• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil hanım, bu söyleminizin çıktısını alıp çerçevelettirip duvara asacağım. Her gün bakıp daha da motive olacağım.
Harran evleri ilk tercihim, muhteşem mimarisiyle içi ılık ılık esiyor diyorlar, künefe yemek için harika bir ortam.
Teşekkür ediyorum.

Valla bebeğim önce bir güzellikle yola gelmezse gidip gelip döverek yola getirir kızını:KK70:
Ay Allah korusun babası gibi az oranda öküz, çok oranda hak hukuk vicdan sahibi olur inşallah :dua:
Betül'den bahsediyoruz yalnız. Bir yaşına girmeden meyve bıçağıyla bana yürüyen :D Aman Allah korusun... Amin inşallah ♡♡

Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil hanım, bu söyleminizin çıktısını alıp çerçevelettirip duvara asacağım. Her gün bakıp daha da motive olacağım.
Harran evleri ilk tercihim, muhteşem mimarisiyle içi ılık ılık esiyor diyorlar, künefe yemek için harika bir ortam.
Teşekkür ediyorum.
çok mutlu olurum :KK68:

:KK73::KK73::KK73:
Kızlar çatlayın pinkstrap pinkstrap , Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil benim kızımı alacak:KK53:
Ne demişler bir oğlanı 10 kişi ister 1 kişi alır :KK45:Durun yav ,yoksa tersi miydi durum:skandal:Her neyse işin ucunda kızımın rahatlığı var .Oğlunu aldım gitti iç güveyi.:KK70::KK70::KK70:
Bir oğlanı 10 kişi ister 9 kişi alamaz onun doğrusu :deli::KK53:

Back