Yok mu Mutlu Evlilik?

canım ben varım
rabbim bozmasın. eşim bensiz hiç birşey yapmaz. vardiyali çalışma saatleri var eşimin benim çıkış saatime uyanlarda mutlaka işyerime gelir beni almaya. ama bende onu çok özel hissettiririm. kendimden önce onu düşünürüm. bence sevgi saygı iki taraflı olursa evlilikte mükemmel oluyor. kişi kendinden ödün vermeye bilecek

Ben de mutluyum şükür ama herkesin dediği gibi karşılıklı bu işler. Eşim anlayışlı, sakin, sorumluluk sahibi, ev işine yardımcı vs. Çocuğum doğunca işi bırakırsın dedi bıraktım bir günden bir güne para mevzusu yapmadı, hem harcadık hem biriktirdik. Ama benimde hiç abes isteklerim olmadı öyle, sıkmıyorum çok, aman benle ilgilenceksin diye boğmuyorum yorgunsa yorgundur mesela. Arkadaşlarıyla buluşur kırk yılda bir, aramam öyle zırt pırt. Yani örnekler çoğaltılabilir.

benimde evliliğim mutlu sayılır.ama çok badireler atlattık. ona rağmen düşünüyorumda şu yaşımda bi evlilik yapsaydım aynı kişiyle ve ailesiyle olmazdı. yaş ilerledikçe beklentilerim değişti. isteklerim değişti. uzun yıllar evli olupta çok mutluyum diyenler bana garip geliyor nedense.

Bende çok mutluyum maaşallah deyim.allahım bana harika bir hediye verdi benim elim kolum dostum sırdaşım kolum kanadım huzurum gülücüğüm güvenim.bu dünyadaki cennettim kocacım.allahım bozmasın.
MaşaAllah BarekAllah.. bu ornekler beni cok mutlu ediyor, demek diyorum var guzel evlilikler de.. her yer illa yilan yuvasi degil..

Herkes kendi yasadıklarından ders cıkarır.
Bence cok sevmeyeceksin kimseyi,o yapmaz demeyeceksin,cok fazlada güvenmeyeceksin.kul ya bu olur ya birgün yapar..bu ihtimal hep olsun aklında o zaman mutlu olur insan.

evlenince işi içine aile de giriyor bu yüzden mutsuz evlilikler oluyor.. görümce ortalığı karışıtır laf taşır, kayınvalide de huzursuzluk çıkarır.. görevleri bu..

benim kastettigim sahip cikmak da o sekilde Sephoraacim, dedigin gibi 'destek olmak', skntisinda sorununda yaninda olup elini tutmak, laf ettirmemek.. yani malkocoglu cengaverligi degil

tabiiki var mutlu evlilikler saygı sevgi güven ile sahip birbirine bağlı çiftler rabbim dahada iyi eylesin onları ... negüzel dile getirmişsin lavanta elbette var güzel mutlu evlilikler ama bu evliliklerin temelinde saygı sevgi güven ile bağlı kalıp eşine sahip çıkıp destek olmak ama dediğin gibi sahip çıkmak engeller yasaklar koymak değil derdinde sıkıntısıda hastalığında sağlığında iyi günde kötü gününde yanında olmak sahip olmak burda daha manevi anlamda daha çok sırtını yaslabileceğin bir omuz olduğunu bilmek gibi zaten bu yoksa ailen olunmuyor tecrübe ile sabit ...

Defa defa dunyaya gelsem, her seferınde yıne eşim derim, onu isterim.
Ruh ikizim o benim
Ama kavga edersek, kendilerini ruh ikizliğinden, ruh öküzlüğüne terfi ettirme yetkimi de sonuna kadar kullanırım
Şaka şaka kıyamam

Çok şükür ii mutlu bir evliliğim var. Öyle her kavgada küslük yaşayıp aileye yansıtan insanlar olmadık
Belkide bu yüzden kimse bize karışamadı ve herşeyi yoluna soktuk.
Zaten her dakika mutlu olma hiçbir koşulda mümkün olmuyor.
Siz evinize girdiğinizde tüm kötü olayları arkanızda bırakıp eşinize ailenize çocuğunuza adapte oluyorsanız
İstesenizde mutsuz olamazsınız. Dengeyi bulunca zaten birdaha bozulmuyor

Tabi ki var ve bende şanslılardan biriyim üzerime çok düşer benim mutlu olmam için herşeyi yapıyor şuan 7 haftalık ve daha üzerime titrer. bende ona karşı çok anlayışlıyımdır oda bana karşı

Gecen aksam esimle bir bayan arkadasina oturmaya gittik. Siteye tam girerken eski esimi gordum. Sadece 1 saniye gozgoze geldik.
Esim farketti mi onu bilmiyorum. Yanimda silahli adam var ve ben yine de guvende olmama ragmen yuregime kadar titredim.
Lan ib.e sen nasil mahlukmussun ki hala korkuyorum senden.
Neyse iste sonra esimi baktim "Allah madem seni yaratacakti,benim karsima cikaracakti,bu kımıl zararlisini niye yaratti?" Diyiverdim icimden.

Bizim evliliğimizde ben onun yaptıklarına ses çıkartmadığım sürece mutluyduk. Her zaman ben iyiysem, ben onun dediğini yapıyorsam mutluyduk. Yani ben öyle sanıyormuşum. Ama bazı şeylere artık ses çıkarınca mutlu olmadığımızı anladık. Tuhaf. Bir daha evlensem yine bu koca ile evlenmem ki zaten daha asla evlenmem( büyük konuşmayayım yinede)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…