç iyi şeyleri anlatmıyorsun
Ben de seni etiketleyecektim sen de aynı böylesin, adam dizinin dibinden ayrılmaz peşinde deli divane ama hep dırdır hep dırdırUyuyacaktım ya ben
Sen uyu önemli yerlerde etiketleme yaparızUyuyacaktım ya ben
Benim dırdır ettiğimi,şikayet ettiğimi ne zaman gördünBen de seni etiketleyecektim sen de aynı böylesin, adam dizinin dibinden ayrılmaz peşinde deli divane ama hep dırdır hep dırdır
Şuan hatırlamıyorum ama etmişsindir, kadın milleti eder işteBenim dırdır ettiğimi,şikayet ettiğimi ne zaman gördün
Bir kere de benden yana ol bikere de güzel bişeyde etiketleBen de seni etiketleyecektim sen de aynı böylesin, adam dizinin dibinden ayrılmaz peşinde deli divane ama hep dırdır hep dırdır
Sen uyu önemli yerlerde etiketleme yaparız
Çok uzun zaman olmuştur..Yoksa bayağıdır diyecek lafım yok.Çarpılırım sonraŞuan hatırlamıyorum ama etmişsindir, kadın milleti eder işte
Haklı ol yapayımBir kere de benden yana ol bikere de güzel bişeyde etiketle
Hayırlı gecelerBir kere de benden yana ol bikere de güzel bişeyde etiketle
hep haklıyımHaklı ol yapayım
Hadi ordan Ben seni dizginleyenim ama kabul ethep haklıyım
Bdv ye konu açtırmıyorlarsa meleklerÇok uzun zaman olmuştur..Yoksa bayağıdır diyecek lafım yok.Çarpılırım sonra
Kimse ile o kadar büyük sıkıntım yok çok şükürBdv ye konu açtırmıyorlarsa melekler
Çok şükürKimse ile o kadar büyük sıkıntım yok çok şükür
ben uslandim artik fazla girmedigim icin banda yemiyorum
Hadi ya yapın gitsin ne bu naz @rabia01 Nevreste deynepnaz da yapar azıcık sıksam HanimKelesimiGetir bile yapar
Benim yerime HanimKelesimiGetir yapsın
tamam kabul 1 sartla HanimKelesimiGetir ilk onun bebegini görelim söz
Kaç kilo olduğumu soylemeyeyim, çok güzel diyet yaparım ama canım fena halde mantı çekiyorMantı açarsın ,lokma dökersin,su böreği açarsın ,hem de diyet de yaparsın Maşallah sana
Teşekkürler nevroşMaşaallah sana
Söylemezsen söyleme ben de kopya çekerimKaç kilo olduğumu soylemeyeyim, çok güzel diyet yaparım ama canım fena halde mantı çekiyor
Teşekkürler nevroş
Pinko'nun bebeye kanki yapacaksınNoluyozzz ne yapıyormuşum gene