- Konu Sahibi masaldenizindekucuksal
benim çevrem de bir iki tane hariç mutlu evliliği olan hiç kimse yok. ben de 2013 yılında kabus gibi bir evliliği şükürler olsun ki 2 yıllık mücadeleden sonra bitirdim. ve benim de güvenim kalmadı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden birtane daha varmış ama ,belki bu şekil olmasaydı eşlerimizin kıymetini bu kadar iyi anlayamazdıkGecen aksam esimle bir bayan arkadasina oturmaya gittik. Siteye tam girerken eski esimi gordum. Sadece 1 saniye gozgoze geldik.
Esim farketti mi onu bilmiyorum. Yanimda silahli adam var ve ben yine de guvende olmama ragmen yuregime kadar titredim.
Lan ib.e sen nasil mahlukmussun ki hala korkuyorum senden.
Neyse iste sonra esimi baktim "Allah madem seni yaratacakti,benim karsima cikaracakti,bu kımıl zararlisini niye yaratti?" Diyiverdim icimden.
Olmaz mi tatlim tabikide var :) Unutma ki buradaki konulari hanimlar sadece cokkk dertli olduklari zamanlarda aciyorlar. keza bende ayni sekilde.merhaba kizlar,
kisaca soracagim... lutfen konumu tasimayiniz, bu da kendimce benim derdim, guzel seyler duymaya ihtiyacim var...
gerek kendi yasadiklarim, gerek duyduklarim, gerekse burda okuduklarim... yok mudur guzel, mutlu, guven saygi sevgi dolu bi evlilik? bi erkegin esini sarip guvendirmesi, her kosulda yaninda olmasi mumkun mudur? duz tabirle soylersek; sahip cikmasi??
ozellikle boyle bi evlilige sahip olanlar yazsin lutfen...
sevgiyle kalin...
Şu ikinci kuzen ben miyim acaba diye gecirmedim değil içimdenBen değil ama kuzenlerim sahip. :)
Harika bir evliliği var, eşi onu hiç bir şekilde sorulamadan, yargılamadan sevdi. Geçmişini sormadı bile. hatta iğrenç bir mesaj gelmişti ona, inanmadı bile. Kayınvalide desen olmayan annesi oldu, kayınpeder olan ama varlığı ile yokluğu bir babasından daha öte oldu. Arkadaş gibiler ikisiyle de. Kuzenim çok baskı altında büyüdü şimdi o kadar rahat ki. Kayınvalidesi ile konuşuyorum sık sık çok seviyorum ben onu dünya bir yana o bir yana diyor. Allah'ım hakeden herkese böyle evlilik nasip etsin.
Diğer kuzenimde çok mutlu. Ben o asla evliliği sürdüremez diye düşünüyordum. Çok zor birisi, çok dağınık :) ama eşi çok iyi, kuzenimin babasının tüm ezmelerine, hatta aşağılamalarına rağmen o kuzenimden vazgeçmedi.
Çok şükür etmem lazım. Benimde mutlu huzurlu bir evliliğim var. Eşim benim umursamazligima sahip çıkar boşvermelerime sahip çıkar. Tutar beni bırakmaz. Ben inanmasam o bana inanır. Benim hayatimda hiçbir zaman öyle çok insan olmadı. Yalnızlıkta huzur bulanlardanim. Yanında zayıflığımı korkmadan içimi olduğu gibi acabileceğim, yanında gereksiz güç gösterisine girmeyecegim bir insanın varlığına inanmadigimdan evliliği hiç düşünmedim Onunla tanisana kadar. Hala annem babam der evlendigine inanamiyoruz díye. Ama doğru kişi çıkınca karşına tüm boşluklarıni doldurunca içinin, hesapsızca girip kalbine içinin tüm dağınıklığını toparlayan ve seni olduğun gibi kabule eden bir kişiye Hayır diyemiyorsun. Çok sukretmem gerek bunun için benim.merhaba kizlar,
kisaca soracagim... lutfen konumu tasimayiniz, bu da kendimce benim derdim, guzel seyler duymaya ihtiyacim var...
gerek kendi yasadiklarim, gerek duyduklarim, gerekse burda okuduklarim... yok mudur guzel, mutlu, guven saygi sevgi dolu bi evlilik? bi erkegin esini sarip guvendirmesi, her kosulda yaninda olmasi mumkun mudur? duz tabirle soylersek; sahip cikmasi??
sevgiyle kalin...
Benim evliliğim:)merhaba kizlar,
sevgiyle kalin...
Şu ikinci kuzen ben miyim acaba diye gecirmedim değil içimden
Canım benim ne güzel seninde mutlu olmana sevindim, herkes mutlu olsun.
Ya herkes demiyorsa.
olmazmi hiç ...merhaba kizlar,
sevgiyle kalin...