- 2 Aralık 2015
- 31.750
- 105.779
- 598
Nevreste senin oğlanla benim kızım daha uygun mu olur ne?Oysaki nevoşun ki çok romantik, daha şimdiden aşkıma çiçek alcam, anne yemekleri sen yap aşkıma yaptırmam diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevreste senin oğlanla benim kızım daha uygun mu olur ne?Oysaki nevoşun ki çok romantik, daha şimdiden aşkıma çiçek alcam, anne yemekleri sen yap aşkıma yaptırmam diyor
Betül'den bahsediyoruz yalnız. Bir yaşına girmeden meyve bıçağıyla bana yürüyen Aman Allah korusun... Amin inşallah ♡♡Valla bebeğim önce bir güzellikle yola gelmezse gidip gelip döverek yola getirir kızını
Ay Allah korusun babası gibi az oranda öküz, çok oranda hak hukuk vicdan sahibi olur inşallah
Önce benim 2. Çocuk kız olacak mı ona bakalım, ona göre sıradan çekilirsem kızına kalırNevreste senin oğlanla benim kızım daha uygun mu olur ne?
Ne oldu ki,hem gülüp hem ağlıyorsun?Ooo hoş geldin
Allah iyiliğini versin unutmuştum koptum var ya muz boğazımda kalıyorduBetül'den bahsediyoruz yalnız. Bir yaşına girmeden meyve bıçağıyla bana yürüyen Aman Allah korusun... Amin inşallah ♡♡
çok mutlu olurumMunzevi Zencefil hanım, bu söyleminizin çıktısını alıp çerçevelettirip duvara asacağım. Her gün bakıp daha da motive olacağım.
Harran evleri ilk tercihim, muhteşem mimarisiyle içi ılık ılık esiyor diyorlar, künefe yemek için harika bir ortam.
Teşekkür ediyorum.
O yanlış olmuş ya elim değmiş fark etmedim, şuursuz gibi gözükmüşümNe oldu ki,hem gülüp hem ağlıyorsun?
Ayy ayy dikkat et dur kafana vurayımda çıksınAllah iyiliğini versin unutmuştum koptum var ya muz boğazımda kalıyordu
fena Zeki senin kızın, minik canavarAyy ayy dikkat et dur kafana vurayımda çıksın
Bugünde ayyy popişim açıkta kaldı diyo wc önünde
Tamam bana uyarNevreste senin oğlanla benim kızım daha uygun mu olur ne?
Mantı da açarım
Tamam bana uyar
Mantı açarsın ,lokma dökersin,su böreği açarsın ,hem de diyet de yaparsın Maşallah sanaMantı da açarım
Yok artık iç güveysi verdiği mi kim söyledi
Kızlar çatlayın pinkstrap , Munzevi Zencefil benim kızımı alacak
Ne demişler bir oğlanı 10 kişi ister 1 kişi alır Durun yav ,yoksa tersi miydi durumHer neyse işin ucunda kızımın rahatlığı var .Oğlunu aldım gitti iç güveyi.
Maşaallah sanaMantı da açarım
Beeen Kızımı kimselere vermem benYok artık iç güveysi verdiği mi kim söyledi
Ben de oğlumu vermemOnlar eskidendi şimdi ikisi bir olup başlarını alıp gidiyorlar.Ne sana kalır ne banaBeeen Kızımı kimselere vermem ben
Bir oğlanı 10 kişi ister 9 kişi alamaz onun doğrusu
Kızlar çatlayın pinkstrap , Munzevi Zencefil benim kızımı alacak
Ne demişler bir oğlanı 10 kişi ister 1 kişi alır Durun yav ,yoksa tersi miydi durumHer neyse işin ucunda kızımın rahatlığı var .Oğlunu aldım gitti iç güveyi.