Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet bugün ki konumuz bu bundan etiketledimdi seni, oğluma kanka ya da gelin istiyorum, beşik kertmesi yapıp gelini istediğim gibi büyütmeye karar verdim
Evet bugün ki konumuz bu bundan etiketledimdi seni, oğluma kanka ya da gelin istiyorum, beşik kertmesi yapıp gelini istediğim gibi büyütmeye karar verdim
Artık bu tür yarışma konularına girip yemek yemek diye dilenmiyorum. Bu süreçte aklım başıma geldi, yanıt verilmeyen çaresiz çığlıklarımın üzerine düşünürken... Ve intikam yeminleri ettim... Para kazanmaya başladıktan sonra ülke ülke gezip oranın has yemeklerinin fotolarını çekip bu tür konularda paylaşıp intikamımı alacağım inşallah.