- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
-
- Konu Sahibi masaldenizindekucuksal
canım ben varımmerhaba kizlar,
kisaca soracagim... lutfen konumu tasimayiniz, bu da kendimce benim derdim, guzel seyler duymaya ihtiyacim var...
gerek kendi yasadiklarim, gerek duyduklarim, gerekse burda okuduklarim... yok mudur guzel, mutlu, guven saygi sevgi dolu bi evlilik? bi erkegin esini sarip guvendirmesi, her kosulda yaninda olmasi mumkun mudur? duz tabirle soylersek; sahip cikmasi??
ozellikle boyle bi evlilige sahip olanlar yazsin lutfen...
sevgiyle kalin...
MaşaAllah BarekAllah.. bu ornekler beni cok mutlu ediyor, demek diyorum var guzel evlilikler de.. her yer illa yilan yuvasi degil..Bende çok mutluyum maaşallah deyim.allahım bana harika bir hediye verdi benim elim kolum dostum sırdaşım kolum kanadım huzurum gülücüğüm güvenim.bu dünyadaki cennettim kocacım.allahım bozmasın.
bir de kompleksli kisiler karsilarindaki insana tavirlariyla, ozguveni inanilmaz zedeliyorlar.. kisi kendine guvenmedikce, kendini sevmedikce mutsuz oluyor ve dolayisiyla esi de mutsuz oluyor.. kendine yapmak bi nevi..Elbette ki öyle
Var ya varbiz de mutluyuz ama fakiriz olsun
bence bunlar goreceli, onemli olan doğru kişiyi bulabilmek.
evliliğimde çok mutsuzluklar yaşadım ama şükür ki şu an ara ara yoklasa da, genellikle mutluyum.
biraz ben beklentilerimi değiştirdim, biraz eşim.
lakin belki başka biri benim evliliğimde çok mutlu olurdu, ya da bir başkası çok mutsuz.
herkesin mutluluk beklentisi farklı.
sözün özü mutluyum diye yazanlara imrenmeyin boşuna, çünkü onun mutlu olduğu kriterlerle siz mutlu olmayabilirsiniz.
benim kastettigim sahip cikmak da o sekilde Sephoraacim, dedigin gibi 'destek olmak', skntisinda sorununda yaninda olup elini tutmak, laf ettirmemek.. yani malkocoglu cengaverligi degil
Aynen valla:SNe zaman mutluyum desem arkasında bir şey cıkıyorValla korkuyorum şuraya mutluyum yazıp gidip eşimle tartışırım falan Allah muhafaza.